Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hope1234
    25. Listopad 2019. 13:51

ladybug40

Ipak sam pisnula i vidi se blijeda crtica. Ne mogu vjerovat. Sad sam izvadila betu. Rano mi se cini al crta je tuu

Sto se tiče bete,ranooooo ali pokazat će

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

25. Listopad 2019. 13:59

hope1234

Nives35

hope1234 cestitam draga moja😍😍😍💖🎉🎉🎉🎉🎉🎉.. Uljepsala si mi dan🙏🙏🙏🙏💖💖💖

Sada si ti na redu? Kako se osjecas?

Cistim kucu cijeli dan😂😂. Sto se tice sipmtoma osijecam lagane bolove slicno Pmsu. Crtice su sve tamnije pa cemo vidjeti sto ce biti🙏🙏🙏🙏😘

25. Listopad 2019. 14:04

ladybug40

Ipak sam pisnula i vidi se blijeda crtica. Ne mogu vjerovat. Sad sam izvadila betu. Rano mi se cini al crta je tuu

Crtica je tu🙏🙏🎉🎉🎉. Cestitam, sad samo uzivaj I pomalo💖

ladybug40
    25. Listopad 2019. 14:30

hope1234

ladybug40

Sto se tiče bete,ranooooo ali pokazat će

11.5.   Ja mislim da je ok

25. Listopad 2019. 14:47

I ja mislim da je OK. Ipak tek ti je tek 5dnt🎉🎉🎉.😊😊..

• Mimi9
    25. Listopad 2019. 15:04

hope1234

Evo drage moje 10dnt 390.05!!!😊😊😊😊😊😊

Bravooooooo :) cestitam iz sve snage! Divne vesti 🤗🤗🤗

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    25. Listopad 2019. 16:18

ladybug40

Ladybug40 divne vijesti bravo cestitkeee🎉🎉🤗🥰🙏❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    25. Listopad 2019. 16:21

Curee ja neman nikakvih vele simptoma tu i tamo sike zabole malo jesu napuhane dole nista ne boli samo ono jednu vecer prid zoru kao da cu mengu dobit i kad sam se popiskila nista proslo!
    Samo jedino sta me podno stomaka sve nesto kao zateze i tvrdo
    I dosta jedem pojedem pa opet gladna i malo zgaravice tu i tamo kad pojedem 🤷‍♀️8dnt😁

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Mimi9
    25. Listopad 2019. 16:32

Belaaa

Curee ja neman nikakvih vele simptoma tu i tamo sike zabole malo jesu napuhane dole nista ne boli samo ono jednu vecer prid zoru kao da cu mengu dobit i kad sam se popiskila nista proslo!
    I dosta jedem pojedem pa opet gladna i malo zgaravice tu i tamo kad pojedem 🤷‍♀️8dnt😁

Ja sam prvih 5 dana imala sve moguce simptome, bolovi u stomak, grudi su me jako bolele... A sad vise nista :( volela bih da je i dalje tako! 
    Javljam novosti 💪

JECIKA
    25. Listopad 2019. 17:11

Belaaa

Ni ja.. Meni je tek 3dnt (ako je transfer nulti). Nista ne osjecam sem sto mi je stomak naduven, pojacan apetit i piskenje - a mislim da je to od utrogestana

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.