![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Zaza
Ja sam nakon ET većinom ljencarila ….mislim da to ionako ne igra neku ulogu. Nisam imala apsolutno nikakve simptome ni nelagode. Tek sad me malo propadaju jajnici kad trebam dobiti M.
Inače ovo mi je najdužih 7 dana u životu… 😖
Teško je to iščekivanje.
Probaj se nečim okupirati da ti sto brže prođe vrijeme…
Sretno 🍀
Da, istina, teško je to sve zapravo od samog početka, ali moram priznati da nisam toliko na to mislila do poslije transfera. Valjda zato što tokom postupka nemaš ništa unutra (da se tako izrazim), a sada važem svaki pokret. Jesi ti na nekoj posebnoj prehrani ili nešto? Meni je ovo tek početak pa ću se okupirati izvještajima koje moram raditi za posao. Sad sam dobila i laptop pa čekam da mi ga IT služba uredi kako bih mogla raditi od kuće jer mislim da će mi tako biti lakše.
Meni je ovo definitivno najgora faza IVF-a, prvi put mi je također. Gore mi je nego ono čekanje hoće li se jajne stanice oploditi. Nisam na nikakvoj posebnoj prehrani jer ionako jedem raznoliko, a ni ne vjerujem previše u neke čudotvorne namirnice koje bi mi sad trenutno mogle pomoći.
trenutno sam u 8.dnt…osjećam pms, ludim…..
Ma ne razmišljaj tako. Možda je to sve od lijekova ako ih uzimaš oralno ili vaginalno. Teško je ostati pozitivan. Treba čovjek sebi reći što bude, bit će. I podnijeti to kakav god rezultat bio. 🙏
Zaza
Ja sam nakon ET većinom ljencarila ….mislim da to ionako ne igra neku ulogu. Nisam imala apsolutno nikakve simptome ni nelagode. Tek sad me malo propadaju jajnici kad trebam dobiti M.
Teško je to iščekivanje.
Sretno 🍀
Da, istina, teško je to sve zapravo od samog početka, ali moram priznati da nisam toliko na to mislila do poslije transfera. Valjda zato što tokom postupka nemaš ništa unutra (da se tako izrazim), a sada važem svaki pokret. Jesi ti na nekoj posebnoj prehrani ili nešto? Meni je ovo tek početak pa ću se okupirati izvještajima koje moram raditi za posao. Sad sam dobila i laptop pa čekam da mi ga IT služba uredi kako bih mogla raditi od kuće jer mislim da će mi tako biti lakše.
Meni je ovo definitivno najgora faza IVF-a, prvi put mi je također. Gore mi je nego ono čekanje hoće li se jajne stanice oploditi. Nisam na nikakvoj posebnoj prehrani jer ionako jedem raznoliko, a ni ne vjerujem previše u neke čudotvorne namirnice koje bi mi sad trenutno mogle pomoći.
Ma ne razmišljaj tako. Možda je to sve od lijekova ako ih uzimaš oralno ili vaginalno. Teško je ostati pozitivan. Treba čovjek sebi reći što bude, bit će. I podnijeti to kakav god rezultat bio. 🙏
da, svakako je sve moguće...nikad nisam bila trudna pa ne znam taj "osjećaj", al zato mi je ovaj osjecaj itekako poznat svaki mjesec, zato se i bojim. mada kažu da su simptomi pms-a slični simptomima početne trudnoće, tko će ga znati
Nema druge nego kako bude, bit će....
Pozdrav curke. Meni je u subotu bila punkcija i sada u ponedjeljak transfer. Imali smo 2 jajne stanice koje su oplođene i vraćene. Kako vi provodite vrijeme? Ja na dan transfera nisam bila raditi, ali jučer već jesam. I iskreno malo sam se preforsirala tako da sam danas doma, a sutra i u petak na posao. Teško mi je toliko dugo sjediti. Voditelj sam računovodstva i stresno mi je to sve. Opet s druge strane imam osjećaj da previše odmaram. Ultra sam pospana (moguće od tog Utrogestana-stavljam ga vaginalno 3x2). Ujutro ga stavim sat vremena prije nego se ustanem, poslijepodne odrijemam po 2 sata što nikada ne radim. Kako vi? Osjećam stalno neku napetost u trbuhu, naduta sam i cice me bole.
Drzim fige za veliku betu 🤞🏻
Ja ne radim, doma sam i vrijeme presporo prolazi. Trbuh mi je napet i to od Utrica a sise su me prestale boliti jucer (ali su me bolile prije transfera pretpostavljam od Estrofema)
Uopce se ne oslanjam na simptome…sto bude bice 🙏🏻
Nama je ovo zadnji put i nadam se sretan 😅
Hvala ti ❤ i ja tebi želim uspješnu betu. 🙏
Ja se još 14. trebam piknuti sa Decapeptylom. Jel znaš možda zašto?
Pojma nemam. Nisam se nikad bola nakon transfera.
Kad ti je raditi test?
Zaza
Teško je to iščekivanje.
Sretno 🍀
Ono sve prije je piece of cake 😂😂...ovo je definitivno najgore. Prvi puta sam vodila dnevnik od dana kad sam pocela sa stimulacijom do negativne bete...ovaj put necu nista. Jedem, spavam, citam knjigu, zovem prijateljice i radim zadacu sa sinom 😋. Kao da se nista nije dogodilo...ne mogu promijeniti sto god bilo pa cemo tako 🙈
Pozdrav curke. Meni je u subotu bila punkcija i sada u ponedjeljak transfer. Imali smo 2 jajne stanice koje su oplođene i vraćene. Kako vi provodite vrijeme? Ja na dan transfera nisam bila raditi, ali jučer već jesam. I iskreno malo sam se preforsirala tako da sam danas doma, a sutra i u petak na posao. Teško mi je toliko dugo sjediti. Voditelj sam računovodstva i stresno mi je to sve. Opet s druge strane imam osjećaj da previše odmaram. Ultra sam pospana (moguće od tog Utrogestana-stavljam ga vaginalno 3x2). Ujutro ga stavim sat vremena prije nego se ustanem, poslijepodne odrijemam po 2 sata što nikada ne radim. Kako vi? Osjećam stalno neku napetost u trbuhu, naduta sam i cice me bole.
Drzim fige za veliku betu 🤞🏻
Ja ne radim, doma sam i vrijeme presporo prolazi. Trbuh mi je napet i to od Utrica a sise su me prestale boliti jucer (ali su me bolile prije transfera pretpostavljam od Estrofema)
Uopce se ne oslanjam na simptome…sto bude bice 🙏🏻
Nama je ovo zadnji put i nadam se sretan 😅
Hvala ti ❤ i ja tebi želim uspješnu betu. 🙏
Ja se još 14. trebam piknuti sa Decapeptylom. Jel znaš možda zašto?
Pojma nemam. Nisam se nikad bola nakon transfera.
Kad ti je raditi test?
Sad sam vidila 🤦🏼♀️ Dva dana iza mene 🤞🏻☘️
Maltezer ja vidim crtu na tvojoj slicici danijela to je bas sran*e!! Ja sam te vec uvrstila u red trudnica.. Provjeri sa doktorom o cemu se radi. Nemoj da se sjekiras. Nesto se desilo a mozda je samo do testova.. Kikovica i Zaza vi ste za za koji dan spremne za testic je li? 19og je beta?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Maltezer ja vidim crtu na tvojoj slicicidanijela to je bas sran*e!! Ja sam te vec uvrstila u red trudnica.. Provjeri sa doktorom o cemu se radi. Nemoj da se sjekiras. Nesto se desilo a mozda je samo do testova.. Kikovica i Zaza vi ste za za koji dan spremne za testic je li? 19og je beta?
MA znam da nemogu nista promijeniti. Cekam ponedjeljak I sve se nesto nadam da Sam trudna Ali valjda to tako kod Nas nada umire zadnja....
Danijela podji i odradi betu ako imas gdje? I omda je opet uradi sjutra/preksjutra
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Danijela podji i odradi betu ako imas gdje? I omda je opet uradi sjutra/preksjutra
MA nemam gdje.Ja Sam u Austriji I ovdje nema privatno ko kod Nas Odem platim I gotovo ovdje nema tako..
Moj Dr. Opce prakse na godisnjem I eto. Uglavnom neznam sta da mislim neznam zasto je pokazalo pozitivno I sad negativno..
MA sva Sam jadna
Sortiraj odgovore
Najstariji