![](/media/img/ec/15/8efe99af4b045ad00272.jpeg)
Heej cure! De mi recite kad se prokrvarile nakon tranafera dali ste nastavile s utrićima do bete? Meni je preksinoc krenulo po malo smeđe i jucer tako,kontaktirala sam kliniku rekli da nastavim sa utricima do bete,no evo danas krenula kao krv ne pretjerano al onak....sad neznam dal i dalje da nastavim utrice do četvrtka il sta?
Heej cure! De mi recite kad se prokrvarile nakon tranafera dali ste nastavile s utrićima do bete? Meni je preksinoc krenulo po malo smeđe i jucer tako,kontaktirala sam kliniku rekli da nastavim sa utricima do bete,no evo danas krenula kao krv ne pretjerano al onak….sad neznam dal i dalje da nastavim utrice do četvrtka il sta?
Ja mislim da uradis betu, mozda treba da pojacas sa terapijom.
Heej cure! De mi recite kad se prokrvarile nakon tranafera dali ste nastavile s utrićima do bete? Meni je preksinoc krenulo po malo smeđe i jucer tako,kontaktirala sam kliniku rekli da nastavim sa utricima do bete,no evo danas krenula kao krv ne pretjerano al onak….sad neznam dal i dalje da nastavim utrice do četvrtka il sta?
Ja mislim da uradis betu, mozda treba da pojacas sa terapijom.
Pojacala utrogestane na 4×2 a betu vadim u četvrtak
Orhideja probaj se ne opterecivati ako vec radis. Izbjegavaj pravi se bolesna martina trebala si poci da izvafis betu jer danas ni trebalo da ti pokaze. Svakako nastvai sa terapijom.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Orhideja probaj se ne opterecivati ako vec radis. Izbjegavaj pravi se bolesnamartina trebala si poci da izvafis betu jer danas ni trebalo da ti pokaze. Svakako nastvai sa terapijom.
Ma vec sam otpisala postupak,pa cu se držat datuma koji su oni naveli na betu,iako su naveli petak oticu u četvrtak da mogu nalaz dobit u petak
Orhideja probaj se ne opterecivati ako vec radis. Izbjegavaj pravi se bolesnamartina trebala si poci da izvafis betu jer danas ni trebalo da ti pokaze. Svakako nastvai sa terapijom.
Pokusat cu😁
Ma vec sam otpisala postupak,pa cu se držat datuma koji su oni naveli na betu,iako su naveli petak oticu u četvrtak da mogu nalaz dobit u petak
Dokle god se ne izvadi beta ne treba prekidati terapiju. Krvarenje je jako cesta pojava u trudnocama nastalim IVF postupkom.
Nije sve gotovo. Javi betu. Srecno.
Cure moje Evo da vam javim meni je I Danas test pozitivan cula Sam se klinikom u kojoj Sam radila cestitali Mi I rekli da dodem 17.2 na ultrazvuk kao da sada netrebaju da Mi vade krv za beta HCG.
Cure moje Evo da vam javim meni je I Danas test pozitivan cula Sam se klinikom u kojoj Sam radila cestitali Mi I rekli da dodem 17.2 na ultrazvuk kao da sada netrebaju da Mi vade krv za beta HCG.
Cestitaaammm🍀🍀🍀 Imaj laku trudnocu i sve najbolje 🙏🍀🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji