Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Veljača 2021. 22:47

jannanna123

venima

Pozdrav svima. Evo, da se pridružim iščekivanju.🤗29.1. imala sam fet, tako da mi je danas 5dnt. Iskreno, nemam nekih simptoma, a i ovo malo što imam vjerojatno je od utrogestana. Dani tako sporo prolaze pa nisam sigurna hoću li izdržati do sljedeće srijede da napravim test ili ću probati ranije.

Simptomi variraju od zene do zene, nek te to ne zamara . A to ti je 12 najduzih dana u zivotu sigurno kao i svima nama 😬 drzi se i javi lepe vesti🍀

A znam, ali teško je ne osluškivati i ne pratiti ima li kakvih promjena.🙄 Hvala, nadam se da hoću.😊

04. Veljača 2021. 08:33

Negativan...

• jannanna123
    04. Veljača 2021. 08:41

Koji je dan transfera blaste ? 28.01. ? I test iz urina ili beta ? Nadam se da si poranila a da ti je test pokazao pogresno kao velikom beoju zena . 🙏🏻

• Moon11
    04. Veljača 2021. 08:55

Impatient

Negativan…

Aa jooj 🙆 koji ti je ono danas dan od transfera? 
    Ja sam u utorak trebala dobit M , međutim od tog dana primjetim pomiješano sa utrogestanom smedjkasto malo i neke zilice , samo u tragovima (izvinite na izražavanju). A stomak i leđa me bole nenormalno , kao da sam vec dobila pa mi nije jasno. Da li utrogestan može spriječiti dolazak M ?

👩 26(blago policisticni jajnici, hormoni ok) 🧒36( spermici zamrznuti zbog kemoterapije )
    1 AIH 9/2018❌
    1 IVF 9/2019 (2 osmostanicna) beta 0 ❌
    2 IVF 5/2020 (odgođen zbog hiper- 3🐧)
    1 FET 1/2021 ( 1 blastica ) 05.02 beta ❌
    2 FET 4/2021( 1 blastica) 13.04 beta

04. Veljača 2021. 09:46

Može. Obično i odgodi za koji dan. Imam i ja bolove, čak i plave žilice na grudima, dosta izražene, žeđ, mokrenje. Doduše, odmah sam znala da je PMS u kombinaciji s hormonima i da od bebe neće biti ništa. Meni su te razlike između PMS-a i rane trudnoće, iako suptilne, vrlo jasne. 

04. Veljača 2021. 09:48

jannanna123

Koji je dan transfera blaste ? 28.01. ? I test iz urina ili beta ? Nadam se da si poranila a da ti je test pokazao pogresno kao velikom beoju zena . 🙏🏻

Iz urina, da, od 28.
    Napravit ću još koji test, ali teško da je pogrešan.

• jannanna123
    04. Veljača 2021. 09:53

Utrogestan odlaze ciklus .
    A sto se tice testa mislim jeste blasta u pitanju al ipak ovo ti je tek sedmi dan ako ne racunamo dan transfera , tako da si zaista poranila. Najbolje uradi betu za koji dan. 

• Moon11
    04. Veljača 2021. 10:26

Da vjerojatno je to onda ,sutra idem vaditi betu da budem sigurna,tako da mogu prekinuti terapiju i pripremit se za novi pokušaj. Hvala vam ,i želim vam sreću

👩 26(blago policisticni jajnici, hormoni ok) 🧒36( spermici zamrznuti zbog kemoterapije )
    1 AIH 9/2018❌
    1 IVF 9/2019 (2 osmostanicna) beta 0 ❌
    2 IVF 5/2020 (odgođen zbog hiper- 3🐧)
    1 FET 1/2021 ( 1 blastica ) 05.02 beta ❌
    2 FET 4/2021( 1 blastica) 13.04 beta

• jannanna123
    04. Veljača 2021. 11:07

Ti svakako uradi betu. Nemoj sama na svoju ruku da prekidas terapiju, takodje mozes je uraditi i sad ako si nestrpljiva da cekas do sutra. Pokazace ti sigurno vrednost kako treba . Javi kako si prosla i drzi se 🍀

04. Veljača 2021. 15:08

Impatient, mislim da je moguće da je još rano. Danas ti je 7.dnt? Ja bih na tvom mjestu napravila opet za 2 dana, a svakako bih vadila i betu. Nadam se da će ti sljedeći ipak pokazati +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI