Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mejan
    04. Prosinac 2019. 20:44

MimiDrimi

Ima li netko da je imao sljedecu situaciju. Naime, iza mene je jedan IVF postupak, dobila sam M, prosla je i sada sam tu negdje oko plodnih dana. Naime, jucer i prekjucer spoting za vrijeme ovulacije. Citala sam da je to moguce, no nisam se s tim nikad susrela. Pretpostavljam da je to posljedica hormonske terapije iz prethodno stimuliranog postupka….
    ako zna netko nesto vise 😀

ja sam prije par godina u nekoliko navrata imala koju kap krvi za vrijeme ovulacije, tada jos nisam bila u postupku mpo. tako da je moguce. a vrlo vjerojatno i od hormona... ne bi trebalo biti nista neobicno.

• mejan
    04. Prosinac 2019. 20:47

Marina21

Mene tu sad svi pumpaju da ću zatrudnim sad prirodno jer od ovoga prije zaostane svega pa bude valjda više folikula nego u normalnom ciklusu. Nemam spotting Al me počelo boluckat dole ko kad sam se bockala. Baš sinoć. Dobro se pratimo 😅👌🏼

moguce :) 
    drzim palceve!!! 

• mejan
    04. Prosinac 2019. 20:49

Danijela93

Meni je danas katastrofa Dan. Cula Sam se Sa svojom medicinskom sestrom koja je cijelo vrijeme u kontaktu sa nama. I pitala Sam je Dali je prerano znaci 10.dan od embrio transfera I test negativan. I ona Mi kaze da Onda najvjerojatnije nisam ostala trudna jer testovi su dobri.

Ja sam inzistirala da ipak vadim betu tako da idem sutra. U meni je jedan tracak nade da ce mozda krv pokazati drugacije nego test..
    Meni je zao ako nekoga smaram ovdje Ali jesnostavno Mi je lakse ovdje pisati jer nekako sve ste vi ovdje prosle svasta.

samo ti pisi.. lakse je kad to izbacis iz sebe...
    drzim palceve!!!! 

Danijela93
    04. Prosinac 2019. 21:14

mejan

Danijela93

Meni je danas katastrofa Dan. Cula Sam se Sa svojom medicinskom sestrom koja je cijelo vrijeme u kontaktu sa nama. I pitala Sam je Dali je prerano znaci 10.dan od embrio transfera I test negativan. I ona Mi kaze da Onda najvjerojatnije nisam ostala trudna jer testovi su dobri.

Ja sam inzistirala da ipak vadim betu tako da idem sutra. U meni je jedan tracak nade da ce mozda krv pokazati drugacije nego test..
    Meni je zao ako nekoga smaram ovdje Ali jesnostavno Mi je lakse ovdje pisati jer nekako sve ste vi ovdje prosle svasta.

samo ti pisi.. lakse je kad to izbacis iz sebe…
    drzim palceve!!!!

Hvala ti puno😘

• mejan
    04. Prosinac 2019. 21:40

Danijela93

Hvala ti puno😘

koji ti je ovo postupak? i jesu li vratili blastice ili trodnevne embrije?
    od srca ti zelim da veliku betu (pa cak i ako nije jako velika neka se za dva dana podupla)
    sve ovo skupa je uzasno, uzasno stresno! 
    i podrzavam te, mislim da trebas izvaditi betu. ja sam nakon inseminacije napravila samo test, bio je negativan i doktor je rekao da prestanem s utrogestanima ali sam se cijeli dan pitala jesam li pogrijesila.... ali iduci dan se pojavio smedji trag i znala sam da definitivno nista. tako da definitivno u nadam postoji nada dok god beta ne dode 

MimiDrimi
    04. Prosinac 2019. 21:48

Evo i mene. Kljukam se vitaminima i cekam 15.1. kao ozeblo sunce. Marina, ja se nadam isto da ce mi dati lijekove tada i da hvatamo ciklus u veljaci 😉 Evo lezim nepomicno jer sam se vratila treninzima nakon 2mj pauze pa sam se sva popalila. Napokon neke druge boli od ovih nasih standardnih boluckanja u donjem dijelu. Heheh. Salim se.
    Danijela drzim ti fige da Beta bude pozitivna. Bilo je iskustava i cura da je na kraju bilo pozitivno. Ja sam prosla jedan MPO, nisam radila testove, docekala me neg Beta i bila sam cetiri dana u toralnoj depri. Sad sam okej. 😉💪
    Mala, drzim fige da trudnoca prolazi uredno. Mi zene smo takve-samo mislimo hoce li sve biti okej. ☺️ A biti će!
    Hvala cure za iskustva sa spotingom usred ovulacije, malo ste me smirile. Sta nece sve izlazit iz nas-bolje da pitam hehe

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Danijela93
    04. Prosinac 2019. 21:52

mejan

Danijela93

Hvala ti puno😘

koji ti je ovo postupak? i jesu li vratili blastice ili trodnevne embrije?
    od srca ti zelim da veliku betu (pa cak i ako nije jako velika neka se za dva dana podupla)
    sve ovo skupa je uzasno, uzasno stresno!
    i podrzavam te, mislim da trebas izvaditi betu. ja sam nakon inseminacije napravila samo test, bio je negativan i doktor je rekao da prestanem s utrogestanima ali sam se cijeli dan pitala jesam li pogrijesila…. ali iduci dan se pojavio smedji trag i znala sam da definitivno nista. tako da definitivno u nadam postoji nada dok god beta ne dode

Punkciju Sam imala 19.11 I nakon 5 Dana Mi je vracena 1 blastocista(I 5 su zaledili) koja je kako je Dr. Rekao u jako dobrom stanju I da perfekt izgleda.

Nakon toga Mi je receno da uzimam tbl I da dodem 12dana nakon embrio transfera izvaditi krv. Ali ja nisam mogla cekati naravno I uradila jutros test koji je pokazao negativno. A ja se tako nadam da ce sutra biti bolji Dan I da ce beta pokazati da ipak ima nesto. Hehe
    Sise me bole I svaki Cas mislim da cu dobiti. Inace cijeli postupak Sam podnjela uredu nikakve nuspojave. A neznam vidjet cemo 

Vita26
    04. Prosinac 2019. 21:55

Mala
    Vjerujem ti da si uplašena,ali Bice sve to dobro misli pozitivno❤️
    Ja sam dobro bila sam ono posle te biokemijske uzas.ali evo cekam ovulaciju da idem na transfer,radili su mi PRP dva puta,sad malo jos izlazi smedji izcjedak ali evo nadamo se da ce se sad ipak uzspjeti,umori mi taj put ,posao,djete kod kuce ali zelja za Bebicom je veca ,i kako kazes jake smo i sve za njih.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• mejan

• mejan

mejan

Danijela, sretno! javi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.