Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NKiki26
    26. Ožujak 2021. 18:33

Pozdrav, dugo citam forum pa sam sada odlucila da vam se pridruzim komemtarima. 
    Da opisem svoj put. Imala sam prvu vto i jedan uspjesan transfer ali se beta nije pravilno duplala nazalost.
    Imam 37.g. i suprug i ja nemamo dijagnozu.
    22.3. sam radila fet dvije blaste, i imam povremena ziganja u predjelu jajnika.
    Noćas mi se dogodilo orgazam u snu 😊 i malo sam citala da to zapravo nije dobro i moze zasmetati implantaciji. Imate li slicna iskustva, molkm vas da me malo utjesite 🙈

Nola_
    26. Ožujak 2021. 19:33

NKiki26 ne znam, ali cure s foruma kazu da je to dobar znak🍀 tijelo ti je pod hormonima i normalne su svakakve senzacije. Uglavnom ti nakon transfera mpo doktor zabrani odnos ali ne i orgazam:) uostalom ako su bile blastice implantirale su se do sada, vec je 4dnt:) eto nadam se da sam te utjesila malo, drzim 🤞🏼 za ➕

• NKiki26
    26. Ožujak 2021. 20:53

Nola77

NKiki26 ne znam, ali cure s foruma kazuda je to dobar znak🍀 tijelo ti je pod hormonima i normalne su svakakve senzacije. Uglavnom ti nakon transfera mpo doktor zabrani odnos ali ne i orgazam:) uostalom ako su bile blastice implantirale su se do sada, vec je 4dnt:) eto nadam se da sam te utjesila malo, drzim 🤞🏼 za ➕

Da i ja se nadam...hvala na dobrom zeljama...🙋

• NKiki26
    26. Ožujak 2021. 20:57

NKiki26

Nola77

NKiki26 ne znam, ali cure s foruma kazuda je to dobar znak🍀 tijelo ti je pod hormonima i normalne su svakakve senzacije. Uglavnom ti nakon transfera mpo doktor zabrani odnos ali ne i orgazam:) uostalom ako su bile blastice implantirale su se do sada, vec je 4dnt:) eto nadam se da sam te utjesila malo, drzim 🤞🏼 za ➕

Da i ja se nadam…hvala na dobrim zeljama…🙋

• malla
    26. Ožujak 2021. 22:51

jannanna123

@malla
    Joj svasta bih te tako pitala da malo ispratimo jedna drugu al glupo mi je o tome ovde pretrpavati temu. U svakom slucaju drago mi je da se pratimo i da guramo kako treba . Cujemo se onda opet za neko vreme da vidimo kako nam ide ☺️ 🍀🍀

Da, i meni isto... Vidjela sam da postoji ovdje tema i "trudnoca poslije ivf", samo sto odavno niko nista ne pise. Da se prebacimo tamo? 😁

• malla
    26. Ožujak 2021. 22:53

malla

jannanna123

@malla
    Joj svasta bih te tako pitala da malo ispratimo jedna drugu al glupo mi je o tome ovde pretrpavati temu. U svakom slucaju drago mi je da se pratimo i da guramo kako treba . Cujemo se onda opet za neko vreme da vidimo kako nam ide ☺️ 🍀🍀

Da, i meni isto… Vidjela sam da postoji ovdje tema i "trudnoca poslije ivf", samo sto odavno niko nista ne pise. Da se prebacimo tamo? 😁

Pardon, zove se "trudnoca nakon potpomognute"

• jannanna123
    27. Ožujak 2021. 07:38

Sad cu da potrazim temu ☺️

Alexandraaa90
    27. Ožujak 2021. 10:34

Nola77

Alexandra novosti s uzv, oni jaki bolovi 14 i 15og dana ciklusa su bili od jake ovulacije ne od ciste kako sam se bojala (stalno te ciste dobijam od prosle stimulacije) ugl sve izgleda super, mengu bi trebala dobiti dns/sutra i dr dan ciklusa krecem sa rekovelle. A 1dc sa deksametazonom da spustimo malo LH. Rekla mi je da ce me opet staviti u hiper zbog AMH ali jebiga, tako da mi slijedi najvjv opet FET sto je meni ok, samo sto kosta iako sam preko zavoda.🙄 Testirali su me na covid brzi test i morala sam cekati dok ne bude gotovo da odem iz klinike. Indiciran je ICSI i ovaj put. Sve u svemu pozitivan dojam i jedva cekam krenut pikanje, ljubim vas sve😘

Ajde bas mi je drago da su dobre vijesti. Samo se opusti i sretno sa bockanjem. Ja sam sad u onom najgorem periodu kad ne radim nista pa jedva cekam da nesto krene. U pon bi me trebali nazvati da mi kazu koliko blastica smo dobili . Sretno i javljaj novosti 😘🍀

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• eatpraylove
    27. Ožujak 2021. 17:07

Evo i mene nakon nekog vremena. U 12 mjesecu aspiracija, dobiveno 7 blastocista. Prvi mjesec beta 34, na kraju biokemijska. Drugi FET prije 12 dana, danas beta 118. Iskreno se nadam da je to to. Ovo iščekivanje je poprilično iscrpljujuće.

• NKiki26
    27. Ožujak 2021. 17:59

eatpraylove

Evo i mene nakon nekog vremena. U 12 mjesecu aspiracija, dobiveno 7 blastocista. Prvi mjesec beta 34, na kraju biokemijska. Drugi FET prije 12 dana, danas beta 118. Iskreno se nadam da je to to. Ovo iščekivanje je poprilično iscrpljujuće.

Razumijem u potpunosti. I kod mene u 12 mj et dvije blastice i beta100 pa nakon ponavljanja 81..  nazalost biokemijska. Sada Fet i cekanje bete do 2.4.😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.