![](/media/img/ec/15/8efe99af4b045ad00272.jpeg)
Ej cure meni veceras onak kad sam se obrisala poslje mokrenja malo dublje tragovi krvi…mislim da stiže menga…11dnt…na nalazu mi pise u slucaju krvarenja pojacat utrogestane ja sam sad pojacala do sutra dok ne vidim hoce krenut curit
Jel si ti radila test I kako?
Ej cure meni veceras onak kad sam se obrisala poslje mokrenja malo dublje tragovi krvi…mislim da stiže menga…11dnt…na nalazu mi pise u slucaju krvarenja pojacat utrogestane ja sam sad pojacala do sutra dok ne vidim hoce krenut curit
I kada zadnji put*
I kada zadnji put*
Jesam,jučer,negativan!!!!
I kada zadnji put*
Jesam,jučer,negativan!!!!
Ja mislim da najdbro da izvadis i proveris betu. 🍀🙏
https://ibb.co/948GrNm
Danijela to je definitivno to!!! Ajmee,čestitam!!😍😍
Daj Boze 🙏❤️💋
Ovo meni deluje na veliki plus. 🥰🥰🥰 javljaj betu
Meni jucer znaci bilo malo krvi na papiru poslje uriniranja,danas zasad nista,ni nocas nista...Zvala kliniku rekli da nastavim s utrogestanima skroz do bete,osim ono ako krene bas obilno ic...
Meni jucer znaci bilo malo krvi na papiru poslje uriniranja,danas zasad nista,ni nocas nista…Zvala kliniku rekli da nastavim s utrogestanima skroz do bete,osim ono ako krene bas obilno ic…
Meni mirise to na dobar znak. Drzim fige za ogromnu beturini 🤞🙏🍀
Mala Martina zabb tamo napisati😫 Ne znam sto bih ti rekla, jesi jutros ponavljala test? Utrici znaju blokirati mengu. Znam kako ti je i samoj mi je danas 10dnt trodnevnih, sutra je dan za mengu po aspiraciji a testovi su mi negativni tako da znam da je ovaj ciklus gotov. I ja bih voljela da je drugacija situacija al uradi jos koji testic zbog sebe jer bi trebao pokazati vec lijepu sjenu plusa. . Zelim ti srecu i ne odustajemo😉
Danijela kod tebe je pravi plus ko kuca😉 Sretno do kraja🤞
Milce3 jesi ponavljala betu?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Mala Martina zabb tamo napisati😫 Ne znam sto bih ti rekla, jesi jutros ponavljala test? Utrici znaju blokirati mengu. Znam kako ti je i samoj mi je danas 10dnt trodnevnih, sutra je dan za mengu po aspiraciji a testovi su mi negativni tako da znam da je ovaj ciklus gotov. I ja bih voljela da je drugacija situacija al uradi jos koji testic zbog sebe jer bi trebao pokazati vec lijepu sjenu plusa. . Zelim ti srecu i ne odustajemo😉
Danijela kod tebe je pravi plus ko kuca😉 Sretno do kraja🤞
Milce3jesi ponavljala betu?
Ma od subote ga nisam radila i mislim da i necu...i ja sam otpisala ovaj postupak,ak eto cekam betu,koju bi mozda osla sutra izvadit da ae rijesim iako je zakazana za 7.2
Uradila sam, beta 7.8 😤 Biohemiska 😣😣😣😣 Prekin svi terapija, i doktor kaze da se proba na spontan sa zamrznuti, imam ih 4. Ali pred mislim neko ispitivanje materici mi se spimenuo.. Da bi se videlo zasto su ispusteni. Vidim se sa njim za neki dan i reci ce mi detaljnije sta i kako. Nekako ni sam se nadala da ce porasti, pa zato i nisam nesto tuzna.. Bice sledeci put, znam. 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji