Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    25. Listopad 2019. 17:12

Belaaa

Curee ja neman nikakvih vele simptoma tu i tamo sike zabole malo jesu napuhane dole nista ne boli samo ono jednu vecer prid zoru kao da cu mengu dobit i kad sam se popiskila nista proslo!
    Samo jedino sta me podno stomaka sve nesto kao zateze i tvrdo
    I dosta jedem pojedem pa opet gladna i malo zgaravice tu i tamo kad pojedem 🤷‍♀️8dnt😁

Jesi li radila test? 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    25. Listopad 2019. 17:44

JECIKA

Belaaa

Curee ja neman nikakvih vele simptoma tu i tamo sike zabole malo jesu napuhane dole nista ne boli samo ono jednu vecer prid zoru kao da cu mengu dobit i kad sam se popiskila nista proslo!
    I dosta jedem pojedem pa opet gladna i malo zgaravice tu i tamo kad pojedem 🤷‍♀️8dnt😁

Jesi li radila test?

Ne tek mi je 1.11 betaa😁🥰🙏❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• hope1234
    25. Listopad 2019. 18:34

Belaaa

Mene grudi nisu uopce boljele,i samo sam imala zatezanja u maternici.Plus škakljalo me oko pupka...od 5dana sam napuhana,ne moram nista ni pojesti vec sam ogromna...e i podrigivala sam se 

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

25. Listopad 2019. 19:47

Hope1234 ne bole me kontantno samo na momente tu i tamo ih osjetim a i ja kad pojedem imam zageavicu cesto mi se vraca hrana a sada opet i steze me to ispod stomka i da zaboravi recu usta mi se suse! I glad pojedem pa opet gladna a sve to moze biti od hormona i utrogestana!

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• hope1234
    25. Listopad 2019. 20:30

Belaaa

Hope1234 ne bole me kontantno samo na momente tu i tamo ih osjetim a i ja kad pojedem imam zageavicu cesto mi se vraca hrana a sada opet i steze me to ispod stomka i da zaboravi recu usta mi se suse! I glad pojedem pa opet gladna a sve to moze biti od hormona i utrogestana!

Mislim da nije do utrogestana😂😂🤗🤗🤗

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

25. Listopad 2019. 22:20

Hope1234 🙏🙏🥰❤ nadamo seee🤗🤗

ladybug40
    25. Listopad 2019. 22:31

Belaa, meni to miriše na divnu betu😀

• mmare
    26. Listopad 2019. 07:49

Hope1234 čestitke draga na predivnoj beti 🎉🎉🎉🎉❤️😘❤️❤️❤️🙏🙏
    Ladybug40 također čestitkeeee ❤️❤️❤️🎉🎉🎉🙏🙏

• Mimi9
    26. Listopad 2019. 10:05

JECIKA

Mimi9

Jecika nas dve imamo slicnosti jer nam je transfer uradjen nakon dva dana. I meni su rekli da uradim test nakon 14 dana (moj 14-i je nedelja) odlucila sam da uradim u ponedeljak, kako bih isti dan izvadila betu, da sve bude jasno, da se ne mucim vise.
    Od simptoma jedino sto sam luda :)) ostalo sve na mestu, zato i brinem :(

Javi mi cim uradis test.. Zelim ti svu srecu i da bude beta veeeelika

Jutros iznenadjenje, braon fleka na gacicama, kao pocetak ciklusa :( mozda i ne docekam sutra kako bih uradila test. Sok :(
    Svaki cas proveravam i svaki cas ima sta i da se obrise, tako da sam vec u fazi besa koji ce prerasti u tugu. Ne znam da li da pustim muza da se nada jos danas, da mu ne kradem jos jedan dan uzbudjenja :(
    Nadam se da ce kod tebe biti susta suprotnost od mene i da ces me bar ti obradovati, to ti je zadatak 💪💪💪💪🥰

JECIKA
    26. Listopad 2019. 10:15

Mimi9

JECIKA

Mimi9

Jecika nas dve imamo slicnosti jer nam je transfer uradjen nakon dva dana. I meni su rekli da uradim test nakon 14 dana (moj 14-i je nedelja) odlucila sam da uradim u ponedeljak, kako bih isti dan izvadila betu, da sve bude jasno, da se ne mucim vise.
    Od simptoma jedino sto sam luda :)) ostalo sve na mestu, zato i brinem :(

Javi mi cim uradis test.. Zelim ti svu srecu i da bude beta veeeelika

Jutros iznenadjenje, braon fleka na gacicama, kao pocetak ciklusa :( mozda i ne docekam sutra kako bih uradila test. Sok :(
    Svaki cas proveravam i svaki cas ima sta i da se obrise, tako da sam vec u fazi besa koji ce prerasti u tugu. Ne znam da li da pustim muza da se nada jos danas, da mu ne kradem jos jedan dan uzbudjenja :(
    Nadam se da ce kod tebe biti susta suprotnost od mene i da ces me bar ti obradovati, to ti je zadatak 💪💪💪💪🥰

Bas mi je zao..ali da ne donosimo prerano zakljucke javi se i sjutra. Ja sam mom suprugu vec rekla da su male sanse a i tako se osjecam.. Jer nemam nikakve simptome niti ikakvo impl krvarenje se desilo, nista.. Osim sto sam nervozna zbog istog. Cak je i nadutost stomaka jutros zvanicno prosla i bol u grudima. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.