Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    01. Veljača 2021. 18:26

Moon11

Impatient

Ma neću uopće test, čekat ću M. Ako ne dođe, vadim krv. Ja imam stvarno jako izražen PMS, pa nekako ne mislim da to mogu pogriješiti. Nastavit ću s terapijom, jer kad sam došla do ovdje…ali zaista mislim da nema veze s vezom.

Onda se pratimo , i dalje nam držim 🤞 ,nikad se ne zna

Pozdrav.  Previse ste opterecene sa Tim imate li ili nemate simptome.  Opustite se malo i dok god uzimate terapiju male su sanse da ce te dobit tako da Vam to neznaci Bas nesto. Opustite se malo i drzite se upute i terapije sto vam je doktor rekao.  Nista na svoju ruku neradite same.  Ja nisam imala nikakvi simptoma i bila Sam trudna i dobila Sam svog andela. Ni u obicnoj trudnoci Zene neznaju da su trudne na pocetku.  Ali mi znamo sta se desava zato osluskujemo tijelo i mislimo imamo li simptome ili ne. Ovo je igra zivaca ali gledajte malo tv neki smjesan film da se opustite malo.

01. Veljača 2021. 21:15

Hvala, u pravu si, znam to.
    Gledam ja i smiješne filmove, ne brini 😂
    Iskreno, pisanje ovdje mi pomaže, zato i jesam tu. Uspoređujemo se, gledamo, i ovaj dio priče mi je čak drag, zabavan. Zabavno je i vidjeti što smo pisale prije saznanja. Da ne pišem, isto bih se mislila i nema tu filma ili knjige kojim bih skrenula misli do te mjere. 

• NATALIE0407
    02. Veljača 2021. 00:24

Impatient

Iskreno, pisanje ovdje mi pomaže, zato i jesam tu. Uspoređujemo se, gledamo, i ovaj dio priče mi je čak drag, zabavan. Zabavno je i vidjeti što smo pisale prije saznanja. Da ne pišem, isto bih se mislila i nema tu filma ili knjige kojim bih skrenula misli do te mjere.

Mene je gledanje komedija najvise opustalo.  Imas pravo ipak na ovoj stranici se najbolje razumijemo jer prolazimo isto i imamo isti cilj dok drugi to Bas nemogu razumijeti jer nisu u toj situaciji. Ali citav ovaj proces je stresan bockanje prije punkcije pa cekanje,pa punkcija pa opet cekanje da se vidi rezultat hoce li se ista oplodit i onda transfer pa opet cekanje da vidimo je li uspjelo.  Dobro smo mi ikako normalne nakon svega sta se prode ,ali na kraju isplati se sve uz Boziju pomoc  .

02. Veljača 2021. 10:07

NATALIE0407

Impatient

Mene je gledanje komedija najvise opustalo. Imas pravo ipak na ovoj stranici se najbolje razumijemo jer prolazimo isto i imamo isti cilj dok drugi to Bas nemogu razumijeti jer nisu u toj situaciji. Ali citav ovaj proces je stresan bockanje prije punkcije pa cekanje,pa punkcija pa opet cekanje da se vidi rezultat hoce li se ista oplodit i onda transfer pa opet cekanje da vidimo je li uspjelo. Dobro smo mi ikako normalne nakon svega sta se prode ,ali na kraju isplati se sve uz Boziju pomoc .

Da.
    Meni je ovaj put nekako gore nego prošli put. Punkcija me jako boljela, otad me jajnici žigaju, imam problema s nesanicom, plačljiva sam, ne znam...jedva čekam iskreno, da to sve prođe, da znam na čemu sam, ako nisam trudna, da barem završim s terapijom (a onda ću opet pokušati 😔). Progesteron je meni uvijek užas.

• Moon11
    02. Veljača 2021. 20:00

Impatient

NATALIE0407

Impatient

Mene je gledanje komedija najvise opustalo. Imas pravo ipak na ovoj stranici se najbolje razumijemo jer prolazimo isto i imamo isti cilj dok drugi to Bas nemogu razumijeti jer nisu u toj situaciji. Ali citav ovaj proces je stresan bockanje prije punkcije pa cekanje,pa punkcija pa opet cekanje da se vidi rezultat hoce li se ista oplodit i onda transfer pa opet cekanje da vidimo je li uspjelo. Dobro smo mi ikako normalne nakon svega sta se prode ,ali na kraju isplati se sve uz Boziju pomoc .

Da.
    Meni je ovaj put nekako gore nego prošli put. Punkcija me jako boljela, otad me jajnici žigaju, imam problema s nesanicom, plačljiva sam, ne znam…jedva čekam iskreno, da to sve prođe, da znam na čemu sam, ako nisam trudna, da barem završim s terapijom (a onda ću opet pokušati 😔). Progesteron je meni uvijek užas.

Ima li novosti? 
    Kod mene situacija da sam danas trebala dobiti M , dok sam utrogestan koristila juttos primjetila sam smeđkaste tragove i bila uvjerena da cu svaki čas dobiti. Krenula na put od 450km , rasturaju stomak i leđa   , uvjerena da sam dobila, kad ono još ništa 🤷

👩 26(blago policisticni jajnici, hormoni ok) 🧒36( spermici zamrznuti zbog kemoterapije )
    1 AIH 9/2018❌
    1 IVF 9/2019 (2 osmostanicna) beta 0 ❌
    2 IVF 5/2020 (odgođen zbog hiper- 3🐧)
    1 FET 1/2021 ( 1 blastica ) 05.02 beta ❌
    2 FET 4/2021( 1 blastica) 13.04 beta

• malla
    02. Veljača 2021. 20:39

jannanna123

Malla da li posecujes ovu temu i dalje , pitam se kako si ?😊

Hej, tu sam. Doata manje, ali posjecujem 😊 Dobro sam, super. Kako si ti? 
    I da, i kod mene je cura ❤❤

• malla
    02. Veljača 2021. 20:47

jannanna123

Impatient

Vratili mi samo jednu blastocistu. Ostalo nije dočekalo peti dan. :-/

Potrebna je jedna prava . Meni je od pet embriona dva vraceno, ova tri ostala do blaste nisu uopste dosla , a od ova dva vracena zakacio se samo jedan . Tako da nek taj tvoj bude dobitni😊🍀

Potpisujem. Kod mene je na punkciji bilo cak 14 jajnih stanica i od svih se uspjela oplodit samo jedna. Ostale nista. I ta jedna oplodjena morala bit zaleđena jer sam bila u hiperu. Prezivjela i odmrzavanje, transfer i evo sad sam 19.sedmica trudnoce 😊 Zaista je dovoljna samo jedna.

• jannanna123
    02. Veljača 2021. 21:34

malla

jannanna123

Malla da li posecujes ovu temu i dalje , pitam se kako si ?😊

Hej, tu sam. Doata manje, ali posjecujem 😊 Dobro sam, super. Kako si ti?
    I da, i kod mene je cura ❤❤

I ja se drzim 😬 jaooo kako mi je drago da cujem da se pratimo skroz u stopu od prvog dana bukvalno☺️☺️♥️

02. Veljača 2021. 22:00

Moon11

Impatient

NATALIE0407

Impatient

Da.
    Meni je ovaj put nekako gore nego prošli put. Punkcija me jako boljela, otad me jajnici žigaju, imam problema s nesanicom, plačljiva sam, ne znam…jedva čekam iskreno, da to sve prođe, da znam na čemu sam, ako nisam trudna, da barem završim s terapijom (a onda ću opet pokušati 😔). Progesteron je meni uvijek užas.

Ima li novosti?
    Kod mene situacija da sam danas trebala dobiti M , dok sam utrogestan koristila juttos primjetila sam smeđkaste tragove i bila uvjerena da cu svaki čas dobiti. Krenula na put od 450km , rasturaju stomak i leđa , uvjerena da sam dobila, kad ono još ništa 🤷

Ja ne trebam dobit još bar dva dana, primila sam booster danas, tako da nema smisla ništa raditi u smislu testova, osim ako baš ne želim vidjeti bilo kakav plus. Osjećala sam se jutros grozno i napuhnuto, kao da mi svi organi žele uteći iz tijela i individualno plesati salsu.
    Nekako je sad sve splaslo.
    Ne vjerujem zbilja da se išta još uopće može vidjet, naslutiti po simptomima, iako sam zadnji put znala već šesti dnt,a i test je bio pozitivan.
    M će kasniti cca 6 dana ako nisam trudna, po mom proračunu, ne pitajte kakvom :-)
    Jesam inače optimist? Ne. Ovo je sad sve od hormona. Ne mogu ni znat dok ne napravim test, ali ne osjećam se trudno. 

02. Veljača 2021. 22:37

malla

jannanna123

Impatient

Vratili mi samo jednu blastocistu. Ostalo nije dočekalo peti dan. :-/

Potrebna je jedna prava . Meni je od pet embriona dva vraceno, ova tri ostala do blaste nisu uopste dosla , a od ova dva vracena zakacio se samo jedan . Tako da nek taj tvoj bude dobitni😊🍀

Potpisujem. Kod mene je na punkciji bilo cak 14 jajnih stanica i od svih se uspjela oplodit samo jedna. Ostale nista. I ta jedna oplodjena morala bit zaleđena jer sam bila u hiperu. Prezivjela i odmrzavanje, transfer i evo sad sam 19.sedmica trudnoce 😊 Zaista je dovoljna samo jedna.

Nažalost, meni se nakon kiretaže nije uspjela primiti niti jedna. Mislim da nije do stanice, nego do maternice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.