Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 12:40

Medic29

MTB

To ne vrijedi za 2D ultrazvuk, on ne šteti bebi. Njega se može češće.

Ja sam u Njemackoj,ovdje su od 1.1 zakonski zabranili 3D. To znam,a za ovo nisam stvarno jos cula da je stetno. Pa valjda mi doktori nebi namjerno to radili ako ne vide potrebu za tim.

Da, 3D se ne smije često. U Hrv se to na žalost ignorira, pogotovo kod privatnika, jer kakti žene žele vidjeti lice bebi i rukice i blabla.
    Briga me za lice, nagledat ću ga se cijeli život. Neka bude 1d, ako je siguran i može provjeriti da je sa mojom bebom sve u redu, to je pravi izbor za mene. 

💔💔💔

• Medic29
    12. Siječanj 2021. 12:58

Slazem se definitivno

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

• NATALIE0407
    12. Siječanj 2021. 21:54

Medic29

Sad sam bas u brizi. Zasto se ne preporucuje?Promjenila sam i neznam koliko doktora,ali nikad nisam ovo culan

Medic29

Sad sam bas u brizi. Zasto se ne preporucuje?Promjenila sam i neznam koliko doktora,ali nikad nisam ovo cula😔

Nepreporucuje se cesce vaginalno pregledavanje na pocetku trudnoce jer moze doc do krvarenja zbog toga.

• NATALIE0407
    14. Siječanj 2021. 21:24

Medic29

Slazem se definitivno

Medic29 jesi Isla na kiretazu jesi li dobro? 🙏

• Medic29
    15. Siječanj 2021. 09:40

Da bila sam u srijedu. Sve je dobro proslo,bila sam u dobrim rukama,evo drugi dan bolova vise i nemam. Krvarenje staje polako. Trudim se biti dobro i nastaviti dalje,samo osjecam ogromnu prazninu u sebi. 

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

Mila-Milica
    16. Siječanj 2021. 22:13

Večer!
    FET dvije petodnevne blastociste odrađen 12.1.
    Beta mi je 22.1.
    Večeras primjećujem oskudan iscjedak na dnevnom ulošku, nešto izmedju krem i roskaste boje. Mislite li da bi to moglo biti implantacijsko krvarenje? Jedva čekam jutro da vidim šta nam nosi novi dan. Imam u predjelu jajnika i maternice pritisak, a cijeli dan povremeno me nesto žigne poput grča. Sto se tiče grudi.. nemam simptoma.
    E da, i ko da imam valunge. Malo mi je vruće, malo hladno. Inače sam baš zimogrozna!
    Od terapije uzimam Estrofem, Utrogestan, Decortin, Aspirin 100, Folacin i GravidonA.
    Test planiram raditi ali tek 8 dan od transfera.

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

• NATALIE0407
    17. Siječanj 2021. 00:02

Medic29

Da bila sam u srijedu. Sve je dobro proslo,bila sam u dobrim rukama,evo drugi dan bolova vise i nemam. Krvarenje staje polako. Trudim se biti dobro i nastaviti dalje,samo osjecam ogromnu prazninu u sebi.

Bar nek je sve proslo u redu da mozes dalje nastaviti. A to je normalno da osjecas prazninu ipak si izgubila dio sebe.  Zelim ti sve najbolje.  Malo se odmori i naprijed u novi pokusaj.  

• NATALIE0407
    17. Siječanj 2021. 00:08

Mila-Milica

Večer!
    Beta mi je 22.1.
    Večeras primjećujem oskudan iscjedak na dnevnom ulošku, nešto izmedju krem i roskaste boje. Mislite li da bi to moglo biti implantacijsko krvarenje? Jedva čekam jutro da vidim šta nam nosi novi dan. Imam u predjelu jajnika i maternice pritisak, a cijeli dan povremeno me nesto žigne poput grča. Sto se tiče grudi.. nemam simptoma.
    E da, i ko da imam valunge. Malo mi je vruće, malo hladno. Inače sam baš zimogrozna!
    Od terapije uzimam Estrofem, Utrogestan, Decortin, Aspirin 100, Folacin i GravidonA.

Vece i tebi i dobrodosla u klub.  I kod mene je bio taki iscjedak i bilo je implantacijsko krvarenje.  Kod nekog Bude prije kod nekog poslije implantacija. Mozda je bolje da sacekas sa testom do 10 poslije transfera.  Drzim fige da sve Bude uredu.

• jannanna123
    17. Siječanj 2021. 08:47

Mila-Milica

Večer!
    Beta mi je 22.1.

I ja sam imala iscedak 10 dana nakon transfera i zavrsilo se pozutivnom betom . Takodje uz grceve i menstrune bolove . 
    Sto se testa tice ja ne znam kako ovde da zamolim zene da ga ne rade 😂 to u Srbiji niko pomenuo nije nikad, kakav test iz urina ovako rano. Ja sam za to cula na ovom forumu prvi put. Uostalom moze zena imati takozvanu biohemijsku trudnocu, beta bude 20-30 i opada al ako uzmes test kao taj precizan on moze da ti pokaze da je pozitivan a to ustvari nije trudnoca. Za mene je test iz urina gubljenje zivaca . 
    Srecno s betom 🍀

• NATALIE0407
    22. Siječanj 2021. 12:06

Mila-Milica

Večer!
    Beta mi je 22.1.

Hallo, jesi radila test i koliko trebas  cekat nalaze Bete.  Drzim fige da sve bude uredu.🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.