Jecika nas dve imamo slicnosti jer nam je transfer uradjen nakon dva dana. I meni su rekli da uradim test nakon 14 dana (moj 14-i je nedelja) odlucila sam da uradim u ponedeljak, kako bih isti dan izvadila betu, da sve bude jasno, da se ne mucim vise.
Od simptoma jedino sto sam luda :)) ostalo sve na mestu, zato i brinem :(
Javi mi cim uradis test.. Zelim ti svu srecu i da bude beta veeeelika
Meni je vracen samo jedan, cetvorocelijski, jer sam i samo jednu jc imala, pored sve stimulacije :(
Ako sada ne uspe, onda sve ponovo u januaru. Mene je jedino strah sto nemam puno vremena, mozda za maximum jos dva pokusaja. Borim se sa tim mislima svako malo.
Pisem ti novosti 💪💪💪
Hope1234, Nives35 kad ste vi rekle da vadite betu?
Trebala bi u utorak.to bi bio 14 dan od transfera.Ali idem sutra,ponavljam u ponedjeljak.Da se rastererim
Draga jesi radila betu?
Danas 5dnt, 10dno, glava me boli drugi dan, i muka mi je, nakuplja mi se voda u usta ko da cu povratit, pomogo mi je jedan keksic, sad ne znam jel to od migrene il se nesto dogada. Beta je dalekooo jos, 31.10. Kuoila sam gravidmost ultra i tako se bojim pisnut da se ne razocaram
Evo drage moje 10dnt 390.05!!!😊😊😊😊😊😊
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Evo drage moje 10dnt 390.05!!!😊😊😊😊😊😊
Hopr1234, bravooooooooo, jupiiiii
hope1234 cestitam draga moja😍😍😍💖🎉🎉🎉🎉🎉🎉.. Uljepsala si mi dan🙏🙏🙏🙏💖💖💖
hope1234 cestitam draga moja😍😍😍💖🎉🎉🎉🎉🎉🎉.. Uljepsala si mi dan🙏🙏🙏🙏💖💖💖
Sada si ti na redu? Kako se osjecas?
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
Danas 5dnt, 10dno, glava me boli drugi dan, i muka mi je, nakuplja mi se voda u usta ko da cu povratit, pomogo mi je jedan keksic, sad ne znam jel to od migrene il se nesto dogada. Beta je dalekooo jos, 31.10. Kuoila sam gravidmost ultra i tako se bojim pisnut da se ne razocaram
Sve su to dobri znakovi....🤩🤩🤩🤗🤗🤗👶
Ipak sam pisnula i vidi se blijeda crtica. Ne mogu vjerovat. Sad sam izvadila betu. Rano mi se cini al crta je tuu
Ipak sam pisnula i vidi se blijeda crtica. Ne mogu vjerovat. Sad sam izvadila betu. Rano mi se cini al crta je tuu
To je to🤗🤗🤗🤗🤗.još nije jutarnji urin,crta se vidi..🥳🥳🥳🥳🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji