![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Cure moje Evo da vam javim meni je I Danas test pozitivan cula Sam se klinikom u kojoj Sam radila cestitali Mi I rekli da dodem 17.2 na ultrazvuk kao da sada netrebaju da Mi vade krv za beta HCG.
Cestitaaammm🍀🍀🍀 Imaj laku trudnocu i sve najbolje 🙏🍀🤗
Hvala 😘
Cure moje Evo da vam javim meni je I Danas test pozitivan cula Sam se klinikom u kojoj Sam radila cestitali Mi I rekli da dodem 17.2 na ultrazvuk kao da sada netrebaju da Mi vade krv za beta HCG.
🥰😍🥰😍🥰😍
Cestitam. Sve najbolje ti zelim. 😘
🥰😍🥰😍🥰😍
Cestitam. Sve najbolje ti zelim. 😘
Hvalaaa 😘❤️💕😘
Čestitam od ❤🤞😘😘
Čestitam od ❤🤞😘😘
Hvalaa ❤️
Danijela sada samo odmaraj i uzivaj
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Danijela sada samo odmaraj i uzivaj
Hvala ti.. Budem ❤️
I vama svima zelim puno srece
Cure pozdrav!
Imam svijetlo žućkasti iscjedak prvi dan nakon transfera... znaci li to nešto ?😕
Cure pozdrav!
Imam svijetlo žućkasti iscjedak prvi dan nakon transfera… znaci li to nešto ?😕
Dali koristis Utrogestan?
To moze biti i od njih..
Danijela93
Zadnji put sam ga stavila vaginalno preksinoć,,, jučer sam ga cijeli dan pila, mislim da nije to to. Poznat mi je iscjedak utrogestana. Ovo je drugačije ...
Sortiraj odgovore
Najstariji