Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Danijela93
    04. Prosinac 2019. 21:59

mejan

mejan

Danijela, sretno! javi.

Hvala😘

Danijela93
    04. Prosinac 2019. 21:59

MimiDrimi

Evo i mene. Kljukam se vitaminima i cekam 15.1. kao ozeblo sunce. Marina, ja se nadam isto da ce mi dati lijekove tada i da hvatamo ciklus u veljaci 😉 Evo lezim nepomicno jer sam se vratila treninzima nakon 2mj pauze pa sam se sva popalila. Napokon neke druge boli od ovih nasih standardnih boluckanja u donjem dijelu. Heheh. Salim se.
    Danijela drzim ti fige da Beta bude pozitivna. Bilo je iskustava i cura da je na kraju bilo pozitivno. Ja sam prosla jedan MPO, nisam radila testove, docekala me neg Beta i bila sam cetiri dana u toralnoj depri. Sad sam okej. 😉💪
    Mala, drzim fige da trudnoca prolazi uredno. Mi zene smo takve-samo mislimo hoce li sve biti okej. ☺️ A biti će!
    Hvala cure za iskustva sa spotingom usred ovulacije, malo ste me smirile. Sta nece sve izlazit iz nas-bolje da pitam hehe

Hvala😘

• marinam
    05. Prosinac 2019. 04:32

Borilice, je li koja imala bol u maternici odmah sutradan od fet-a? Je li moguce da sam se nahladila, posto je rano za simptome.  Nije mjehur, nisu jajnici, bas me maternica boli, i ne mogu opisati, prvo me onako zigalo, sada osjetim cijelo vrijeme maternicu. Izdrzljiva je bol, ali sve vise mi udara na zivce jer ponekad je jaca, ponekad manja :/

Nadalica
    05. Prosinac 2019. 19:09

Zenice kako ste Mi, Evo da se I ja pridruzim kod vas na forum jer cu ovako Sama da poludim sigurno. Evo ja cu da vam is pricam svoju pricu. 3 godine pokusavamo ostati trudni ali nista. Radili nalaz godinu Dana dok se nije utvrdilo da muz ima azospermiju I klinefelderov sindrom. Prvi ICSI u Klagenfurtu u Austriji, dobili 11 js, od toga 9 zamrznuto jer kod muza nisu nasli NISTA. 0. Preporucili Nam donatora, odbili smo jer ja zelim jednog lopov a kao sto je moj muz Bio kad je bio manji heh, pauzirali par mjeseci, saznamo ima dobra Klinika u Welsu, odemo gore, glavni Doktor nas, nije svabo, meni odmah nesto bilo lakse, ne znam zasto, uglavnom transportovali moje zamrznute js u Wels, muz uradio biopsiju, pronasli par spermica, zaledili I u novembru odlucimo raditi kryo. Endometrium mi bio preko 10, pijem folsan, 2x3 estrofem I 4x3 utrogestan. Od 9 js, nakon odledjivanja ostalo 8, 8 su oplodili, od njih 8 ostalo 7, 3 Dan smo izgubili jos 3.. Tako da smo ostali na 2 blastociste I 2 embriona. Doktor I ovi iz labor kazu da tako nesto jos nisu vidjeli I kako je ovo prvi puta sa odledjenim js I jako jako losom dijagnozom azo ovako Puno njih prezivjelo. Mi smo presretni, 94.13.2019 radjen et 1 blasto I 1 embrion. Sad cekamo.. Rekli su Nam da ako ne uspije da se kod muza vise ne moze raditi operacija I da mozemo zaboraviti da dijete Bude njegovo.. Znaci ne gine Nam donor. Ali imamo jos dvije srecice zamrznute, I 2 u mom stomaku.. Rekli su Nam da se nicemu ne nadamo a eto opet smo uspjeli nekako doci do ovdje. Do sada smo Dali oko 6000 eura. Ako nekoga zanima I cijena. 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Nadalica
    05. Prosinac 2019. 19:11

04.12.2019 radjen et, ne znam kako Sam ovo otkucala pogresno, Malo Mi se ruke tresu, mozda zato

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

Mala 1
    05. Prosinac 2019. 19:23

Nadalice želim tu svu sreću i da ovaj put bude dobitni❤️
    Danijela jel ima što novo? 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Danijela93
    05. Prosinac 2019. 20:20

Mala 1

Nadalice želim tu svu sreću i da ovaj put bude dobitni❤️
    Danijela jel ima što novo?

Evo bas Sam vam se svima htjela sada javiti. 
    Vadila Sam Dana's krv I nista. Nazvala me I rekla da nisam trudna. 
    Kao da im nije jasno da je embrio bio super kvalitete. I da neznaju zasto. 
    Mada ja mislim da je tu odigrala mozda moja stitnjaca. Ja imam problema Sa stitnjacom to jest TSH Mi je sad zadnji put bio 8.49 a mj Dana prije se spustio I bilo oke I Dr. Mi terapiju promijeni. Kaze ona da nezna Dali je to uzrok sto nisam ostala trudna.

A neznam sva Sam jadna naravno covjek se ponada I misli uspijet ce Ali eto ovaj put nije.
    Imam jos 5 zaledenih :) hehe
    Mozda uspije drugi put. Ali hvala vam sto ste bile uz mene. 

Kako u Hrvatskoj funkcionira nakon koliko Dana od embrio transfera idete vaditi betu? 

Mala 1
    05. Prosinac 2019. 21:52

Zao mi je draga 
    Meni su rekli da je to normalno da ne dodje do trudnoce, kao i u prirodnom ciklusu.... Imatw smrznute pa se bar ne trebas bockat opet

Što se bete tiče otprilike 12-14 dana od transfera 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Danijela93
    05. Prosinac 2019. 23:38

Mala 1

Zao mi je draga
    Meni su rekli da je to normalno da ne dodje do trudnoce, kao i u prirodnom ciklusu…. Imatw smrznute pa se bar ne trebas bockat opet

Što se bete tiče otprilike 12-14 dana od transfera

Tako je da.. Bit ce drugi put :) 

Nadalica
    06. Prosinac 2019. 05:24

Ja Sam takva spavalica bila, a sada posle et ako spavam do 5 ujutro to je super.. Jel se I vama to desava? 

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.