Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimi9
    26. Listopad 2019. 21:53

JECIKA

Mimi9

JECIKA

Mimi9

Jecika nas dve imamo slicnosti jer nam je transfer uradjen nakon dva dana. I meni su rekli da uradim test nakon 14 dana (moj 14-i je nedelja) odlucila sam da uradim u ponedeljak, kako bih isti dan izvadila betu, da sve bude jasno, da se ne mucim vise.
    Od simptoma jedino sto sam luda :)) ostalo sve na mestu, zato i brinem :(

Javi mi cim uradis test.. Zelim ti svu srecu i da bude beta veeeelika

Jutros iznenadjenje, braon fleka na gacicama, kao pocetak ciklusa :( mozda i ne docekam sutra kako bih uradila test. Sok :(
    Svaki cas proveravam i svaki cas ima sta i da se obrise, tako da sam vec u fazi besa koji ce prerasti u tugu. Ne znam da li da pustim muza da se nada jos danas, da mu ne kradem jos jedan dan uzbudjenja :(
    Nadam se da ce kod tebe biti susta suprotnost od mene i da ces me bar ti obradovati, to ti je zadatak 💪💪💪💪🥰

Bas mi je zao..ali da ne donosimo prerano zakljucke javi se i sjutra. Ja sam mom suprugu vec rekla da su male sanse a i tako se osjecam.. Jer nemam nikakve simptome niti ikakvo impl krvarenje se desilo, nista.. Osim sto sam nervozna zbog istog. Cak je i nadutost stomaka jutros zvanicno prosla i bol u grudima.

Evo ceo dan samo sto ne dobijem, ceo dan braon obrisi. Trebala sam sutra raditi test ali sam se bojala da necu ni docekati, uradila sam ga sad i negativan je.
    Ne osecam apsolutno Nista. Prazna u svakom smislu te reci.
    Pisi mi i javljaj novosti. 
    Iz sve snage ti drzim palceve 😘

JECIKA
    26. Listopad 2019. 22:42

Mimi9

JECIKA

Mimi9

JECIKA

Mimi9

Jecika nas dve imamo slicnosti jer nam je transfer uradjen nakon dva dana. I meni su rekli da uradim test nakon 14 dana (moj 14-i je nedelja) odlucila sam da uradim u ponedeljak, kako bih isti dan izvadila betu, da sve bude jasno, da se ne mucim vise.

Jutros iznenadjenje, braon fleka na gacicama, kao pocetak ciklusa :( mozda i ne docekam sutra kako bih uradila test. Sok :(
    Svaki cas proveravam i svaki cas ima sta i da se obrise, tako da sam vec u fazi besa koji ce prerasti u tugu. Ne znam da li da pustim muza da se nada jos danas, da mu ne kradem jos jedan dan uzbudjenja :(
    Nadam se da ce kod tebe biti susta suprotnost od mene i da ces me bar ti obradovati, to ti je zadatak 💪💪💪💪🥰

Bas mi je zao..ali da ne donosimo prerano zakljucke javi se i sjutra. Ja sam mom suprugu vec rekla da su male sanse a i tako se osjecam.. Jer nemam nikakve simptome niti ikakvo impl krvarenje se desilo, nista.. Osim sto sam nervozna zbog istog. Cak je i nadutost stomaka jutros zvanicno prosla i bol u grudima.

Evo ceo dan samo sto ne dobijem, ceo dan braon obrisi. Trebala sam sutra raditi test ali sam se bojala da necu ni docekati, uradila sam ga sad i negativan je.

Ja te stvarno razumijem. Imala sam dvije vanmatericne - oba puta su me spasavali i vracali u zive (jajvodi su pucali) jer sam vjerovala da je prava trudnoca. Oba puta. Pa sam posle par mjeseci evo odmah na vto. Ne odustaj i nemoj da ocajavas. Idi sjutra kupi sebi neku glupost da se utjesis, popij kafu na suncu. Opet pokusaj za koji mjesec. Ja ti se javljam mada necu skoro s obzirom da mi je danas tek 4ti dan dvodnevnih celija. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Mimi9
    26. Listopad 2019. 23:35

JECIKA

Mimi9

JECIKA

Mimi9

JECIKA

Mimi9

Ja te stvarno razumijem. Imala sam dvije vanmatericne - oba puta su me spasavali i vracali u zive (jajvodi su pucali) jer sam vjerovala da je prava trudnoca. Oba puta. Pa sam posle par mjeseci evo odmah na vto. Ne odustaj i nemoj da ocajavas. Idi sjutra kupi sebi neku glupost da se utjesis, popij kafu na suncu. Opet pokusaj za koji mjesec. Ja ti se javljam mada necu skoro s obzirom da mi je danas tek 4ti dan dvodnevnih celija.

I ovo sto si mi odgovorila sada cenim iznad svega. Tuga stisla, jaca od mene. Proci ce i ova noc kao i mnoge druge. 
    Za dva dana bicu kao nova 💪
    Pisi sta god, nekako mi je lakse jer ste jedine koje sve to znate i razumete. 

JECIKA
    27. Listopad 2019. 10:56

Imam oko sebe 3sestre, 3 zaove, svekrvu i majku - pa sada vidite 😁 ukupno 8 zena obigrava oko mene. Jedina razlika je sto su sve radjale i koliko god ja njima da govorim da mi je tesko i da sam teski PESIMISTA njima nije jasno i stalno govore MISLI POZITIVNO. Ja ne znam kako neko moze sa bude 100%optimista po ovom pitanju jer ipak nismo bez nekog problema zavrsile na vto. Ali zato cu da prekinem bolovanje i da se vratim i ubijem se od posla samo da zaboravim na sami proces i na ishod.

I dalje sam bez ikakvih simptoma, javila se dijareja i to bas iznenada 😐 sinoc me boljelo tacno pod rebrima.. Ali mislim da je rano sve s obzirom da mi je tek 5dnt dvodnevnih. 

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

• mmare
    27. Listopad 2019. 16:44

Curke, trebam savjet, utjehu ili bilo sto. Od sinoc imam uzasna probadanja na lijevoj strani trbuha, sinoc su ta probadanja trajala 2-3 sata, a danas kad god sam se okrenula na krevetu. Danas kad god me probolo je rrajalo par sekundi i u tih par sekundi se nisam mogla pomaknuti. Naravno, sada je panika tu, mozda je nesto, mozda je nista. Za prvi UZV sam narucena tek 5.11, ali danas sam se cula sa doktorom pa je rekao da dodjem sutra da vidi gdje je smjestena trudnoca. I naravno sada me frka da je mozda vanmaternicna, jer jbg ne znam sta je vise dobro a sta nije. 😞😒

JECIKA
    27. Listopad 2019. 17:47

mmare

Curke, trebam savjet, utjehu ili bilo sto. Od sinoc imam uzasna probadanja na lijevoj strani trbuha, sinoc su ta probadanja trajala 2-3 sata, a danas kad god sam se okrenula na krevetu. Danas kad god me probolo je rrajalo par sekundi i u tih par sekundi se nisam mogla pomaknuti. Naravno, sada je panika tu, mozda je nesto, mozda je nista. Za prvi UZV sam narucena tek 5.11, ali danas sam se cula sa doktorom pa je rekao da dodjem sutra da vidi gdje je smjestena trudnoca. I naravno sada me frka da je mozda vanmaternicna, jer jbg ne znam sta je vise dobro a sta nije. 😞😒

Meni je oba puta kada sam imala vanmatericnu prvi znak bio krvarenje (braon pa crveno) i bol kao kada ti se ide na veliko wc 😥beta se oba puta duplala lijepo ali su vrijednosti bile vidno manje u odnosu na vrijednosti koje treba da budu u tom tjednu trudnoce.
    Moguce da ti tijelo tako reaguje na trudncu (posebno ako si imala bolne menstruacije ranije) 

• mmare
    27. Listopad 2019. 18:04

Nemam nikakvog ni krvarenja ni iscjedka nit icega slicnog tome, samo povremena gadna probadanja na lijevoj strani.
    Ne znam kako docekati sutra ujutro da mi napravi uzv da vidim sta ce reci. 
    JECIKA stvarno se nadam da je to sto si rekla da tako reagiram na trudnocu 🙏🙏🙏🙏
    Javim sutra sta ce mi reci 😘

JECIKA
    27. Listopad 2019. 18:05

Hocu reci - vjerovatno umisljas i nije nista zabrinjavajuce 

JECIKA
    27. Listopad 2019. 18:08

mmare

Nemam nikakvog ni krvarenja ni iscjedka nit icega slicnog tome, samo povremena gadna probadanja na lijevoj strani.
    Ne znam kako docekati sutra ujutro da mi napravi uzv da vidim sta ce reci.
    JECIKA stvarno se nadam da je to sto si rekla da tako reagiram na trudnocu 🙏🙏🙏🙏
    Javim sutra sta ce mi reci 😘

Pretpostavljam da si tek otkrila trudnocu (cim ti je 5og UZ) i mislim da bi vec krvarila.. Tako da ne brini.. Mislim da je sve ok i da si nesto pojela pa se mala beba vec ljuti 

• mmare
    27. Listopad 2019. 19:01

JECIKA danas mi je 18 dnt 🙈
    Eh daj Boze da je od toga da sam nesto pojela (iako jedem skoro samo McDonalds, to mi jedino pase, od ostale hrane mi se povraca) 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.