Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    06. Prosinac 2019. 21:14

Alex najranije 11. dpt ako je bila blastica u pitanju, ako zelis mozes ranije pisnut osjetljivi testic.
    Danijela i to je individualno, netko kroz 2 dana, meni osobno je trebalo dva tjedna da procurim, ali neki prosjek je oko 5 dana, tak si racunaj.

Danijela93
    06. Prosinac 2019. 21:52

Daisy100

Alexnajranije 11. dpt ako je bila blastica u pitanju, ako zelis mozes ranije pisnut osjetljivi testic.
    Danijelai to je individualno, netko kroz 2 dana, meni osobno je trebalo dva tjedna da procurim, ali neki prosjek je oko 5 dana, tak si racunaj.

OK super hvala puno :) 

Mala 1
    06. Prosinac 2019. 22:28

Alex pa tek ti je 2dnt... Cekaj barem do 9dnt
    Prije ti ni test nece pokazat, ako vadis betu bit ce preniska i onda samo sekirancija..... 
    Sretno

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Nadalica
    07. Prosinac 2019. 02:43

alex2102

cure, moze savjet, kada da napravim betu, transver blastocista je bio 4.12.2019 ? doktor mi je reako tek 18, ali nikako da docekam …

Ti isto kao I ja, 1 blast I jedan 6stanicni Mi vraceni, 18. Beta uff ko ce docekati

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Snješka1808
    07. Prosinac 2019. 11:25

Danijela93

Ja opet nisam mogla pricekati I napravila danas opet test 10dan nakon transfera I naravno opet negativan. Zena sto je imala isto transfer kada I ja uradila je danas test I njen je pozitivan.

Bas Sam sva nikakva jedina nada koja Mi je ostala je Jos ta da sutra idem vaditi betu..:/

Meni  je test bio pozitovan a beta mala jako i naravno nije uspjelo, polako nemoj pasti u bed zbog testa,,,, plakala samnod sreće kad sam videla dvije crte na testu, i onda za tri dana kad sam vidla nalaz bete pala u nesvest, tako da cure polako... 

Danijela93
    07. Prosinac 2019. 19:40

Snješka1808

Danijela93

Ja opet nisam mogla pricekati I napravila danas opet test 10dan nakon transfera I naravno opet negativan. Zena sto je imala isto transfer kada I ja uradila je danas test I njen je pozitivan.

Bas Sam sva nikakva jedina nada koja Mi je ostala je Jos ta da sutra idem vaditi betu..:/

Meni je test bio pozitovan a beta mala jako i naravno nije uspjelo, polako nemoj pasti u bed zbog testa,,,, plakala samnod sreće kad sam videla dvije crte na testu, i onda za tri dana kad sam vidla nalaz bete pala u nesvest, tako da cure polako…

Da istina Onda bolje ovako nego ponadas se kad Ono nista.. I ja Sam preplakala I sad idemo dalje :) 

• zelja89
    07. Prosinac 2019. 22:05

Molila bih sve zene koje su isle u postupak odmrzavanja za odgovor.  
    Zanima me sta koristite od terepije,prije embriotransfera i nakon-sve do bete ?
    U klinici gdje idem,krece se sa estrofemom od 2dc 2x1 pa se doza povecava na 3x1 pa onda pred transfer 4x1 sve do bete,ako uspije postupak nastavlja se sa estrofemom 4x1.
    3 dana prije embriontransfera se uvodi utrogestan 3x3 i koristi se do bete pa onda ako je uspjesan postupak dalje se koristi do 3 mj trudnoce.
    Medrol i sumamed 4 dana (pred transfer i na dan transfera)-zbog moguce infekcije zbog uvođenja instrumenata u rodnicu. Uz sve to aspirin i folna kiselina.
    Cisto me zanima da li neka od vas koristi nesto drugo ili je to sve na istom principu. Molim vas sve za odgovor

Nadalica
    08. Prosinac 2019. 07:31

Ja Sam radila odmrzavanje, od terapija folna, 1x1, estrofem 2x3 I utrogegedtan 4x3. To je sve, od pocetka I nakon et nije se nista mijenjalo

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

MimiDrimi
    08. Prosinac 2019. 09:15

Nadalica potpuno te razumijem. Moj čovjek također ima azoospermiu. Našli su mu plivače u bolnici Rebro i mi smo bili presretni. Jedno 5epruveta zamrznutih. Svaka je za jedan postupak. Prošla sam jedan i on je, nažalost, bio neuspješan. 
    Bili smo u bedu, no 15.1. idemo na ponovno dogovor. 
    Ja nemam nista zamrznuto jer je moja zaliha j.stanica jako niska, pa po postupku dobijem 2-3 stanice. 
    Ja sam koristila prije transfera q10, folna, D vitamin u spreju i laneno ulje sa jogurtom na tašte, a nakon transfera i dalje folna, duphaston i 3X2 utrogestan vaginalete. Samo dvije dobili ali kazu dr. da su bile odlične kvalitete.
    Danijela ja sam m dobila 4 dana nakon negativne bete naravno prestala sam uzimati vaginalete i duphaston i procurila. 

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Nadalica
    08. Prosinac 2019. 11:41

MimiDrimi

Nadalica potpuno te razumijem. Moj čovjek također ima azoospermiu. Našli su mu plivače u bolnici Rebro i mi smo bili presretni. Jedno 5epruveta zamrznutih. Svaka je za jedan postupak. Prošla sam jedan i on je, nažalost, bio neuspješan.
    Bili smo u bedu, no 15.1. idemo na ponovno dogovor.
    Ja nemam nista zamrznuto jer je moja zaliha j.stanica jako niska, pa po postupku dobijem 2-3 stanice.
    Ja sam koristila prije transfera q10, folna, D vitamin u spreju i laneno ulje sa jogurtom na tašte, a nakon transfera i dalje folna, duphaston i 3X2 utrogestan vaginalete. Samo dvije dobili ali kazu dr. da su bile odlične kvalitete.
    Danijela ja sam m dobila 4 dana nakon negativne bete naravno prestala sam uzimati vaginalete i duphaston i procurila.

Ja imam srecu pa nemam Problem sa js, uvijek ih Bude I previse.. Problem je sto ih nemamo s cim oploditi.. Heh, sad smo dobili 4 embriona, 2 Sam vratila 04.12., a 18.12 radim betu, nadam se najboljem... Vec Nam je treci posupak, a prvi puta smo ikada uopste stigli do et

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.