Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimi9
    23. Listopad 2019. 17:59

Drage devojke, 
    Pre svega da vas pozdravim sve i da vam se zahvalim za sve napisano, jer imam utisak da samo vi razumete ove patnje, suze, tihu patnju i jos vece nadanje. Naime, 13.10 sam imala transfer, 1 jc od dva dana, od simptoma sam imala svasta, narocito prvih 5 dana a sada sam totalno sludjena jer vise i ne znam da li me nesto boli ili ne. Danas mi je 10-i dan nakon transfera i test je bio negativan. Ne znam da li ima uopste prostora da se nadam necemu.
    I samo da dodam, tako se dobro osecam sto mogu da vam kazem sve sto mi je na dusi :)
    Svu srecu sveta vam zelim, hrabre zene! 

• hope1234
    23. Listopad 2019. 19:12

Mimi9

Drage devojke,
    Pre svega da vas pozdravim sve i da vam se zahvalim za sve napisano, jer imam utisak da samo vi razumete ove patnje, suze, tihu patnju i jos vece nadanje. Naime, 13.10 sam imala transfer, 1 jc od dva dana, od simptoma sam imala svasta, narocito prvih 5 dana a sada sam totalno sludjena jer vise i ne znam da li me nesto boli ili ne. Danas mi je 10-i dan nakon transfera i test je bio negativan. Ne znam da li ima uopste prostora da se nadam necemu.
    I samo da dodam, tako se dobro osecam sto mogu da vam kazem sve sto mi je na dusi :)

To je bio transfer 3i dan? Znam da je grozno ugledati minus,ali znas i sama da nije gotovo dok se beta ne izvadi.Tako sam i ja otpisala bila jedan postupak(da zavrsio je biokemijskom) ali je samo beta pokazala nesto pozitivno.tesko je,i svaki puta sve prolaziti iz početka,ali samim tim sto smo odlucile prolaziti sve ovo govori koliko smo u biti jake.I svaka prolivena suza još nas više ojača🥰🥰🥰

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Mimi9
    23. Listopad 2019. 20:37

hope1234

Mimi9

Drage devojke,

To je bio transfer 3i dan? Znam da je grozno ugledati minus,ali znas i sama da nije gotovo dok se beta ne izvadi.Tako sam i ja otpisala bila jedan postupak(da zavrsio je biokemijskom) ali je samo beta pokazala nesto pozitivno.tesko je,i svaki puta sve prolaziti iz početka,ali samim tim sto smo odlucile prolaziti sve ovo govori koliko smo u biti jake.I svaka prolivena suza još nas više ojača🥰🥰🥰

Ciao hope :)
    Hvala sto si mi pisala! Evo dodje mi da se rasplacem :) posto sam nova u ovom postupku nisam sigurna koji je dan, znacinu petak 11-og su mi radili aspiraciju a u nedelju transfer, to dodje 2-i ili 3-i dan, pojma nemam :(
    Znam da smo jake, samo nekad, na kratko se umorim da budem jaka jer znam da ne smem da posustanem i da moram da hrabrim svoju jacu stranu, eto takve smo mi zene :) 

• hope1234
    23. Listopad 2019. 21:09

Mimi9

hope1234

Mimi9

Drage devojke,

Hvala sto si mi pisala! Evo dodje mi da se rasplacem :) posto sam nova u ovom postupku nisam sigurna koji je dan, znacinu petak 11-og su mi radili aspiraciju a u nedelju transfer, to dodje 2-i ili 3-i dan, pojma nemam :(
    Znam da smo jake, samo nekad, na kratko se umorim da budem jaka jer znam da ne smem da posustanem i da moram da hrabrim svoju jacu stranu, eto takve smo mi zene :)

Sve u svemu , jedna je ali vrijedna.Uvijek postoji nada pa i najmanja koja nas na trenutak ojača..malo nas spasi od realnosti.To je 10i dan transfera i stvarno bi moglo biti rano.Ako je k tome kasnija implatacija.Kada trebaš dobiti M?

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• melina87
    24. Listopad 2019. 06:56

Hallo hrabre zene, eh ovako nakom dva neuspijela ET-a (jedan friski i jedan FET) 16.10.19 sam opet imala ET jedne 5-dnevne blastociste friske,i jucer i jutros sam uradila test koji su oba pozitivna ali 3 dana imam smedji iscjedak (ne puno) i grceve u maternici pa me zanima da li je neka imala iskustva stim? Doktorica mi kaze da je rano za test ali kao da je iscjedak normalan.

• Mimi9
    24. Listopad 2019. 08:12

hope1234

Mimi9

hope1234

Mimi9

Drage devojke,

Sve u svemu , jedna je ali vrijedna.Uvijek postoji nada pa i najmanja koja nas na trenutak ojača..malo nas spasi od realnosti.To je 10i dan transfera i stvarno bi moglo biti rano.Ako je k tome kasnija implatacija.Kada trebaš dobiti M?

Znam, u pravu si. Evo ovo jutro sam se probudila super raspolozena i spremna na sve, pa sta bude! Trebala bih dobiti 30.10 ( inace mi je ciklus na 30 dana) Hvala puno na podrsci :*

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    24. Listopad 2019. 10:07

Cure samo da javim danas 7dnt od transvera tek nocas i jutros me malo pocelo dole boliti kao kod menge i kad mi se napuni mijehur pa pristisak!
    Sike tu i tamo osjetim nista strasno na njima nikakve promjene ne vidim samo mi se dosta spava i umorna a to moze biti i od utrica! I ona prehlada i kihanje malo dodje pa prodje pa opet tako dodje i prodje🤷‍♂️
    Test je jos daleko pa eto samo strpljivoo 🙏🥰 svima nama cekalicama 😁 zivaca i strpljenja🙏❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

24. Listopad 2019. 10:11

Nives35 Hope1234 🎉🎉🎉🥰❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

24. Listopad 2019. 10:17

Mimi9

Drage devojke,

Mimi9  pre rano je za test za dvodnevno vracenje ja sam trodnevno imala pa mi je rekla da ni slucajno ne radim i ne nerviram se tek 14 dan il cak 15 na dan kad triba menga doc ako nije stigla idealno za napravit ali i bez obzira na test obavezno beta se vadi jer nikad se nezna kako tijelo nekome izlucuje betu hcg nekome zbilja sporije! Zato i traze meni je prija test bija negativan a beta 200 i nesto  sok sreca tako da nikad se nezna samo se opusti i hrabro!
    Znam da je tesko i da svi neuspijesi boli prosla sam jednu inseminaciji jedan prirodni i evo 3 stimulirani i nadam se pozitivnom ishodu 🙏🥰 ako ne treba se isplakat i skupit snage za dalje doce svima nase srecice sve u svoje vrijeme! Onome gore je svemoguce samo treba vijerovat biti ustrajan i uporan i u molitvi u u patnji i u sreci !!
    Zelim ti zbilja svu srecuu!❤🥰 

• Leptiric2019
    24. Listopad 2019. 10:25

Pozdrav...citam vase postove,redovito :)Ovako ,11.10 sam imala transfer jedne blastice,menga kasni evo 5-ti dan,no od jucer se pojavilo nesto svijetlo smede.Koristim Utrogestane i Duphastone..danas mi je 13dnt...luda sam vec.Prepostavljam da to menga dolazi,jer sam 10dnt napravila test,i negativan je bio...ima li itko slicno iskustvo?Sutra je beta,no ne mogu prestati razmisljati o svemu

Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
    1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
    2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
    3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
    Petrova

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.