Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Veljača 2021. 08:33

Negativan...

• jannanna123
    04. Veljača 2021. 08:41

Koji je dan transfera blaste ? 28.01. ? I test iz urina ili beta ? Nadam se da si poranila a da ti je test pokazao pogresno kao velikom beoju zena . 🙏🏻

• Moon11
    04. Veljača 2021. 08:55

Impatient

Negativan…

Aa jooj 🙆 koji ti je ono danas dan od transfera? 
    Ja sam u utorak trebala dobit M , međutim od tog dana primjetim pomiješano sa utrogestanom smedjkasto malo i neke zilice , samo u tragovima (izvinite na izražavanju). A stomak i leđa me bole nenormalno , kao da sam vec dobila pa mi nije jasno. Da li utrogestan može spriječiti dolazak M ?

👩 26(blago policisticni jajnici, hormoni ok) 🧒36( spermici zamrznuti zbog kemoterapije )
    1 AIH 9/2018❌
    1 IVF 9/2019 (2 osmostanicna) beta 0 ❌
    2 IVF 5/2020 (odgođen zbog hiper- 3🐧)
    1 FET 1/2021 ( 1 blastica ) 05.02 beta ❌
    2 FET 4/2021( 1 blastica) 13.04 beta

04. Veljača 2021. 09:46

Može. Obično i odgodi za koji dan. Imam i ja bolove, čak i plave žilice na grudima, dosta izražene, žeđ, mokrenje. Doduše, odmah sam znala da je PMS u kombinaciji s hormonima i da od bebe neće biti ništa. Meni su te razlike između PMS-a i rane trudnoće, iako suptilne, vrlo jasne. 

04. Veljača 2021. 09:48

jannanna123

Koji je dan transfera blaste ? 28.01. ? I test iz urina ili beta ? Nadam se da si poranila a da ti je test pokazao pogresno kao velikom beoju zena . 🙏🏻

Iz urina, da, od 28.
    Napravit ću još koji test, ali teško da je pogrešan.

• jannanna123
    04. Veljača 2021. 09:53

Utrogestan odlaze ciklus .
    A sto se tice testa mislim jeste blasta u pitanju al ipak ovo ti je tek sedmi dan ako ne racunamo dan transfera , tako da si zaista poranila. Najbolje uradi betu za koji dan. 

• Moon11
    04. Veljača 2021. 10:26

Da vjerojatno je to onda ,sutra idem vaditi betu da budem sigurna,tako da mogu prekinuti terapiju i pripremit se za novi pokušaj. Hvala vam ,i želim vam sreću

👩 26(blago policisticni jajnici, hormoni ok) 🧒36( spermici zamrznuti zbog kemoterapije )
    1 AIH 9/2018❌
    1 IVF 9/2019 (2 osmostanicna) beta 0 ❌
    2 IVF 5/2020 (odgođen zbog hiper- 3🐧)
    1 FET 1/2021 ( 1 blastica ) 05.02 beta ❌
    2 FET 4/2021( 1 blastica) 13.04 beta

• jannanna123
    04. Veljača 2021. 11:07

Ti svakako uradi betu. Nemoj sama na svoju ruku da prekidas terapiju, takodje mozes je uraditi i sad ako si nestrpljiva da cekas do sutra. Pokazace ti sigurno vrednost kako treba . Javi kako si prosla i drzi se 🍀

04. Veljača 2021. 15:08

Impatient, mislim da je moguće da je još rano. Danas ti je 7.dnt? Ja bih na tvom mjestu napravila opet za 2 dana, a svakako bih vadila i betu. Nadam se da će ti sljedeći ipak pokazati +

• NATALIE0407
    04. Veljača 2021. 17:10

Impatient

Može. Obično i odgodi za koji dan. Imam i ja bolove, čak i plave žilice na grudima, dosta izražene, žeđ, mokrenje. Doduše, odmah sam znala da je PMS u kombinaciji s hormonima i da od bebe neće biti ništa. Meni su te razlike između PMS-a i rane trudnoće, iako suptilne, vrlo jasne.

Rano si radila test. Ja Sam radila test 9dnt i jedva se vidjelo da je test pozitivan  bio je transfer Blastociste.  I moras bit pozitivnija i optimisticna da bi uspjelo.  Nemoj sve negativno gledat. Sretno🙏🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.