![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Drage moje, ovaj mi je forum bio od velike pomoci sve sam komentar iscitala. Moja današnja prva beta je 383, radjena 13 dan nakon transfera, ne uključujuči prvi dan.
Zelim sve najbolje.
Cestitam 🤗🤗 Koji dan su ti vratili embrii nakon aspiracije? Izvini sta pitam ali ja sam radila juce preko krvi i pisalo je samo SLABI POZITIVNI TRAG, a danas na kucni bleda linija. Cestitam jos jednom 🍀
Cure evo da vam svima koje cekate zazelim srecu da bude pozitivno 😃🤞🍀 i evo da javim ja sam jutros radila 2 test i isto je negativan, tako da su u Poliklinici rekli da ni nemoram raditi betu, nema smisla.
Nema druge nego eto u nove pobjede!💪❤️
Jos jednom sretno svima!😘😘
🤞 Uspjeh za neredni put. 🍀 💪
Cure evo da vam svima koje cekate zazelim srecu da bude pozitivno 😃🤞🍀 i evo da javim ja sam jutros radila 2 test i isto je negativan, tako da su u Poliklinici rekli da ni nemoram raditi betu, nema smisla.
Hvala ti puno!🤗 Takoder drzim 🤞da bude sve u redu i pozitivno, mada i ovako mislim da je to sigurno to! Jer cim ti je i svjetla crta znaci da je trudnoca, ja kad sam prvi put radila vratili su mi 3-dnevne i isto je bila svjetla crtica i bila je trudnoca!Sretno😃🍀😘😘
🌈💙👣🙏
Hvala ti puno!🤗 Takoder drzim 🤞da bude sve u redu i pozitivno, mada i ovako mislim da je to sigurno to! Jer cim ti je i svjetla crta znaci da je trudnoca, ja kad sam prvi put radila vratili su mi 3-dnevne i isto je bila svjetla crtica i bila je trudnoca!Sretno😃🍀😘😘
Hvala punooo. 🍀
Hej cure danas 10dnt ja pišnula test i negativan….
Hej draga pricekaj jos mozda je rano.
Ja Sam isto danas meni je 9dan I test Mi je opet pozitivan. Zao mi je sto nemogu ucitati sliku da vam pokazem posto iz klinike gdje Sam radila kaze Mi da ako u roku dva Dana Bude deblja crta da Onda postoji mogucnost da Sam trudna a ako Bude svijetlija da Onda najvjerojatnije od one inekcije..
Luda Sam svaki put do sada Mi je test pozitivan I onaj Digitalni I ovaj. Jojjj
Bog cure. Ja sam jutros uradila opet kucni test, pojavila se opet bleda linija. A sad sam izvadila beta, 15ti dan od transfer 24.5. Popricala sam sa doktorom, on je rekao da je u redu, da ne ponavljam opet. I za 7 dana eho. Sta vi mislite, jer niska?
Draga zao mi je, probaj sutra ili prekosutra napraviti jos jednom i ako je negativan mislim da se onda nemas sto vise nadati, nego glavu gore i u nove pobjede! Drzim fige da ipak bude pozitivno!🤞🍀
🌈💙👣🙏
Draga zao mi je, probaj sutra ili prekosutra napraviti jos jednom i ako je negativan mislim da se onda nemas sto vise nadati, nego glavu gore i u nove pobjede! Drzim fige da ipak bude pozitivno!🤞🍀
Pa da probat cu, a planiram otic u ponedjeljak betu izvadit,iako mi na nalazu pise da ju vadim 7.2 dugo mi je do tada,ako nema nista od ovog da se skinem s bolovanja i krenem radit....
Vidi me mene, i ja da sam napravila i 13ti dan, bilo bi negativan kucni test. Ja sam uradila 13 ti preko krvi, pisalo je slabo pozitivni, danas beta hcg 25. Doktor mi je rekao da je super rezultat i da nema potreba za brigu, jer sada je pozitivni. Al opet sam nekako skeptik😑
Sortiraj odgovore
Najstariji