Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hope1234
    22. Listopad 2019. 12:15

Nives kakva je situacija?

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• hope1234
    22. Listopad 2019. 12:15

Marijamagda

Hvala vam i divne ste.
    Nisam suzu pustila. Nije meni strasno to kad ne uspe. Jedino brinem da li ce uopste nekad uspeti…..

Upravo tako.Svaki put nova nada,a nada počinje blijediti😒

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Marijamagda
    22. Listopad 2019. 12:39

Kod mene je nada bas bleda.😢
    Chocolate
    Preznojavas se verovatno od hormona. Jel uzimas nesto od terapije?

Jel radi jos neko betu?

22. Listopad 2019. 12:44

hope1234

Marijamagda

Hvala vam i divne ste.
    Nisam suzu pustila. Nije meni strasno to kad ne uspe. Jedino brinem da li ce uopste nekad uspeti…..

Upravo tako.Svaki put nova nada,a nada počinje blijediti😒

Hej draga, bolje sam nego jucer. Manje me bole I grudi I nemam grceva, ali se malo preznojavam. Stalno nesto dole osijecam. Kako si mi ti? 😘

• chocolate1
    22. Listopad 2019. 12:56

Marijamagda

Chocolate

Jel radi jos neko betu?

Uzimam utrogestan 3x3, estrofem 3x1, polibevit, aspirin protekt i folnu. Nadam se da je od hormona jer sam se bas razocarala kad je pocelo preznojavanje. 

ladybug40
    22. Listopad 2019. 13:10

Drage moje, evo i mene. Transfer je bio u ned, sad je to 2dnt blastica, nista nismo imali za smrznuti pa se ovim dvoje nadam jaaako. Pijem duphastone, andol,folacin i stavljam utrice 3x2. Samo me bradavice smetaju i spava mi se, to valjda od utrica. Svima zelim pozitivne bete 😍

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    22. Listopad 2019. 14:12

Marijamagda

Chocolate

Jel radi jos neko betu?

Daa ja ali tek 1.11🙈🤗🙏❤🥰

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

22. Listopad 2019. 14:13

ladybug40

Drage moje, evo i mene. Transfer je bio u ned, sad je to 2dnt blastica, nista nismo imali za smrznuti pa se ovim dvoje nadam jaaako. Pijem duphastone, andol,folacin i stavljam utrice 3x2. Samo me bradavice smetaju i spava mi se, to valjda od utrica. Svima zelim pozitivne bete 😍

🤗🙏❤🥰

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

22. Listopad 2019. 14:15

Hope1234 cestitkee bravoo supeerr🎉🎉🙏❤🥰

22. Listopad 2019. 14:22

Cure evo samo da javim moje stanje 5dnt vracene trodnevne 2 jedna četvorostanicna i jedna osmostanična!
    Od simptoma nista a vele ni ne pratim jer zbilja sam vise otupila neznam nadam se da cemo ovaj put uspijeti ako ne debela pauza jer smo bas umorni ovo je bija 3 stimulirani 1 inseminacija i 1 prirodni! ☹ i nista ! Sada sam najbolje reagirala i nikad bolje stanice pa eto to nas malo tijesi!😁🙏🥰
    Simptomi nista 2dnt sam osjetila jaku bol kao da cu dobit mengu nekih 5,10 minuta tako u danu jedanput dvaput i od tada nista ! Cak me ni jajnici ne bole ni ne ziga dole kao u proslom a vise stanica sam imala sad a onda manje ! 
    I jedino sta malo me prehlada uvatila skroz lagana i kihanje! I malo mi se spava a to moze biti i 9d Utrogestana! Cike tu i tamo zzz osjetim!
    Etoo svima nama čekalicama strpljenja i živaca i srece i veliki plusica i betica! 😁🥰🙏
    Svima razocranim glavu goree i samo hrabro naprijed do zadnjeg atoma snage!🙏🥰
    Svim trudnicama veliki zagrljaj i srcekoo!!🤗❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.