![](/media/img/ff/c8/7203c823f47d5b253e2e.jpeg)
Maltezer ja vidim crtu na tvojoj slicicidanijela to je bas sran*e!! Ja sam te vec uvrstila u red trudnica.. Provjeri sa doktorom o cemu se radi. Nemoj da se sjekiras. Nesto se desilo a mozda je samo do testova.. Kikovica i Zaza vi ste za za koji dan spremne za testic je li? 19og je beta?
Pa meni su rekli tek 26. ako se ne varam. Piše mi to u dokumentaciji kada trebam pa ću se i držati toga datuma koji piše. Testove ne želim raditi. Što mora biti, biti će .🙏
Maltezer ja vidim crtu na tvojoj slicicidanijela to je bas sran*e!! Ja sam te vec uvrstila u red trudnica.. Provjeri sa doktorom o cemu se radi. Nemoj da se sjekiras. Nesto se desilo a mozda je samo do testova.. Kikovica i Zaza vi ste za za koji dan spremne za testic je li? 19og je beta?
Jecika
danas nema crte , ono sinoc je bila trakica iz Mullera , a danas test iste marke iz Mullera,,,,ne znam ima li to kakve veze...
7 dan sam od transfera blastociste...
Zaza samo polako i uz tebe smo.. Javljaj simptomcice maltezer test moze biti samo pozitivan ako se pojavi ikakva linija poput one tvoje. Jesi li primala kakavg hcg hormon?danijela pa zar takva zemlja poput Austrije nema da odradi fucking betu privatno?? Predugo je do ponedeljka. Jesi mogla negdje privatno da podjes.. Mislim sada sam malo i ja paranoicna - jer znam kako bih se ja osjecala na tbom mjestu.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Zaza samo polako i uz tebe smo.. Javljaj simptomcicemaltezer test moze biti samo pozitivan ako se pojavi ikakva linija poput one tvoje. Jesi li primala kakavg hcg hormon?danijela pa zar takva zemlja poput Austrije nema da odradi fucking betu privatno?? Predugo je do ponedeljka. Jesi mogla negdje privatno da podjes.. Mislim sada sam malo i ja paranoicna - jer znam kako bih se ja osjecala na tbom mjestu.
A jesam, dobila sam Brevactide-hcg, nekidan....mislim da je to to
Maltezer bojim se da je mozda to to ali sacekaj jos malo - makar ti je jasno da je jos uvijek rano. Odradi test sjutra ili preksjutra. Nadam se da ces se i ti upisati sa ++++++
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
Zaza samo polako i uz tebe smo.. Javljaj simptomcicemaltezer test moze biti samo pozitivan ako se pojavi ikakva linija poput one tvoje. Jesi li primala kakavg hcg hormon?danijela pa zar takva zemlja poput Austrije nema da odradi fucking betu privatno?? Predugo je do ponedeljka. Jesi mogla negdje privatno da podjes.. Mislim sada sam malo i ja paranoicna - jer znam kako bih se ja osjecala na tbom mjestu.
A jesam, dobila sam Brevactide-hcg, nekidan….mislim da je to to
namjerno sam uradila test da vidim hoće li crtica blijediti...
Maltezer bojim se da je mozda to toali sacekaj jos malo - makar ti je jasno da je jos uvijek rano. Odradi test sjutra ili preksjutra. Nadam se da ces se i ti upisati sa ++++++
hvala ti
također....
Znaci tu gdje ja zivim nema nigdje privatno osim da idem na hitnu I glumim da Mi je lose..
Ali vjeruj Mi za to nemam zivaca tako da pricekat cu Taj ponedjeljak pa sta Mi Bog da.. Eto neznam sta bih rekla
Znaci tu gdje ja zivim nema nigdje privatno osim da idem na hitnu I glumim da Mi je lose..
Ali vjeruj Mi za to nemam zivaca tako da pricekat cu Taj ponedjeljak pa sta Mi Bog da.. Eto neznam sta bih rekla
Ma bez stresa.. Bice to dobro - drzimo palceve. Nemoj da se nerviras.. uz tebe smo.. Pisi
Danijela podji i odradi betu ako imas gdje? I omda je opet uradi sjutra/preksjutra
MA nemam gdje.Ja Sam u Austriji I ovdje nema privatno ko kod Nas Odem platim I gotovo ovdje nema tako..
Moj Dr. Opce prakse na godisnjem I eto. Uglavnom neznam sta da mislim neznam zasto je pokazalo pozitivno I sad negativno..
MA sva Sam jadna
Mozes da radis u Austriji. Kosta 23 € i posalju ti na mail ako hoces. Ja sam radila u Beču. Svaki lab ima.
Sortiraj odgovore
Najstariji