![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Ja vadila betu u petak 2.1 😭 nista opet… Sad malo pauza pa za 4 5 mj u nove pobjede 💪
Zao mi je....Glavu gore,idemo dalje...🤞😘
Pozz lavice,nova sam ovdje. 27.1. je bio transfer vracena mi je jedna blastocista(5dan), jutros sam uradila test negativan je,da li sam uranila?? Simptomi bolne i tvrde grudi,bradavice velike,tamne i bolne,jutros sam imala osjecaj ko da cu svaki cas dobit,sad se malo smirilo.
Zelim Vam svima puno uspjeha🤰🏼🤱 🙏🏻🥰
Pozz lavice,nova sam ovdje. 27.1. je bio transfer vracena mi je jedna blastocista(5dan), jutros sam uradila test negativan je,da li sam uranila?? Simptomi bolne i tvrde grudi,bradavice velike,tamne i bolne,jutros sam imala osjecaj ko da cu svaki cas dobit,sad se malo smirilo.
Danas vam je onda 6dnt? Ja mislim da je rano za testić,strpite se jos koji dan...🤞
Danas vam je onda 6dnt? Ja mislim da je rano za testić,strpite se jos koji dan…🤞
Da,dns je 6 dnt. Nita pricekat cu jos koji dan 😘
Cao cure Evo mene opet..
Danas Sam radila opet test I pozitivan je I Jace je Boje gornja crta neko proslog puta.
Danas je tjedan Dana od one injekcije sto u sebi sadrzi beta HCG.
Nezelim se nadati previse Ali ja mislim da je to to. Jer stalno Mi je pozitivan test sad Jaca I boja I sve
Sta vi mislite?
Cao cure Evo mene opet..
Danas Sam radila opet test I pozitivan je I Jace je Boje gornja crta neko proslog puta.
Nezelim se nadati previse Ali ja mislim da je to to. Jer stalno Mi je pozitivan test sad Jaca I boja I sve
Sta vi mislite?
Mislim da nebi bila jaca boja da nisi trudnaa,to je to!cestitamm od ❤️
Pozz cure, vidim da imate problem sa stavljanjem slika. Ne radi vec god dana klasicno pa idemo preko
https://imgbb.com/
Tu upload sliku i kopirate link😉
Danijela ako crtica tamni onda bi moglo to biti to.
Kod mene je problem sa kinezima i crticama, izgleda da mi 9dana Choragon u tijelu😨
Stavi slicicu testica
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cao cure Evo mene opet..
Sta vi mislite?
Ja mislim da to je to 🙏🍀
Ja ci danas da poludim. Procitala sam sve forume za kasnu implantaciju i nemam bas nadu, neznam zasto... Dokror je rekao da je test pozitivan, slobodno da se izradujemo al ja nikako. Sutra cu izvadit opet, al kako izdrzati do sutra.. e to neznam😥
Sortiraj odgovore
Najstariji