![](/media/img/12/8a/0dce2fde198867da7563.jpeg)
Alex najranije 11. dpt ako je bila blastica u pitanju, ako zelis mozes ranije pisnut osjetljivi testic.
Danijela i to je individualno, netko kroz 2 dana, meni osobno je trebalo dva tjedna da procurim, ali neki prosjek je oko 5 dana, tak si racunaj.
Alexnajranije 11. dpt ako je bila blastica u pitanju, ako zelis mozes ranije pisnut osjetljivi testic.
Danijelai to je individualno, netko kroz 2 dana, meni osobno je trebalo dva tjedna da procurim, ali neki prosjek je oko 5 dana, tak si racunaj.
OK super hvala puno :)
Alex pa tek ti je 2dnt... Cekaj barem do 9dnt
Prije ti ni test nece pokazat, ako vadis betu bit ce preniska i onda samo sekirancija.....
Sretno
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
cure, moze savjet, kada da napravim betu, transver blastocista je bio 4.12.2019 ? doktor mi je reako tek 18, ali nikako da docekam …
Ti isto kao I ja, 1 blast I jedan 6stanicni Mi vraceni, 18. Beta uff ko ce docekati
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Ja opet nisam mogla pricekati I napravila danas opet test 10dan nakon transfera I naravno opet negativan. Zena sto je imala isto transfer kada I ja uradila je danas test I njen je pozitivan.
Bas Sam sva nikakva jedina nada koja Mi je ostala je Jos ta da sutra idem vaditi betu..:/
Meni je test bio pozitovan a beta mala jako i naravno nije uspjelo, polako nemoj pasti u bed zbog testa,,,, plakala samnod sreće kad sam videla dvije crte na testu, i onda za tri dana kad sam vidla nalaz bete pala u nesvest, tako da cure polako...
Ja opet nisam mogla pricekati I napravila danas opet test 10dan nakon transfera I naravno opet negativan. Zena sto je imala isto transfer kada I ja uradila je danas test I njen je pozitivan.
Bas Sam sva nikakva jedina nada koja Mi je ostala je Jos ta da sutra idem vaditi betu..:/
Meni je test bio pozitovan a beta mala jako i naravno nije uspjelo, polako nemoj pasti u bed zbog testa,,,, plakala samnod sreće kad sam videla dvije crte na testu, i onda za tri dana kad sam vidla nalaz bete pala u nesvest, tako da cure polako…
Da istina Onda bolje ovako nego ponadas se kad Ono nista.. I ja Sam preplakala I sad idemo dalje :)
Molila bih sve zene koje su isle u postupak odmrzavanja za odgovor.
Zanima me sta koristite od terepije,prije embriotransfera i nakon-sve do bete ?
U klinici gdje idem,krece se sa estrofemom od 2dc 2x1 pa se doza povecava na 3x1 pa onda pred transfer 4x1 sve do bete,ako uspije postupak nastavlja se sa estrofemom 4x1.
3 dana prije embriontransfera se uvodi utrogestan 3x3 i koristi se do bete pa onda ako je uspjesan postupak dalje se koristi do 3 mj trudnoce.
Medrol i sumamed 4 dana (pred transfer i na dan transfera)-zbog moguce infekcije zbog uvođenja instrumenata u rodnicu. Uz sve to aspirin i folna kiselina.
Cisto me zanima da li neka od vas koristi nesto drugo ili je to sve na istom principu. Molim vas sve za odgovor
Ja Sam radila odmrzavanje, od terapija folna, 1x1, estrofem 2x3 I utrogegedtan 4x3. To je sve, od pocetka I nakon et nije se nista mijenjalo
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
Nadalica potpuno te razumijem. Moj čovjek također ima azoospermiu. Našli su mu plivače u bolnici Rebro i mi smo bili presretni. Jedno 5epruveta zamrznutih. Svaka je za jedan postupak. Prošla sam jedan i on je, nažalost, bio neuspješan.
Bili smo u bedu, no 15.1. idemo na ponovno dogovor.
Ja nemam nista zamrznuto jer je moja zaliha j.stanica jako niska, pa po postupku dobijem 2-3 stanice.
Ja sam koristila prije transfera q10, folna, D vitamin u spreju i laneno ulje sa jogurtom na tašte, a nakon transfera i dalje folna, duphaston i 3X2 utrogestan vaginalete. Samo dvije dobili ali kazu dr. da su bile odlične kvalitete.
Danijela ja sam m dobila 4 dana nakon negativne bete naravno prestala sam uzimati vaginalete i duphaston i procurila.
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Nadalica potpuno te razumijem. Moj čovjek također ima azoospermiu. Našli su mu plivače u bolnici Rebro i mi smo bili presretni. Jedno 5epruveta zamrznutih. Svaka je za jedan postupak. Prošla sam jedan i on je, nažalost, bio neuspješan.
Bili smo u bedu, no 15.1. idemo na ponovno dogovor.
Ja nemam nista zamrznuto jer je moja zaliha j.stanica jako niska, pa po postupku dobijem 2-3 stanice.
Ja sam koristila prije transfera q10, folna, D vitamin u spreju i laneno ulje sa jogurtom na tašte, a nakon transfera i dalje folna, duphaston i 3X2 utrogestan vaginalete. Samo dvije dobili ali kazu dr. da su bile odlične kvalitete.
Danijela ja sam m dobila 4 dana nakon negativne bete naravno prestala sam uzimati vaginalete i duphaston i procurila.
Ja imam srecu pa nemam Problem sa js, uvijek ih Bude I previse.. Problem je sto ih nemamo s cim oploditi.. Heh, sad smo dobili 4 embriona, 2 Sam vratila 04.12., a 18.12 radim betu, nadam se najboljem... Vec Nam je treci posupak, a prvi puta smo ikada uopste stigli do et
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji