Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala_martina1990
    02. Veljača 2020. 10:08

Marija26071989

Ja vadila betu u petak 2.1 😭 nista opet… Sad malo pauza pa za 4 5 mj u nove pobjede 💪

Zao mi je....Glavu gore,idemo dalje...🤞😘

• orhideja2910
    02. Veljača 2020. 11:48

Pozz lavice,nova sam ovdje. 27.1. je bio transfer vracena mi je jedna blastocista(5dan), jutros sam uradila test negativan je,da li sam uranila?? Simptomi bolne i tvrde grudi,bradavice velike,tamne i bolne,jutros sam imala osjecaj ko da cu svaki cas dobit,sad se malo smirilo.
    Zelim Vam svima puno uspjeha🤰🏼🤱 🙏🏻🥰

• Mala_martina1990
    02. Veljača 2020. 12:20

orhideja2910

Pozz lavice,nova sam ovdje. 27.1. je bio transfer vracena mi je jedna blastocista(5dan), jutros sam uradila test negativan je,da li sam uranila?? Simptomi bolne i tvrde grudi,bradavice velike,tamne i bolne,jutros sam imala osjecaj ko da cu svaki cas dobit,sad se malo smirilo.

Danas vam je onda 6dnt? Ja mislim da je rano za testić,strpite se jos koji dan...🤞

• orhideja2910
    02. Veljača 2020. 12:41

Mala_martina1990

orhideja2910

Danas vam je onda 6dnt? Ja mislim da je rano za testić,strpite se jos koji dan…🤞

Da,dns je 6 dnt. Nita pricekat cu jos koji dan 😘

Danijela93
    02. Veljača 2020. 13:26

Cao cure Evo mene opet.. 

Danas Sam radila opet test I pozitivan je I Jace je Boje gornja crta neko proslog puta. 

Danas je tjedan Dana od one injekcije sto u sebi sadrzi beta HCG.
    Nezelim se nadati previse Ali ja mislim da je to to. Jer stalno Mi je pozitivan test sad Jaca I boja I sve 

Sta vi mislite? 

• orhideja2910
    02. Veljača 2020. 13:45

Danijela93

Cao cure Evo mene opet..

Danas Sam radila opet test I pozitivan je I Jace je Boje gornja crta neko proslog puta.

Nezelim se nadati previse Ali ja mislim da je to to. Jer stalno Mi je pozitivan test sad Jaca I boja I sve

Sta vi mislite?

Mislim da nebi bila jaca boja da nisi trudnaa,to je to!cestitamm od ❤️

Meto
    02. Veljača 2020. 14:19

Pozz cure, vidim da imate problem sa stavljanjem slika. Ne radi vec god dana klasicno pa idemo preko 
    https://imgbb.com/ 
    Tu upload sliku i kopirate link😉
    Danijela ako crtica tamni onda bi moglo to biti to. 
    Kod mene je problem sa kinezima i crticama, izgleda da mi 9dana Choragon u tijelu😨
    Stavi slicicu testica

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Danijela93
    02. Veljača 2020. 14:25

https://ibb.co/948GrNm

• Milce3
    02. Veljača 2020. 15:03

Danijela93

Cao cure Evo mene opet..

Sta vi mislite?

Ja mislim da to je to 🙏🍀

• Milce3
    02. Veljača 2020. 15:05

Ja ci danas da poludim. Procitala sam sve forume za kasnu implantaciju i nemam bas nadu, neznam zasto... Dokror je rekao da je test pozitivan, slobodno da se izradujemo al ja nikako. Sutra cu izvadit opet, al kako izdrzati do sutra.. e to neznam😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.