Utrogestan odlaze ciklus .
A sto se tice testa mislim jeste blasta u pitanju al ipak ovo ti je tek sedmi dan ako ne racunamo dan transfera , tako da si zaista poranila. Najbolje uradi betu za koji dan.
U pravu si, pretjerala . Nisam dobro izračunala
Može. Obično i odgodi za koji dan. Imam i ja bolove, čak i plave žilice na grudima, dosta izražene, žeđ, mokrenje. Doduše, odmah sam znala da je PMS u kombinaciji s hormonima i da od bebe neće biti ništa. Meni su te razlike između PMS-a i rane trudnoće, iako suptilne, vrlo jasne.
Rano si radila test. Ja Sam radila test 9dnt i jedva se vidjelo da je test pozitivan bio je transfer Blastociste. I moras bit pozitivnija i optimisticna da bi uspjelo. Nemoj sve negativno gledat. Sretno🙏🙏🙏
Hvala, Natalie!
Krv izvađena ,nalaz oko 2,3 sata pa javim 🙈
👩 26(blago policisticni jajnici, hormoni ok) 🧒36( spermici zamrznuti zbog kemoterapije )
1 AIH 9/2018❌
1 IVF 9/2019 (2 osmostanicna) beta 0 ❌
2 IVF 5/2020 (odgođen zbog hiper- 3🐧)
1 FET 1/2021 ( 1 blastica ) 05.02 beta ❌
2 FET 4/2021( 1 blastica) 13.04 beta
Pozdrav cure, nisam nikad bila na ovoj temi i neznam koliko je aktivna 😁😁😁 jer sam nova u MPO i za mene je jedan neuspjeli ET blastice.
U srijedu 3.2 sam imala FET i od sinoć osjećam takvo oštro probadanje dolje lijevo da je to strašno. Ali više kod jajnika. Dali je koja imala? Bojim se ponovog neuspjeha. Piškim svaki dan trakice da ispratim štopericu ali još nije izašla makar je 9 dana prošlo od nje a beta mi je 15.2 tek. Izludit ću, baš me zabrinjava ovo probadanje.
endometrioza
Može. Obično i odgodi za koji dan. Imam i ja bolove, čak i plave žilice na grudima, dosta izražene, žeđ, mokrenje. Doduše, odmah sam znala da je PMS u kombinaciji s hormonima i da od bebe neće biti ništa. Meni su te razlike između PMS-a i rane trudnoće, iako suptilne, vrlo jasne.
Rano si radila test. Ja Sam radila test 9dnt i jedva se vidjelo da je test pozitivan bio je transfer Blastociste. I moras bit pozitivnija i optimisticna da bi uspjelo. Nemoj sve negativno gledat. Sretno🙏🙏🙏
Hvala, Natalie!
Nema na cemu razumijem te a znam koliko znaci lijepa rijec ili utjeha u danima cekanja. Probaj se malo opustit. Kakav je situacija danas kod tebe?
Pozdrav cure, nisam nikad bila na ovoj temi i neznam koliko je aktivna 😁😁😁 jer sam nova u MPO i za mene je jedan neuspjeli ET blastice.
U srijedu 3.2 sam imala FET i od sinoć osjećam takvo oštro probadanje dolje lijevo da je to strašno. Ali više kod jajnika. Dali je koja imala? Bojim se ponovog neuspjeha. Piškim svaki dan trakice da ispratim štopericu ali još nije izašla makar je 9 dana prošlo od nje a beta mi je 15.2 tek. Izludit ću, baš me zabrinjava ovo probadanje.
Dobrodosla u klub... I ja Sam imala ostro probadanje i bolove s lijeve Strane i sve je bilo ok. Koliko Sam primjetila na forumu dosta ih je imalo jaku bol i probadanje sa lijeve Strane pa bit ce da bi to trebalo bit normalno 😊. Zelim ti da uspije i pokusaj se opustit malo.
Dobrodosla u klub… I ja Sam imala ostro probadanje i bolove s lijeve Strane i sve je bilo ok. Koliko Sam primjetila na forumu dosta ih je imalo jaku bol i probadanje sa lijeve Strane pa bit ce da bi to trebalo bit normalno 😊. Zelim ti da uspije i pokusaj se opustit malo.
Hvala ti ❤️
endometrioza
Negativna beta , nije uspjelo. Idemo na nove konzultacije,cekaju nas jos dva 🐧 ❤️
👩 26(blago policisticni jajnici, hormoni ok) 🧒36( spermici zamrznuti zbog kemoterapije )
1 AIH 9/2018❌
1 IVF 9/2019 (2 osmostanicna) beta 0 ❌
2 IVF 5/2020 (odgođen zbog hiper- 3🐧)
1 FET 1/2021 ( 1 blastica ) 05.02 beta ❌
2 FET 4/2021( 1 blastica) 13.04 beta
Negativna beta , nije uspjelo. Idemo na nove konzultacije,cekaju nas jos dva 🐧 ❤️
Drži se, želim ti uspjeh.
Sortiraj odgovore
Najstariji