Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hope1234
    24. Listopad 2019. 16:39

mmare

Hope1234, Nives35 kad ste vi rekle da vadite betu?

Trebala bi u utorak.to bi bio 14 dan od transfera.Ali idem sutra,ponavljam u ponedjeljak.Da se rastererim

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

ladybug40
    24. Listopad 2019. 16:43

4dnt 5dnevnih, simptoma nikakvih. Samo me glaba danas ubijaaaaa
    Cestitke za pozivne betice, moja je jos daaalekoo

24. Listopad 2019. 16:48

Ja bi trebala u ponedjeljak pa cu sacekati. Dr je napisao 28. A ne da mi se 3 puta vaditi krv😨. 

JECIKA
    24. Listopad 2019. 16:52

Djevojke, i ja da vam se pridruzim. Transfer radjen u utorak 22.10.19. Aspiracija bila dva dana prije. Vracena 2 embriona dvocelijski i petocelijski. Juce i danas me vec bole grudi i bas su se uvecale.. Uzimam utrogestan. Brine me sto su mi vratili celije drugi dan od aspiracije i plus su naveli da nisu zadovoljni s obzirom na moje godine. Odmah su me demoralisali.. Leskarim vecinu dana malo ustanem. Jedem dobro.. Nadam se :) 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• hope1234
    24. Listopad 2019. 17:12

Nives35

Hope1234 kakvo je stanje danas? 🖐️🖐️😘

Sto se tice mog stanja , ja vec mogu proci pod trudnicu od 3 mjeseca.dolje mi je pritisak,ali ne kao menatrualni nego onako vakumiranje🤣🤣.I ne trebas vaditi 3 puta.Nego prvi put i ponoviti za 2 dana.da se dupla lijepo.A ja ne mogu cekat utorak,pa onda p
    Opet cetvrtak

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.

JECIKA
    24. Listopad 2019. 18:15

Jos jedno pitanje - kada najranije mogu raditi test? Cudno je sto su mi rekli da se javim 14 dana nakon transfera sa betom vecom od 150 a po mojoj procjeni onda vec 9tog dana mogu da radim test. 

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

• hope1234
    24. Listopad 2019. 20:19

JECIKA

Jos jedno pitanje - kada najranije mogu raditi test? Cudno je sto su mi rekli da se javim 14 dana nakon transfera sa betom vecom od 150 a po mojoj procjeni onda vec 9tog dana mogu da radim test.

S obzirom da su dvodnevni ja bi pricekala s testom barem 11 dan

• Mimi9
    25. Listopad 2019. 08:03

Jecika nas dve imamo slicnosti jer nam je transfer uradjen nakon dva dana. I meni su rekli da uradim test nakon 14 dana (moj 14-i je nedelja) odlucila sam da uradim u ponedeljak, kako bih isti dan izvadila betu, da sve bude jasno, da se ne mucim vise.
    Od simptoma jedino sto sam luda :)) ostalo sve na mestu, zato i brinem :(

JECIKA
    25. Listopad 2019. 08:15

Mimi9

Jecika nas dve imamo slicnosti jer nam je transfer uradjen nakon dva dana. I meni su rekli da uradim test nakon 14 dana (moj 14-i je nedelja) odlucila sam da uradim u ponedeljak, kako bih isti dan izvadila betu, da sve bude jasno, da se ne mucim vise.

Meni je14ti tek 5-6 novembar  Ja sam samo naduvena - pretpostavljam od utrogestana. Ostalo nista.. Vracena mi je jedn dvocelijska jedna petocelijska.. Tebi? Cak su mi dali i slike - da mi budr jos gore 

JECIKA
    25. Listopad 2019. 08:16

Mimi9

Javi mi cim uradis test.. Zelim ti svu srecu i da bude beta veeeelika

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.