Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Danijela93
    02. Veljača 2020. 20:06

Mala_martina1990

Ej cure meni veceras onak kad sam se obrisala poslje mokrenja malo dublje tragovi krvi…mislim da stiže menga…11dnt…na nalazu mi pise u slucaju krvarenja pojacat utrogestane ja sam sad pojacala do sutra dok ne vidim hoce krenut curit

Jel si ti radila test I kako? 

Danijela93
    02. Veljača 2020. 20:06

Danijela93

Mala_martina1990

Ej cure meni veceras onak kad sam se obrisala poslje mokrenja malo dublje tragovi krvi…mislim da stiže menga…11dnt…na nalazu mi pise u slucaju krvarenja pojacat utrogestane ja sam sad pojacala do sutra dok ne vidim hoce krenut curit

I kada zadnji put*

• Mala_martina1990
    02. Veljača 2020. 20:17

Danijela93

Danijela93

Mala_martina1990

I kada zadnji put*

Jesam,jučer,negativan!!!!

• Milce3
    02. Veljača 2020. 21:46

Mala_martina1990

Danijela93

Danijela93

Mala_martina1990

I kada zadnji put*

Jesam,jučer,negativan!!!!

Ja mislim da najdbro da izvadis i proveris betu. 🍀🙏

• Jams1
    02. Veljača 2020. 22:57

Danijela93

Mala_martina1990

Danijela93

https://ibb.co/948GrNm

Danijela to je definitivno to!!! Ajmee,čestitam!!😍😍

Daj Boze 🙏❤️💋

Ovo meni deluje na veliki plus. 🥰🥰🥰 javljaj betu

• Mala_martina1990
    03. Veljača 2020. 10:02

Meni jucer znaci bilo malo krvi na papiru poslje uriniranja,danas zasad nista,ni nocas nista...Zvala kliniku rekli da nastavim s utrogestanima skroz do bete,osim ono ako krene bas obilno ic...

• Milce3
    03. Veljača 2020. 10:17

Mala_martina1990

Meni jucer znaci bilo malo krvi na papiru poslje uriniranja,danas zasad nista,ni nocas nista…Zvala kliniku rekli da nastavim s utrogestanima skroz do bete,osim ono ako krene bas obilno ic…

Meni mirise to na dobar znak. Drzim fige za ogromnu beturini 🤞🙏🍀

Meto
    03. Veljača 2020. 10:17

Mala Martina zabb tamo napisati😫 Ne znam sto bih ti rekla, jesi jutros ponavljala test? Utrici znaju blokirati mengu. Znam kako ti je i samoj mi je danas 10dnt trodnevnih, sutra je dan za mengu po aspiraciji a testovi su mi negativni tako da znam da je ovaj ciklus gotov. I ja bih voljela da je drugacija situacija al uradi jos koji testic zbog sebe jer bi trebao pokazati vec lijepu sjenu plusa. . Zelim ti srecu i ne odustajemo😉 
    Danijela kod tebe je pravi plus ko kuca😉 Sretno do kraja🤞
    Milce3 jesi ponavljala betu?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Mala_martina1990
    03. Veljača 2020. 10:24

Meto

Mala Martina zabb tamo napisati😫 Ne znam sto bih ti rekla, jesi jutros ponavljala test? Utrici znaju blokirati mengu. Znam kako ti je i samoj mi je danas 10dnt trodnevnih, sutra je dan za mengu po aspiraciji a testovi su mi negativni tako da znam da je ovaj ciklus gotov. I ja bih voljela da je drugacija situacija al uradi jos koji testic zbog sebe jer bi trebao pokazati vec lijepu sjenu plusa. . Zelim ti srecu i ne odustajemo😉
    Danijela kod tebe je pravi plus ko kuca😉 Sretno do kraja🤞
    Milce3jesi ponavljala betu?

Ma od subote ga nisam radila i mislim da i necu...i ja sam otpisala ovaj postupak,ak eto cekam betu,koju bi mozda osla sutra izvadit da ae rijesim iako je zakazana za 7.2

• Milce3
    03. Veljača 2020. 10:44

Uradila sam, beta 7.8 😤 Biohemiska 😣😣😣😣 Prekin svi terapija, i doktor kaze da se proba na spontan sa zamrznuti, imam ih 4. Ali pred mislim neko ispitivanje materici mi se spimenuo..  Da bi se videlo zasto su ispusteni. Vidim se sa njim za neki dan i reci ce mi detaljnije sta i kako. Nekako ni sam se nadala da ce porasti, pa zato i nisam nesto tuzna.. Bice sledeci put, znam. 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.