Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malla
    02. Veljača 2021. 22:47

jannanna123

malla

jannanna123

Malla da li posecujes ovu temu i dalje , pitam se kako si ?😊

Hej, tu sam. Doata manje, ali posjecujem 😊 Dobro sam, super. Kako si ti?
    I da, i kod mene je cura ❤❤

I ja se drzim 😬 jaooo kako mi je drago da cujem da se pratimo skroz u stopu od prvog dana bukvalno☺️☺️♥️

Daa, bas sve u dan isto 😊 Nadam se da je tebe prosao strah. Ja sam zaista sretna, ali opet negdje u nekom dijeli mozga se jos uvijek jakooo bojim...
    Da se mi nastavimo pratiti i da nam sve bude kako treba  <3 

• jannanna123
    03. Veljača 2021. 07:48

Malla , Ja sam jos uvek u strahu, a i cesto mi se javljaju neke gluposti pa se tako istraumiram. Ali kod mene ako nije komplikovano onda nije dobro, tako da prezivecu sve te sitnice 😬 Dodji ovako povremeno na temu, jako mi je drago da cujem da si dobro i da sve ide kako treba jer jednostavno uvek te se setim zbog naseg istog dana transfera . Volim kad cujem da obe idemo istim putem i nadam se da ce tako biti sve do kraja 😍

03. Veljača 2021. 13:41

Pozdrav svima. Evo, da se pridružim iščekivanju.🤗29.1. imala sam fet, tako da mi je danas 5dnt. Iskreno, nemam nekih simptoma, a i ovo malo što imam vjerojatno je od utrogestana. Dani tako sporo prolaze pa nisam sigurna hoću li izdržati do sljedeće srijede da napravim test ili ću probati ranije. 

• tonia1
    03. Veljača 2021. 17:12

malla

jannanna123

Malla da li posecujes ovu temu i dalje , pitam se kako si ?😊

Hej, tu sam. Doata manje, ali posjecujem 😊 Dobro sam, super. Kako si ti?
    I da, i kod mene je cura ❤❤

Cure, prije svega drago mi je sta je sa trudnocama sve ok ❤
    Zanima me u kojem ste tjednu saznale spol bebice 🤩 mi smo trenutno u 13-om tj i nestrpljiva sam jako .?😍😍

03. Veljača 2021. 17:49

venima

Pozdrav svima. Evo, da se pridružim iščekivanju.🤗29.1. imala sam fet, tako da mi je danas 5dnt. Iskreno, nemam nekih simptoma, a i ovo malo što imam vjerojatno je od utrogestana. Dani tako sporo prolaze pa nisam sigurna hoću li izdržati do sljedeće srijede da napravim test ili ću probati ranije.

Probat ćeš ranije, kao i sve mi 😂
    Je li bila blastocista, ili...?

03. Veljača 2021. 17:49

Baš mi je lijepo vidjeti ovoliko mama tu 🥰

• jannanna123
    03. Veljača 2021. 18:02

Ja sam radila s 13 nedelja prenatalni test tako da sam saznala nakon nedelju dana . Al svakako verujem na sl UZ da ce mozda moci da ti otkriju 😊 zelim i tebi srecu kao i nama,  da izguramo ovu borbu. I svim zenama koje prolaze kroz ono sto smo mi prosle da nam se sto pre pridruze 😊♥️

• jannanna123
    03. Veljača 2021. 18:04

venima

Simptomi variraju od zene do zene, nek te to ne zamara . A to ti je 12 najduzih dana u zivotu sigurno kao i svima nama 😬 drzi se i javi lepe vesti🍀

03. Veljača 2021. 22:34

Impatient

venima

Je li bila blastocista, ili…?

Impatient

venima

Je li bila blastocista, ili…?

A znam da hoću, iako bih voljela izdržati što duže. Nije bila blastica, nego osmostanični.

03. Veljača 2021. 22:47

jannanna123

venima

Simptomi variraju od zene do zene, nek te to ne zamara . A to ti je 12 najduzih dana u zivotu sigurno kao i svima nama 😬 drzi se i javi lepe vesti🍀

A znam, ali teško je ne osluškivati i ne pratiti ima li kakvih promjena.🙄 Hvala, nadam se da hoću.😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.