Jecika nas dve imamo slicnosti jer nam je transfer uradjen nakon dva dana. I meni su rekli da uradim test nakon 14 dana (moj 14-i je nedelja) odlucila sam da uradim u ponedeljak, kako bih isti dan izvadila betu, da sve bude jasno, da se ne mucim vise.
Od simptoma jedino sto sam luda :)) ostalo sve na mestu, zato i brinem :(
Javi mi cim uradis test.. Zelim ti svu srecu i da bude beta veeeelika
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Jecika nas dve imamo slicnosti jer nam je transfer uradjen nakon dva dana. I meni su rekli da uradim test nakon 14 dana (moj 14-i je nedelja) odlucila sam da uradim u ponedeljak, kako bih isti dan izvadila betu, da sve bude jasno, da se ne mucim vise.
Od simptoma jedino sto sam luda :)) ostalo sve na mestu, zato i brinem :(
Javi mi cim uradis test.. Zelim ti svu srecu i da bude beta veeeelika
Meni je vracen samo jedan, cetvorocelijski, jer sam i samo jednu jc imala, pored sve stimulacije :(
Ako sada ne uspe, onda sve ponovo u januaru. Mene je jedino strah sto nemam puno vremena, mozda za maximum jos dva pokusaja. Borim se sa tim mislima svako malo.
Pisem ti novosti 💪💪💪
Hope1234, Nives35 kad ste vi rekle da vadite betu?
Trebala bi u utorak.to bi bio 14 dan od transfera.Ali idem sutra,ponavljam u ponedjeljak.Da se rastererim
Draga jesi radila betu?
Danas 5dnt, 10dno, glava me boli drugi dan, i muka mi je, nakuplja mi se voda u usta ko da cu povratit, pomogo mi je jedan keksic, sad ne znam jel to od migrene il se nesto dogada. Beta je dalekooo jos, 31.10. Kuoila sam gravidmost ultra i tako se bojim pisnut da se ne razocaram

Evo drage moje 10dnt 390.05!!!😊😊😊😊😊😊
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Evo drage moje 10dnt 390.05!!!😊😊😊😊😊😊
Hopr1234, bravooooooooo, jupiiiii

hope1234 cestitam draga moja😍😍😍💖🎉🎉🎉🎉🎉🎉.. Uljepsala si mi dan🙏🙏🙏🙏💖💖💖
hope1234 cestitam draga moja😍😍😍💖🎉🎉🎉🎉🎉🎉.. Uljepsala si mi dan🙏🙏🙏🙏💖💖💖
Sada si ti na redu? Kako se osjecas?
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
Danas 5dnt, 10dno, glava me boli drugi dan, i muka mi je, nakuplja mi se voda u usta ko da cu povratit, pomogo mi je jedan keksic, sad ne znam jel to od migrene il se nesto dogada. Beta je dalekooo jos, 31.10. Kuoila sam gravidmost ultra i tako se bojim pisnut da se ne razocaram
Sve su to dobri znakovi....🤩🤩🤩🤗🤗🤗👶
Ipak sam pisnula i vidi se blijeda crtica. Ne mogu vjerovat. Sad sam izvadila betu. Rano mi se cini al crta je tuu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji