Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    06. Prosinac 2019. 13:35

Mala si tu?jel se razumjes u nalaz za trobofiliju?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• mejan
    06. Prosinac 2019. 14:15

Nadalica

Zenice kako ste Mi, Evo da se I ja pridruzim kod vas na forum jer cu ovako Sama da poludim sigurno. Evo ja cu da vam is pricam svoju pricu. 3 godine pokusavamo ostati trudni ali nista. Radili nalaz godinu Dana dok se nije utvrdilo da muz ima azospermiju I klinefelderov sindrom. Prvi ICSI u Klagenfurtu u Austriji, dobili 11 js, od toga 9 zamrznuto jer kod muza nisu nasli NISTA. 0. Preporucili Nam donatora, odbili smo jer ja zelim jednog lopov a kao sto je moj muz Bio kad je bio manji heh, pauzirali par mjeseci, saznamo ima dobra Klinika u Welsu, odemo gore, glavni Doktor nas, nije svabo, meni odmah nesto bilo lakse, ne znam zasto, uglavnom transportovali moje zamrznute js u Wels, muz uradio biopsiju, pronasli par spermica, zaledili I u novembru odlucimo raditi kryo. Endometrium mi bio preko 10, pijem folsan, 2x3 estrofem I 4x3 utrogestan. Od 9 js, nakon odledjivanja ostalo 8, 8 su oplodili, od njih 8 ostalo 7, 3 Dan smo izgubili jos 3.. Tako da smo ostali na 2 blastociste I 2 embriona. Doktor I ovi iz labor kazu da tako nesto jos nisu vidjeli I kako je ovo prvi puta sa odledjenim js I jako jako losom dijagnozom azo ovako Puno njih prezivjelo. Mi smo presretni, 94.13.2019 radjen et 1 blasto I 1 embrion. Sad cekamo.. Rekli su Nam da ako ne uspije da se kod muza vise ne moze raditi operacija I da mozemo zaboraviti da dijete Bude njegovo.. Znaci ne gine Nam donor. Ali imamo jos dvije srecice zamrznute, I 2 u mom stomaku.. Rekli su Nam da se nicemu ne nadamo a eto opet smo uspjeli nekako doci do ovdje. Do sada smo Dali oko 6000 eura. Ako nekoga zanima I cijena.

drzim palceve!!!!!! 

• mejan
    06. Prosinac 2019. 14:16

Danijela93

Evo bas Sam vam se svima htjela sada javiti.
    Vadila Sam Dana's krv I nista. Nazvala me I rekla da nisam trudna.
    Kao da im nije jasno da je embrio bio super kvalitete. I da neznaju zasto.
    Mada ja mislim da je tu odigrala mozda moja stitnjaca. Ja imam problema Sa stitnjacom to jest TSH Mi je sad zadnji put bio 8.49 a mj Dana prije se spustio I bilo oke I Dr. Mi terapiju promijeni. Kaze ona da nezna Dali je to uzrok sto nisam ostala trudna.

A neznam sva Sam jadna naravno covjek se ponada I misli uspijet ce Ali eto ovaj put nije.
    Imam jos 5 zaledenih :) hehe
    Mozda uspije drugi put. Ali hvala vam sto ste bile uz mene.

Kako u Hrvatskoj funkcionira nakon koliko Dana od embrio transfera idete vaditi betu?

bas mi je zao 
    ja tek 13.dan nakon transfera jer 6.dan primam booster koji moze utjecati na rezultat.
    a kod vas?

• mejan
    06. Prosinac 2019. 14:18

Vita26

Mala si tu?jel se razumjes u nalaz za trobofiliju?

Na ovaj forum treba dodati opciju 'privatne poruke' pa da se mozemo javiti jedna drugoj... jer ovako moguce da preskocis neciju poruku..
    Nadam se da ce se Mala brzo javiti i sretno s rezultatima! 

Danijela93
    06. Prosinac 2019. 15:47

mejan

Danijela93

Evo bas Sam vam se svima htjela sada javiti.
    Vadila Sam Dana's krv I nista. Nazvala me I rekla da nisam trudna.
    Kao da im nije jasno da je embrio bio super kvalitete. I da neznaju zasto.
    Mada ja mislim da je tu odigrala mozda moja stitnjaca. Ja imam problema Sa stitnjacom to jest TSH Mi je sad zadnji put bio 8.49 a mj Dana prije se spustio I bilo oke I Dr. Mi terapiju promijeni. Kaze ona da nezna Dali je to uzrok sto nisam ostala trudna.

A neznam sva Sam jadna naravno covjek se ponada I misli uspijet ce Ali eto ovaj put nije.
    Imam jos 5 zaledenih :) hehe
    Mozda uspije drugi put. Ali hvala vam sto ste bile uz mene.

Kako u Hrvatskoj funkcionira nakon koliko Dana od embrio transfera idete vaditi betu?

bas mi je zao
    ja tek 13.dan nakon transfera jer 6.dan primam booster koji moze utjecati na rezultat.
    a kod vas?

Kod Nas je 12.dan od embrio transfera. 
    Mada je ona meni rekla da mogu doci I 11.dan tako da Sam bila I eto nista ovaj put nazalost. 

• alex2102
    06. Prosinac 2019. 15:57

pozdrav , Korina i ja sam imala prije 3 dana transver ali 2 blastociste, simptomi su mi jednaki kao i kod tebe, samo sta od jutros stomak mi je normalan, evo ako ti sto moze pomoci moje misljenje je da su nam ovi svi simptomi od stimulacije jer mi se nekako prerano čini za simptome bilo koje druge..drzim fige i tebi i sebi i svim curama koje zeljno iščekuju pozitivnu betu

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

Nadalica
    06. Prosinac 2019. 16:06

mejan

Nadalica

Zenice kako ste Mi, Evo da se I ja pridruzim kod vas na forum jer cu ovako Sama da poludim sigurno. Evo ja cu da vam is pricam svoju pricu. 3 godine pokusavamo ostati trudni ali nista. Radili nalaz godinu Dana dok se nije utvrdilo da muz ima azospermiju I klinefelderov sindrom. Prvi ICSI u Klagenfurtu u Austriji, dobili 11 js, od toga 9 zamrznuto jer kod muza nisu nasli NISTA. 0. Preporucili Nam donatora, odbili smo jer ja zelim jednog lopov a kao sto je moj muz Bio kad je bio manji heh, pauzirali par mjeseci, saznamo ima dobra Klinika u Welsu, odemo gore, glavni Doktor nas, nije svabo, meni odmah nesto bilo lakse, ne znam zasto, uglavnom transportovali moje zamrznute js u Wels, muz uradio biopsiju, pronasli par spermica, zaledili I u novembru odlucimo raditi kryo. Endometrium mi bio preko 10, pijem folsan, 2x3 estrofem I 4x3 utrogestan. Od 9 js, nakon odledjivanja ostalo 8, 8 su oplodili, od njih 8 ostalo 7, 3 Dan smo izgubili jos 3.. Tako da smo ostali na 2 blastociste I 2 embriona. Doktor I ovi iz labor kazu da tako nesto jos nisu vidjeli I kako je ovo prvi puta sa odledjenim js I jako jako losom dijagnozom azo ovako Puno njih prezivjelo. Mi smo presretni, 94.13.2019 radjen et 1 blasto I 1 embrion. Sad cekamo.. Rekli su Nam da ako ne uspije da se kod muza vise ne moze raditi operacija I da mozemo zaboraviti da dijete Bude njegovo.. Znaci ne gine Nam donor. Ali imamo jos dvije srecice zamrznute, I 2 u mom stomaku.. Rekli su Nam da se nicemu ne nadamo a eto opet smo uspjeli nekako doci do ovdje. Do sada smo Dali oko 6000 eura. Ako nekoga zanima I cijena.

drzim palceve!!!!!!

Hvalaaa😍😍😍

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Nadalica
    06. Prosinac 2019. 16:08

Mala 1

Nadalice želim tu svu sreću i da ovaj put bude dobitni❤️
    Danijela jel ima što novo?

Hvalaa 💋

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• alex2102
    06. Prosinac 2019. 16:14

cure, moze savjet, kada da napravim betu, transver blastocista je bio 4.12.2019 ? doktor mi je reako tek 18, ali nikako da docekam ...

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

Danijela93
    06. Prosinac 2019. 16:39

Nadalica

Mala 1

Nadalice želim tu svu sreću i da ovaj put bude dobitni❤️
    Danijela jel ima što novo?

Hvalaa 💋

Hej draga nema nista novo. Nisam trudna a ja opet se nekako nadam hehe da se mozda nije vidjela dobro ahha. Ja Sam vadila krv 11 Dan nakon transfera. 

Kako sada to funkcionira kada trebam dobiti mengu?? U roku 3dana ili kako?

Vi bolje znate koje ste to radile vise puta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.