![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Hej cure danas 10dnt ja pišnula test i negativan….
Vidi me mene, i ja da sam napravila i 13ti dan, bilo bi negativan kucni test. Ja sam uradila 13 ti preko krvi, pisalo je slabo pozitivni, danas beta hcg 25. Doktor mi je rekao da je super rezultat i da nema potreba za brigu, jer sada je pozitivni. Al opet sam nekako skeptik😑
A sad stalno važem dal ici vadit betu u ponedjeljak ili ne....
Bog cure. Ja sam jutros uradila opet kucni test, pojavila se opet bleda linija. A sad sam izvadila beta, 15ti dan od transfer 24.5. Popricala sam sa doktorom, on je rekao da je u redu, da ne ponavljam opet. I za 7 dana eho. Sta vi mislite, jer niska?
Jel ima neko slicni sa mojim iskustvom?
Milce draga to jeste pozitivna beta i nadam se sa ce ti biti ok. Ali je isto manja u odnosu na ocekivanu.. Provjeri odmah sjutra uvece ili preksjutra opet. Kako shvatam tebi je 13dan nakon transfera?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Ukoliko bude rasla - i cim predje 1500 - podji na UZV. Makar bih ja tako uradila.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Milce draga to jeste pozitivna beta i nadam se sa ce ti biti ok. Ali je isto manja u odnosu na ocekivanu.. Provjeri odmah sjutra uvece ili preksjutra opet. Kako shvatam tebi je 13dan nakon transfera?
Transfer je bilo 17.01 dvodnevni embriji.
Moja beta 13 dana nakon transfera je bila 25 i rekli su mi da je niska ali da moram da ponovim za dva dana. Onda je bila 24 i prestala sam sa progesteronom i dobila sam ciklus za 3 dana. To je takozvana biohemijska. Ja da sam na tvom mestu bi ponovila, jer ako raste ok ali ako se pravilno ne dupla...bojim se sa nema poente nastaviti sa lekovima.
Sve najbolje u svakom slucaju od srca zelim 🥰😁
Moja beta 13 dana nakon transfera je bila 25 i rekli su mi da je niska ali da moram da ponovim za dva dana. Onda je bila 24 i prestala sam sa progesteronom i dobila sam ciklus za 3 dana. To je takozvana biohemijska. Ja da sam na tvom mestu bi ponovila, jer ako raste ok ali ako se pravilno ne dupla…bojim se sa nema poente nastaviti sa lekovima.
Nadam se samo da je doktor u pravu, on je rekao da je porasla od tog rezultat od pre dva dana gde je pisao SLABO POZITIVNI TRAG, da je ovo sada pozitivni i da ne ponavljam.. Ja cu svakako da ponovim u ponedeljak. Hvala ti puno 🙏🍀
Moja beta 13 dana nakon transfera je bila 25 i rekli su mi da je niska ali da moram da ponovim za dva dana. Onda je bila 24 i prestala sam sa progesteronom i dobila sam ciklus za 3 dana. To je takozvana biohemijska. Ja da sam na tvom mestu bi ponovila, jer ako raste ok ali ako se pravilno ne dupla…bojim se sa nema poente nastaviti sa lekovima.
Nadam se samo da je doktor u pravu, on je rekao da je porasla od tog rezultat od pre dva dana gde je pisao SLABO POZITIVNI TRAG, da je ovo sada pozitivni i da ne ponavljam.. Ja cu svakako da ponovim u ponedeljak. Hvala ti puno 🙏🍀
Ponovi i bices mirnija. ☺️ javi nam ☺️
Ja vadila betu u petak 2.1 😭 nista opet... Sad malo pauza pa za 4 5 mj u nove pobjede 💪
Ja vadila betu u petak 2.1 😭 nista opet… Sad malo pauza pa za 4 5 mj u nove pobjede 💪
Zao mi je. Glavu gore i uspjeh za sledeci put 🤞🙏🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji