Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Danijela93
    03. Veljača 2020. 11:04

Milce3

Uradila sam, beta 7.8 😤 Biohemiska 😣😣😣😣 Prekin svi terapija, i doktor kaze da se proba na spontan sa zamrznuti, imam ih 4. Ali pred mislim neko ispitivanje materici mi se spimenuo.. Da bi se videlo zasto su ispusteni. Vidim se sa njim za neki dan i reci ce mi detaljnije sta i kako. Nekako ni sam se nadala da ce porasti, pa zato i nisam nesto tuzna.. Bice sledeci put, znam. 💪

A jel si ti prije bete radila test? 

• Mala_martina1990
    03. Veljača 2020. 11:16

Milce3

Uradila sam, beta 7.8 😤 Biohemiska 😣😣😣😣 Prekin svi terapija, i doktor kaze da se proba na spontan sa zamrznuti, imam ih 4. Ali pred mislim neko ispitivanje materici mi se spimenuo.. Da bi se videlo zasto su ispusteni. Vidim se sa njim za neki dan i reci ce mi detaljnije sta i kako. Nekako ni sam se nadala da ce porasti, pa zato i nisam nesto tuzna.. Bice sledeci put, znam. 💪

Milce bas mi je žao,ali na dobrom si putu,sigurno ce sljedeci put biti super! Nedaj se,i hrabro dalje...

• Milce3
    03. Veljača 2020. 11:36

Danijela93

Milce3

Prvo sam uradila betu na 12ti dan i pisalo je samo slabo pozitivan trag. Naredni dva dana sam uradila kucni test i pojavila se druga linija.. Onda opet beta, al sad 25 je bila i doktor mi je cestitao i rekao je da se porasla i da idem na eho za 10 dana.. Al ja danas na svoe sam uradila opet beta koja nazalot je 7.8.. Dobro je sta ni sam ga poslusala da cekam 10 dana i ona odem tamo i sok 😥 Vako bar sad je ok, za dva dana treba da idem i dogovaramo novi dobitan postupak. Sretno cure🤞🤞🙏🙏🍀

• Jams1
    03. Veljača 2020. 12:46

Milce3

Danijela93

Milce3

Prvo sam uradila betu na 12ti dan i pisalo je samo slabo pozitivan trag. Naredni dva dana sam uradila kucni test i pojavila se druga linija.. Onda opet beta, al sad 25 je bila i doktor mi je cestitao i rekao je da se porasla i da idem na eho za 10 dana.. Al ja danas na svoe sam uradila opet beta koja nazalot je 7.8.. Dobro je sta ni sam ga poslusala da cekam 10 dana i ona odem tamo i sok 😥 Vako bar sad je ok, za dva dana treba da idem i dogovaramo novi dobitan postupak. Sretno cure🤞🤞🙏🙏🍀

Nazalost tako je kako je. Meni je moj dr rekao da 12-13 dana posle transfera 5dnevne blastule beta bi trebalo da bude trocifrena. Moze da se desi da bude dvocifren br u slucaju kasne implantacije, ali to je retko. 
    Debljane crte na testu moze da zavisi od koncetracije urina i kada smo koliko pile. Beta je najsigurnija i najbolja. 
    Ali samo napred i nema predaje. 🥰☺️

JECIKA
    03. Veljača 2020. 16:24

Milce zao mi je  ali cim je bila biohemijska na dobrom si putu. Sledeci pit ce to biti sve ok  imas ih dosta i za fet.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Milce3
    03. Veljača 2020. 18:19

JECIKA

Milce zao mi jeali cim je bila biohemijska na dobrom si putu. Sledeci pit ce to biti sve okimas ih dosta i za fet..

Hvala ti puno. Imam 4, dva sa jedan na jedan zamrznuti.. Sad za dva dana idem na razgovor i videcemo sta nadalje, rekao je nekih ispitivanja da treba da uradim. Pisat cu sve da znate, pa moze na neko ke koristi. Hvala jos jednom. Sve najbolje ti zelim 🍀🙏

JECIKA
    03. Veljača 2020. 18:56

Srecno Milce.. Bice to dobro iduci put sigurna sam 

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

• orhideja2910
    04. Veljača 2020. 08:34

Jutro cure...jucer u jutro sam napravila test bio je pozitivan,medutim nocas kad sam isla na wc dok sam se obrisala rozasti trag,od straha sam popila 4dufastona(zadnji postupak sam isto tak imala i rekli su mi da popim),zaboravila sam i jucer sam isla vadit krv,danas u jutro me nazvao doktor i rekao da po krvi sam trudna i sve je kak treba da ne mora nista znacit..strah me..ima netko da je imao tako i da je sve bilo ok? 😔😘

JECIKA
    04. Veljača 2020. 09:18

Orhideja da li si rekla doktoru za krvarenje? Pojacaj utrogestan - makar sam vidjela da je to praksa i neka ti je sa srecom.. Ne sjekiraj se bice sve to kako treba samo miruj neko vrijeme 

• orhideja2910
    04. Veljača 2020. 10:02

JECIKA

Orhideja da li si rekla doktoru za krvarenje? Pojacaj utrogestan - makar sam vidjela da je to praksa i neka ti je sa srecom.. Ne sjekiraj se bice sve to kako treba samo miruj neko vrijeme

Rekla sam doktoru za krvarenje,reko je da nemora nista znacit.sutra imam termin kod njega u jutro.nazalost moram radit pa ne mogu lezat kod kuce,cuvam se kolko mogu. Hvala Jecika😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.