Ma neću uopće test, čekat ću M. Ako ne dođe, vadim krv. Ja imam stvarno jako izražen PMS, pa nekako ne mislim da to mogu pogriješiti. Nastavit ću s terapijom, jer kad sam došla do ovdje…ali zaista mislim da nema veze s vezom.
Onda se pratimo , i dalje nam držim 🤞 ,nikad se ne zna
Pozdrav. Previse ste opterecene sa Tim imate li ili nemate simptome. Opustite se malo i dok god uzimate terapiju male su sanse da ce te dobit tako da Vam to neznaci Bas nesto. Opustite se malo i drzite se upute i terapije sto vam je doktor rekao. Nista na svoju ruku neradite same. Ja nisam imala nikakvi simptoma i bila Sam trudna i dobila Sam svog andela. Ni u obicnoj trudnoci Zene neznaju da su trudne na pocetku. Ali mi znamo sta se desava zato osluskujemo tijelo i mislimo imamo li simptome ili ne. Ovo je igra zivaca ali gledajte malo tv neki smjesan film da se opustite malo.
Hvala, u pravu si, znam to.
Gledam ja i smiješne filmove, ne brini 😂
Iskreno, pisanje ovdje mi pomaže, zato i jesam tu. Uspoređujemo se, gledamo, i ovaj dio priče mi je čak drag, zabavan. Zabavno je i vidjeti što smo pisale prije saznanja. Da ne pišem, isto bih se mislila i nema tu filma ili knjige kojim bih skrenula misli do te mjere.
Iskreno, pisanje ovdje mi pomaže, zato i jesam tu. Uspoređujemo se, gledamo, i ovaj dio priče mi je čak drag, zabavan. Zabavno je i vidjeti što smo pisale prije saznanja. Da ne pišem, isto bih se mislila i nema tu filma ili knjige kojim bih skrenula misli do te mjere.
Mene je gledanje komedija najvise opustalo. Imas pravo ipak na ovoj stranici se najbolje razumijemo jer prolazimo isto i imamo isti cilj dok drugi to Bas nemogu razumijeti jer nisu u toj situaciji. Ali citav ovaj proces je stresan bockanje prije punkcije pa cekanje,pa punkcija pa opet cekanje da se vidi rezultat hoce li se ista oplodit i onda transfer pa opet cekanje da vidimo je li uspjelo. Dobro smo mi ikako normalne nakon svega sta se prode ,ali na kraju isplati se sve uz Boziju pomoc .
Mene je gledanje komedija najvise opustalo. Imas pravo ipak na ovoj stranici se najbolje razumijemo jer prolazimo isto i imamo isti cilj dok drugi to Bas nemogu razumijeti jer nisu u toj situaciji. Ali citav ovaj proces je stresan bockanje prije punkcije pa cekanje,pa punkcija pa opet cekanje da se vidi rezultat hoce li se ista oplodit i onda transfer pa opet cekanje da vidimo je li uspjelo. Dobro smo mi ikako normalne nakon svega sta se prode ,ali na kraju isplati se sve uz Boziju pomoc .
Da.
Meni je ovaj put nekako gore nego prošli put. Punkcija me jako boljela, otad me jajnici žigaju, imam problema s nesanicom, plačljiva sam, ne znam...jedva čekam iskreno, da to sve prođe, da znam na čemu sam, ako nisam trudna, da barem završim s terapijom (a onda ću opet pokušati 😔). Progesteron je meni uvijek užas.
Da.
Meni je ovaj put nekako gore nego prošli put. Punkcija me jako boljela, otad me jajnici žigaju, imam problema s nesanicom, plačljiva sam, ne znam…jedva čekam iskreno, da to sve prođe, da znam na čemu sam, ako nisam trudna, da barem završim s terapijom (a onda ću opet pokušati 😔). Progesteron je meni uvijek užas.
Ima li novosti?
Kod mene situacija da sam danas trebala dobiti M , dok sam utrogestan koristila juttos primjetila sam smeđkaste tragove i bila uvjerena da cu svaki čas dobiti. Krenula na put od 450km , rasturaju stomak i leđa , uvjerena da sam dobila, kad ono još ništa 🤷
👩 26(blago policisticni jajnici, hormoni ok) 🧒36( spermici zamrznuti zbog kemoterapije )
1 AIH 9/2018❌
1 IVF 9/2019 (2 osmostanicna) beta 0 ❌
2 IVF 5/2020 (odgođen zbog hiper- 3🐧)
1 FET 1/2021 ( 1 blastica ) 05.02 beta ❌
2 FET 4/2021( 1 blastica) 13.04 beta
Malla da li posecujes ovu temu i dalje , pitam se kako si ?😊
Hej, tu sam. Doata manje, ali posjecujem 😊 Dobro sam, super. Kako si ti?
I da, i kod mene je cura ❤❤
Vratili mi samo jednu blastocistu. Ostalo nije dočekalo peti dan. :-/
Potrebna je jedna prava . Meni je od pet embriona dva vraceno, ova tri ostala do blaste nisu uopste dosla , a od ova dva vracena zakacio se samo jedan . Tako da nek taj tvoj bude dobitni😊🍀
Potpisujem. Kod mene je na punkciji bilo cak 14 jajnih stanica i od svih se uspjela oplodit samo jedna. Ostale nista. I ta jedna oplodjena morala bit zaleđena jer sam bila u hiperu. Prezivjela i odmrzavanje, transfer i evo sad sam 19.sedmica trudnoce 😊 Zaista je dovoljna samo jedna.
Malla da li posecujes ovu temu i dalje , pitam se kako si ?😊
Hej, tu sam. Doata manje, ali posjecujem 😊 Dobro sam, super. Kako si ti?
I da, i kod mene je cura ❤❤
I ja se drzim 😬 jaooo kako mi je drago da cujem da se pratimo skroz u stopu od prvog dana bukvalno☺️☺️♥️
Da.
Meni je ovaj put nekako gore nego prošli put. Punkcija me jako boljela, otad me jajnici žigaju, imam problema s nesanicom, plačljiva sam, ne znam…jedva čekam iskreno, da to sve prođe, da znam na čemu sam, ako nisam trudna, da barem završim s terapijom (a onda ću opet pokušati 😔). Progesteron je meni uvijek užas.
Ima li novosti?
Kod mene situacija da sam danas trebala dobiti M , dok sam utrogestan koristila juttos primjetila sam smeđkaste tragove i bila uvjerena da cu svaki čas dobiti. Krenula na put od 450km , rasturaju stomak i leđa , uvjerena da sam dobila, kad ono još ništa 🤷
Ja ne trebam dobit još bar dva dana, primila sam booster danas, tako da nema smisla ništa raditi u smislu testova, osim ako baš ne želim vidjeti bilo kakav plus. Osjećala sam se jutros grozno i napuhnuto, kao da mi svi organi žele uteći iz tijela i individualno plesati salsu.
Nekako je sad sve splaslo.
Ne vjerujem zbilja da se išta još uopće može vidjet, naslutiti po simptomima, iako sam zadnji put znala već šesti dnt,a i test je bio pozitivan.
M će kasniti cca 6 dana ako nisam trudna, po mom proračunu, ne pitajte kakvom :-)
Jesam inače optimist? Ne. Ovo je sad sve od hormona. Ne mogu ni znat dok ne napravim test, ali ne osjećam se trudno.
Vratili mi samo jednu blastocistu. Ostalo nije dočekalo peti dan. :-/
Potrebna je jedna prava . Meni je od pet embriona dva vraceno, ova tri ostala do blaste nisu uopste dosla , a od ova dva vracena zakacio se samo jedan . Tako da nek taj tvoj bude dobitni😊🍀
Potpisujem. Kod mene je na punkciji bilo cak 14 jajnih stanica i od svih se uspjela oplodit samo jedna. Ostale nista. I ta jedna oplodjena morala bit zaleđena jer sam bila u hiperu. Prezivjela i odmrzavanje, transfer i evo sad sam 19.sedmica trudnoce 😊 Zaista je dovoljna samo jedna.
Nažalost, meni se nakon kiretaže nije uspjela primiti niti jedna. Mislim da nije do stanice, nego do maternice.
Sortiraj odgovore
Najstariji