Vratili mi samo jednu blastocistu. Ostalo nije dočekalo peti dan. :-/
Vratili mi samo jednu blastocistu. Ostalo nije dočekalo peti dan. :-/
Potrebna je jedna prava . Meni je od pet embriona dva vraceno, ova tri ostala do blaste nisu uopste dosla , a od ova dva vracena zakacio se samo jedan . Tako da nek taj tvoj bude dobitni😊🍀
Hvala ♥️
I meni ih je bilo pet, pa su čekali peti dan, no nije uspjelo, osim za ovu jednu.
Hvala ♥️
I meni ih je bilo pet, pa su čekali peti dan, no nije uspjelo, osim za ovu jednu.
Jedna all vrijedna. Drzim fige da sve Bude uredu i da uspije uz Boziju pomoc. 🙏🙏
Prerano je za ikakve simptome, ali strašno sam plačljiva. Jeste li i vi bile? Može to bit od infekcije bhcg-a?
Gledam ovdje vaše simptome i moram reć da je meni uglavnom tako na običan PMS. Mislim da ne možemo znat ništa do testa, a simptomi se pojave tek nakon par tjedana trudnoće. Možda to ne vrijedi za žene koje inače nemaju izražen PMS. Jedini legitiman simptom su implantacija li bolovi, i to ako se jave unutar 3-5 dana nakon transfera blastociste ili 5-7 dan nakon transfera trodnevnog embrija.
Simptomi su uglavnom kao i menstrualni. Jako je tesko opustiti se tih 10-12 dana i ne misliti na sve, ali to je jedino pametno. Jer ovako sve se trudimo da shvatimo nesto za sta je realno zaista rano u tom periodu . Probaj nekako naci zanimaciju da se ne stresiras toliko i ne places 🌷
Sortiraj odgovore
Najstariji