Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    02. Veljača 2020. 15:21

Milce nemoj se nervirati bez realnog razloga. Ja ne vjerujem u te kineze nego uzmem tri najskuplja tedta i radim po jedan na dan. Tako sam sigurna da je ok. Pokusala sam da nadjem jedan primjer ali mi je ostao na starom telefonu - zena je otkrila betu na nivou 19 tipa 12dnt i ispalo jr sve ok. Ako nadjem saljem ti

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    02. Veljača 2020. 15:21

Na rodinom sajtu je pisala inace.. 

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

JECIKA
    02. Veljača 2020. 15:22

Danijela cestitam  da li ti je to prvi postupak? Koja vam je dijagnoza inace? 

Danijela93
    02. Veljača 2020. 15:29

JECIKA

Danijela cestitamda li ti je to prvi postupak? Koja vam je dijagnoza inace?

Ej draga mi ti uopce nemamo dijagnozu. Pokusavali smo u nazad 3 I Pol godine prirodnim putem I nista.
    Tada Sam izvadila krv I sve uredu osim stitnjace bili povisene njene vrijedonosti. I nikako Mi nisu mogli pogodtiti terapiju uvijek ili previsoka ili preniska.
    Odlucili smo se za IVF. U prvom postupku nije uspjelo Ali sva sreca imali smo 6zaledenih embria. 
    Tako da smo sada radili drugi put samo krio. 

I nadam se da je uspijelo. 🙏

• Mala_martina1990
    02. Veljača 2020. 15:31

Danijela93

https://ibb.co/948GrNm

Danijela to je definitivno to!!!  Ajmee,čestitam!!😍😍

Danijela93
    02. Veljača 2020. 15:34

Mala_martina1990

Danijela93

https://ibb.co/948GrNm

Danijela to je definitivno to!!! Ajmee,čestitam!!😍😍

Daj Boze 🙏❤️💋

• Milce3
    02. Veljača 2020. 15:35

JECIKA

Na rodinom sajtu je pisala inace..

Koji e taj sajt? Kako da pretrazim? Hvala ti puno na ovih reci 🍀🍀🍀🍀🍀

• Milce3
    02. Veljača 2020. 15:47

JECIKA

Milce nemoj se nervirati bez realnog razloga. Ja ne vjerujem u te kineze nego uzmem tri najskuplja tedta i radim po jedan na dan. Tako sam sigurna da je ok. Pokusala sam da nadjem jedan primjer ali mi je ostao na starom telefonu - zena je otkrila betu na nivou 19 tipa 12dnt i ispalo jr sve ok. Ako nadjem saljem ti

JECIKA nasla sam, i to mnogo komentara na tj rodin sajt. Hala ali hvala ti. Da Bog da da sve zelje da ti se ostvare, bas si mi dala snagu sad. Hvala jos jednom ❤

JECIKA
    02. Veljača 2020. 16:29

Milce samo da to bude OK- ja ti to kao i svakoj curi ovdjr zelim. Javljaj 

• Mala_martina1990
    02. Veljača 2020. 19:54

Ej cure meni veceras onak kad sam se obrisala poslje mokrenja malo dublje tragovi krvi...mislim da stiže menga...11dnt...na nalazu mi pise u slucaju krvarenja pojacat utrogestane ja sam sad pojacala do sutra dok ne vidim hoce krenut curit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.