Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Siječanj 2021. 18:05

Moon11

Nisam izdrzala te sam test napravila sada ,ali nažalost negativan je 😔

Žao mi je. Ipak, počekaj još neko vrijeme i napravi ga ponovno, ili izvadi betu iz krvi. Prijateljica ga je napravila na dan očekivane M, bio je negativan, sedam dana poslije je bio pozitivan i rodila je zdravo dijete.

• Moon11
    31. Siječanj 2021. 18:27

Impatient

Moon11

Žao mi je. Ipak, počekaj još neko vrijeme i napravi ga ponovno, ili izvadi betu iz krvi. Prijateljica ga je napravila na dan očekivane M, bio je negativan, sedam dana poslije je bio pozitivan i rodila je zdravo dijete.

Hvala. U utorak bi trebala doci M ,pa ću pričekati do tada i onda ponoviti ako ne dodje

👩 26(blago policisticni jajnici, hormoni ok) 🧒36( spermici zamrznuti zbog kemoterapije )
    1 AIH 9/2018❌
    1 IVF 9/2019 (2 osmostanicna) beta 0 ❌
    2 IVF 5/2020 (odgođen zbog hiper- 3🐧)
    1 FET 1/2021 ( 1 blastica ) 05.02 beta ❌
    2 FET 4/2021( 1 blastica) 13.04 beta

31. Siječanj 2021. 18:40

Da, tako je najbolje. Ja se suzdržavam do utorka. A što ćemo, borba je ovo.

• jannanna123
    31. Siječanj 2021. 19:18

Moon11

Impatient

Moon11

Hvala. U utorak bi trebala doci M ,pa ću pričekati do tada i onda ponoviti ako ne dodje

Meni je jako zao ako je ishod negativan. Medjutim mislim da si zaista rano radila test. Ja bih na tvom mestu odradila sutra ili prekosutra betu . 🍀

• Moon11
    31. Siječanj 2021. 19:29

jannanna123

Moon11

Impatient

Moon11

Meni je jako zao ako je ishod negativan. Medjutim mislim da si zaista rano radila test. Ja bih na tvom mestu odradila sutra ili prekosutra betu . 🍀

Hvala , sad sam malo mirnija , nadam da sam ga rano napravila . Pricekat cu jos koji dan pa ćemo vidjeti

👩 26(blago policisticni jajnici, hormoni ok) 🧒36( spermici zamrznuti zbog kemoterapije )
    1 AIH 9/2018❌

31. Siječanj 2021. 20:22

Ja zapravo više nemam snage radit taj test, eto. Uzimat ću dugo utrogestane da odgodim M i pravit se da sam trudna 

01. Veljača 2021. 11:02

Sve očitiji mi je PMS, dodatnim hormonima unatoč. Nisam trudna, sigurna sam.

• Moon11
    01. Veljača 2021. 13:39

Impatient

Sve očitiji mi je PMS, dodatnim hormonima unatoč. Nisam trudna, sigurna sam.

Ti ćeš sutra test? U ovome svemu sam se uvjerila da pravila nema ,svaka od nas je drugacija , neko ima sve simptome pa ništa, a neko ne osjeti apsolutno nista pa bude dobitno . Ukratko, igra živaca 😅
    Tako mi je i samoj, jučer sam se pomirila da ništa od ovog puta ,ali nastavila sam s terapijom ,pricekat cu M ,pa ako nekim čudom ne dodje tek tada cu izvaditi betu 

1 AIH 9/2018❌

01. Veljača 2021. 16:15

Ma neću uopće test, čekat ću M. Ako ne dođe, vadim krv. Ja imam stvarno jako izražen PMS, pa nekako ne mislim da to mogu pogriješiti. Nastavit ću s terapijom, jer kad sam došla do ovdje...ali zaista mislim da nema veze s vezom.

• Moon11
    01. Veljača 2021. 16:21

Impatient

Ma neću uopće test, čekat ću M. Ako ne dođe, vadim krv. Ja imam stvarno jako izražen PMS, pa nekako ne mislim da to mogu pogriješiti. Nastavit ću s terapijom, jer kad sam došla do ovdje…ali zaista mislim da nema veze s vezom.

Onda se pratimo , i dalje nam držim 🤞 ,nikad se ne zna

1 AIH 9/2018❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.