Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala_martina1990
    02. Veljača 2020. 19:54

Ej cure meni veceras onak kad sam se obrisala poslje mokrenja malo dublje tragovi krvi...mislim da stiže menga...11dnt...na nalazu mi pise u slucaju krvarenja pojacat utrogestane ja sam sad pojacala do sutra dok ne vidim hoce krenut curit

Danijela93
    02. Veljača 2020. 20:06

Mala_martina1990

Ej cure meni veceras onak kad sam se obrisala poslje mokrenja malo dublje tragovi krvi…mislim da stiže menga…11dnt…na nalazu mi pise u slucaju krvarenja pojacat utrogestane ja sam sad pojacala do sutra dok ne vidim hoce krenut curit

Jel si ti radila test I kako? 

Danijela93
    02. Veljača 2020. 20:06

Danijela93

Mala_martina1990

Ej cure meni veceras onak kad sam se obrisala poslje mokrenja malo dublje tragovi krvi…mislim da stiže menga…11dnt…na nalazu mi pise u slucaju krvarenja pojacat utrogestane ja sam sad pojacala do sutra dok ne vidim hoce krenut curit

I kada zadnji put*

• Mala_martina1990
    02. Veljača 2020. 20:17

Danijela93

Danijela93

Mala_martina1990

I kada zadnji put*

Jesam,jučer,negativan!!!!

• Milce3
    02. Veljača 2020. 21:46

Mala_martina1990

Danijela93

Danijela93

Mala_martina1990

I kada zadnji put*

Jesam,jučer,negativan!!!!

Ja mislim da najdbro da izvadis i proveris betu. 🍀🙏

• Jams1
    02. Veljača 2020. 22:57

Danijela93

Mala_martina1990

Danijela93

https://ibb.co/948GrNm

Danijela to je definitivno to!!! Ajmee,čestitam!!😍😍

Daj Boze 🙏❤️💋

Ovo meni deluje na veliki plus. 🥰🥰🥰 javljaj betu

• Mala_martina1990
    03. Veljača 2020. 10:02

Meni jucer znaci bilo malo krvi na papiru poslje uriniranja,danas zasad nista,ni nocas nista...Zvala kliniku rekli da nastavim s utrogestanima skroz do bete,osim ono ako krene bas obilno ic...

• Milce3
    03. Veljača 2020. 10:17

Mala_martina1990

Meni jucer znaci bilo malo krvi na papiru poslje uriniranja,danas zasad nista,ni nocas nista…Zvala kliniku rekli da nastavim s utrogestanima skroz do bete,osim ono ako krene bas obilno ic…

Meni mirise to na dobar znak. Drzim fige za ogromnu beturini 🤞🙏🍀

Meto
    03. Veljača 2020. 10:17

Mala Martina zabb tamo napisati😫 Ne znam sto bih ti rekla, jesi jutros ponavljala test? Utrici znaju blokirati mengu. Znam kako ti je i samoj mi je danas 10dnt trodnevnih, sutra je dan za mengu po aspiraciji a testovi su mi negativni tako da znam da je ovaj ciklus gotov. I ja bih voljela da je drugacija situacija al uradi jos koji testic zbog sebe jer bi trebao pokazati vec lijepu sjenu plusa. . Zelim ti srecu i ne odustajemo😉 
    Danijela kod tebe je pravi plus ko kuca😉 Sretno do kraja🤞
    Milce3 jesi ponavljala betu?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Mala_martina1990
    03. Veljača 2020. 10:24

Meto

Mala Martina zabb tamo napisati😫 Ne znam sto bih ti rekla, jesi jutros ponavljala test? Utrici znaju blokirati mengu. Znam kako ti je i samoj mi je danas 10dnt trodnevnih, sutra je dan za mengu po aspiraciji a testovi su mi negativni tako da znam da je ovaj ciklus gotov. I ja bih voljela da je drugacija situacija al uradi jos koji testic zbog sebe jer bi trebao pokazati vec lijepu sjenu plusa. . Zelim ti srecu i ne odustajemo😉
    Danijela kod tebe je pravi plus ko kuca😉 Sretno do kraja🤞
    Milce3jesi ponavljala betu?

Ma od subote ga nisam radila i mislim da i necu...i ja sam otpisala ovaj postupak,ak eto cekam betu,koju bi mozda osla sutra izvadit da ae rijesim iako je zakazana za 7.2

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani