Cure samo da javim danas 7dnt od transvera tek nocas i jutros me malo pocelo dole boliti kao kod menge i kad mi se napuni mijehur pa pristisak!
Sike tu i tamo osjetim nista strasno na njima nikakve promjene ne vidim samo mi se dosta spava i umorna a to moze biti i od utrica! I ona prehlada i kihanje malo dodje pa prodje pa opet tako dodje i prodje🤷♂️
Test je jos daleko pa eto samo strpljivoo 🙏🥰 svima nama cekalicama 😁 zivaca i strpljenja🙏❤
Bice to sve u redu. Izdrzi jos malo. Ja po misljenju doktorice treba u nedelju da radim test, a kako sam bila nestrpljiva juce ga uradim i on negativan. Bila sam bas tuzna a evo od jutros opet puna nade da ce u nedelju mozda biti drugacije. Mi zene smo lude ponekad :))
Samo hrabro! :)
Drage devojke,
Pre svega da vas pozdravim sve i da vam se zahvalim za sve napisano, jer imam utisak da samo vi razumete ove patnje, suze, tihu patnju i jos vece nadanje. Naime, 13.10 sam imala transfer, 1 jc od dva dana, od simptoma sam imala svasta, narocito prvih 5 dana a sada sam totalno sludjena jer vise i ne znam da li me nesto boli ili ne. Danas mi je 10-i dan nakon transfera i test je bio negativan. Ne znam da li ima uopste prostora da se nadam necemu.
I samo da dodam, tako se dobro osecam sto mogu da vam kazem sve sto mi je na dusi :)
Svu srecu sveta vam zelim, hrabre zene!Mimi9pre rano je za test za dvodnevno vracenje ja sam trodnevno imala pa mi je rekla da ni slucajno ne radim i ne nerviram se tek 14 dan il cak 15 na dan kad triba menga doc ako nije stigla idealno za napravit ali i bez obzira na test obavezno beta se vadi jer nikad se nezna kako tijelo nekome izlucuje betu hcg nekome zbilja sporije! Zato i traze meni je prija test bija negativan a beta 200 i nesto sok sreca tako da nikad se nezna samo se opusti i hrabro!
Znam da je tesko i da svi neuspijesi boli prosla sam jednu inseminaciji jedan prirodni i evo 3 stimulirani i nadam se pozitivnom ishodu 🙏🥰 ako ne treba se isplakat i skupit snage za dalje doce svima nase srecice sve u svoje vrijeme! Onome gore je svemoguce samo treba vijerovat biti ustrajan i uporan i u molitvi u u patnji i u sreci !!
Zelim ti zbilja svu srecuu!❤🥰
Bella :)
Srce mi je poskocilo kada sam tvoje reci procitala.
Nada je stvarno vazna, i kako kazu poslednja umire.
Imam 35 godina, i u braku sam 3 godine, kako nam nije islo, odem na pregled i saznam da sam pred ulazak u menopauzu i da mozda nemam ni godinu dana. Sok. Tuga. Neverica. Suocavanje sa mislima u kojima unapred zalim prvo svog muza, pa njegove, pa moje.. Sve osim sebe. Borila sam se nedelju dana da isplivam i udahnem, sada sam na svojim nogama, pa sta bude. Odlucila sam da ne zalim, da dam sve sto mogu i to je to.
Devojke drage znam da smo uvek jake i neka tako ostane.
Pozdrav…citam vase postove,redovito :)Ovako ,11.10 sam imala transfer jedne blastice,menga kasni evo 5-ti dan,no od jucer se pojavilo nesto svijetlo smede.Koristim Utrogestane i Duphastone..danas mi je 13dnt…luda sam vec.Prepostavljam da to menga dolazi,jer sam 10dnt napravila test,i negativan je bio…ima li itko slicno iskustvo?Sutra je beta,no ne mogu prestati razmisljati o svemu
Evo ti mene :)
Nisam sigirna da sam pravi primer ali evo bar te mogu podrzati, jer sam ja 13-og imala transfer i juce nakom 10dnt uradila test i bio je negativan. Posto je mene Belaaa izvukla iz pakla da ja evo tebi pomognem, rano je.... Izdrzi do sutra! To sto imas obrise koliko sam razumela je normalno skroz, kao i svi ti simptovi nadolazeceg ciklusa, sve je ok, ne brini.
Drzim iz sve snage palceve da nas sutra obradujes sa divnim vestima :)
Nives35 Hope1234 Ceeeestitkeeeee ❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉
Mimi9 mozda ti je stvarno jos rano za test, jos dan dva i daj Boze da je sve pozitivnoooo 🤞🤞❤️❤️
Leptiric2019 🤞🤞 za sutra za pozitivnu betu ❤️❤️
Moj najnoviji “update” bete je 1940 (jutros ju ponavljala), i sada cekamo prvi uzv 5.11. Saljem Vam svima puse i zelim Vam svima srecu i pozitivne bete❤️❤️❤️❤️
Pozdrav…citam vase postove,redovito :)Ovako ,11.10 sam imala transfer jedne blastice,menga kasni evo 5-ti dan,no od jucer se pojavilo nesto svijetlo smede.Koristim Utrogestane i Duphastone..danas mi je 13dnt…luda sam vec.Prepostavljam da to menga dolazi,jer sam 10dnt napravila test,i negativan je bio…ima li itko slicno iskustvo?Sutra je beta,no ne mogu prestati razmisljati o svemu
Evo ti mene :)
Nisam sigirna da sam pravi primer ali evo bar te mogu podrzati, jer sam ja 13-og imala transfer i juce nakom 10dnt uradila test i bio je negativan. Posto je mene Belaaa izvukla iz pakla da ja evo tebi pomognem, rano je…. Izdrzi do sutra! To sto imas obrise koliko sam razumela je normalno skroz, kao i svi ti simptovi nadolazeceg ciklusa, sve je ok, ne brini.
Drzim iz sve snage palceve da nas sutra obradujes sa divnim vestima :)
Hvala ti Mimi9..prvi postupak sam dobila tocno na vrijeme pod Utricima,i sad me ovo izluduje..sutra cu znati..hvala
Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
Petrova
I cestitam svima na pozz betama :)Uzivajte,zasluzile ste..
Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
Petrova
mmare cestitam draga. Beta je divnaaaaaa💖💖💖💖💖💖💖💖🎉🎉🎉🎉. Uzivaj u svakom trenutku. Drage moje ostale cekalice samo smireno sve ce doci na svoje mjesto. A za simptome ne brinite. Neko ih nema, a po mom iskustvu a imptomi su kao da dolazi M. Nema pravila. Ja jedva cekam betu, jer ona jedina vrijedi🙏🙏🙏🙏🙏
Nives35 Hope1234 Ceeeestitkeeeee ❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉
Mimi9 mozda ti je stvarno jos rano za test, jos dan dva i daj Boze da je sve pozitivnoooo 🤞🤞❤️❤️
Leptiric2019 🤞🤞 za sutra za pozitivnu betu ❤️❤️
Moj najnoviji “update” bete je 1940 (jutros ju ponavljala), i sada cekamo prvi uzv 5.11. Saljem Vam svima puse i zelim Vam svima srecu i pozitivne bete❤️❤️❤️❤️
Hvalaaa!
A tebi neka je sa srecom, divne vesti nas sve oraspoloze :)
Svim devojkama saljem podrsku i poljupce. Nek smo mi nama zive i zdrave :))
Sortiraj odgovore
Najstariji