Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabrinutakata
    06. Veljača 2020. 15:32

Drage moje vudim da ste tu aktivne ...evo ovako imala san kiretrazu i sad nakon 7 mijeseci krenila na bebu i sad menstruaciju zadnju sam imala 16og do 21og i prije 4 dana mi malo krvi bilo najprije smede pa roskasto pa mrvu krvi nijr ko menstruacija nije toliko puno ... leda me ubijaju spava mi se podrignjiva,umorna ko pas ... jucer mi je to krvarenje stalo i danas opet malo malo nista strasno sta bi to moglo biti ...jel kojoj bilo tako inace moram dobiti menstruaciju tek 9og 

JECIKA
    06. Veljača 2020. 19:39

Zabrinuta da nisi mozda trudna?? Provjeri. Matezer pitaj doktora.. Nisam nigdje procitala to sem od utrogestana. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Jams1
    06. Veljača 2020. 20:27

maltezer

Cure pozdrav!
    Imam svijetlo žućkasti iscjedak prvi dan nakon transfera… znaci li to nešto ?😕

Ja sam u stimuliranom pokusaju bola se injekcijama progesterona nakon transfera i meni se pojavio svetao iscedak, ali bas jako gust. Nekada ga jedva odlepim papirom. Posle kada sam pila Dufaston bez injekcija nije ga bilo. 

• maltezer
    06. Veljača 2020. 20:53

Hvala cure,
    Zbunjuje me to sto nisam uzimala vaginalno nego oralno, a inače mi iscuri pola utrica obavezno 😉

• Jams1
    06. Veljača 2020. 21:21

maltezer

Hvala cure,
    Zbunjuje me to sto nisam uzimala vaginalno nego oralno, a inače mi

Velike su to kolicine horona u svakom slucaju. Bilo bi cudno da nemamo propratne pojave 🤪

• maltezer
    07. Veljača 2020. 00:22

Ja iskreno nikad nisam osjetila ovakvu napetost i nestrpljivost u životu! A tek sam prvi dan od transfera.... poludit ću! Kako ovo izdrzati psihički ?😔
    Nisam za ništa, ni za društvo, ni za počistiti po kući, apsolutno nemam volje za ništa... jooooj 

• Jams1
    07. Veljača 2020. 07:02

maltezer

Ja iskreno nikad nisam osjetila ovakvu napetost i nestrpljivost u životu! A tek sam prvi dan od transfera…. poludit ću! Kako ovo izdrzati psihički ?😔
    Nisam za ništa, ni za društvo, ni za počistiti po kući, apsolutno nemam volje za ništa… jooooj

Ista sutracija i kod mene. Shvatila sam da mi je lakse kada radim i “pravim” se da se nista ne desava ali samo da nisam sama i da nisam u drustvu nekoga bliskog.  Doduse, posao mi je lak, kancelarisjki pa mogu da radim. 

JECIKA
    07. Veljača 2020. 08:46

Cure tesko je opustiti se. Ja cu uzeti godisnji odmor za vrijeme postupka. Ja sam koordinator posla i imam kat kad potrebu da idem na teren tako da mi je ipak bolje kuci da se sklonim od stresa

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Jams1
    07. Veljača 2020. 13:20

JECIKA

Cure tesko je opustiti se. Ja cu uzeti godisnji odmor za vrijeme postupka. Ja sam koordinator posla i imam kat kad potrebu da idem na teren tako da mi je ipak bolje kuci da se sklonim od stresa

U tvom slucaju da. Najbolje da svatko radi kako mu prija. ☺️ citala sam skoro negde da navodno stres je jedan od najvecih faktora  neuspelih IVFova. Sta mozak sam sebi uradi ne moze niko. 😂

• Milce3
    07. Veljača 2020. 14:06

maltezer

Ja iskreno nikad nisam osjetila ovakvu napetost i nestrpljivost u životu! A tek sam prvi dan od transfera…. poludit ću! Kako ovo izdrzati psihički ?😔
    Nisam za ništa, ni za društvo, ni za počistiti po kući, apsolutno nemam volje za ništa… jooooj

Probaj se opusti, nadji neku zanimaciju.. Drzim fige za uspjeh 🤞🙏🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.