Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucija2020
    07. Listopad 2019. 11:53

nuša

Drage moje čekalice….. danas 10 dnt test pozitivan 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 odmah napravila betu, čekam rezultate, držite mi fige

Super, javi nam i betu😀 ja sam isto danas vadila betu ali ne nadam se jer sam dobila menstruaciju jutros 🙈

• Hoppas
    07. Listopad 2019. 13:18

Pozdrav svima,
    Ja sam imala FET 1.10 blastocista, par dana nakon toga pikanje u jajnicima, narocito na ljevoj strani i bol u krizima kao da me bubrezi bole i kicma zajedno. Taj bol iz jajnika je jedan dan "sisao" i u nogu. To su mi sve bili super simptomi i radovala sam se. Cak sam jednog dana kad sam se obrisala nakon wc vidjela neki rozikasti koncic i pomisila da je to od implantacije.
    No medjutim danas imam konstantan menstrualni bol poptuno isti kao kad trebam dobit, sto bi prema kalendaru (ne)trebalo biti u srijedu.
    Jel mi rano sutra za test?

• Hoppas
    07. Listopad 2019. 13:21

E da, betu ne mogu vaditi, ja sam u ino to ovjde nije praksa, a nema ni privatno.

• nuša
    07. Listopad 2019. 15:18

lucija2020

nuša

Drage moje čekalice….. danas 10 dnt test pozitivan 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 odmah napravila betu, čekam rezultate, držite mi fige

Super, javi nam i betu😀 ja sam isto danas vadila betu ali ne nadam se jer sam dobila menstruaciju jutros 🙈

lucija2020... jel ti došao nalaz? Meni je, beta pozitivna🎉🎉🎉🎉🎉

• Emy20
    07. Listopad 2019. 15:56

Cure hvala vam na čestitkama. Danas sam vadila drugu betu i lijepo se dupla, danas je 560.9 a u petak je bila 201.3
      17.09.2019. Je prvi ultrazvuk upravo dobila poziv od doktorice. Sretno svima koje cekate betice i plusiće i neka vam se svima ispuni veliks želja. 

• Lala27
    07. Listopad 2019. 17:54

mimimimi

Lala27

Ima vas baš dosta, ne mogu sve popamtiti, ali želim svima sreću, plusiće i lijepe betice 😄

Svi simptomi koje sam pročitala su sasvim normalni i ponavljam kao i uvijek da se ne treba time opteretiti, jer su simptomi od samog postupka, rano je za simptome trudnoće, pa tako da se ne treba brinuti ko nema simptome, ne znači da nije došlo do trudnoće 😄

A da pozdravim moju dragu Mimimimi 😊
    Često te se sjetim 😊 Ja sam super, ušli smo u sedmi mjesec, nekad malo bole kukovi i leđa, pa više ne znam kako spavati, ali sve je to super, ništa se ne žalim 😊 Kako si ti?

Draga moja Lala27 i ja sam ušla u sedmi mjesec 🙂 zna ne žgaravica/kiselina mučiti, a i mene nekad donji dio leđa zaboli malo i gornji alo gornji je on od položaja i onako umor malo ali sve u svemu srećom dobro sam sve super ništa posebno da bih se požalila 😊
    Za spavanje imam jastuk dobila sam od zdravstvenog pa mi je malo lakše ☺️
    Mali pišonja mi sjedi na mjehuru pa često moram da piškim😁

Jao kad se sjetim kad smo počele pisati čekalice sve a gle sad kako vrijeme leti brzo 😱😱😍

Kad ti je termin? Meni 25.12😍😍

💗💗🌷

Baš tako, ti povremeni bolovi stvarno nisu ništa, samo neka je sve u redu 😊 Imam i ja taj jastuk skoro od početka trudnoće i stvarno je spas, ne bih mogla spavati bez njega, sva bih se ukočila. 

I moj je zadnja 2 dana na bešici, pa samo čekam da se okrene, jer mi je mnogo ljepše kad visoko osjećam udarce 😁 

Da, ja ne mogu vjerovati da vrijeme tako brzo ide, uskoro ćemo se i poroditi 😂 Stvarno sam više dosadna, ali nešto sam posebno vezana za ovu temu i opet ću ponoviti da svim curama koje su sad ovdje želim plusiće i lijepe betice, kao što smo mi imale prije par mjeseci 😊

Čestitam na ovim plusićima i betama koje su već tu, da tako bude i svim ostalim curama ❤️

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    07. Listopad 2019. 18:47

mimimimi

Lala27

Ima vas baš dosta, ne mogu sve popamtiti, ali želim svima sreću, plusiće i lijepe betice 😄

Svi simptomi koje sam pročitala su sasvim normalni i ponavljam kao i uvijek da se ne treba time opteretiti, jer su simptomi od samog postupka, rano je za simptome trudnoće, pa tako da se ne treba brinuti ko nema simptome, ne znači da nije došlo do trudnoće 😄

Često te se sjetim 😊 Ja sam super, ušli smo u sedmi mjesec, nekad malo bole kukovi i leđa, pa više ne znam kako spavati, ali sve je to super, ništa se ne žalim 😊 Kako si ti?

Draga moja Lala27 i ja sam ušla u sedmi mjesec 🙂 zna ne žgaravica/kiselina mučiti, a i mene nekad donji dio leđa zaboli malo i gornji alo gornji je on od položaja i onako umor malo ali sve u svemu srećom dobro sam sve super ništa posebno da bih se požalila 😊

Jao kad se sjetim kad smo počele pisati čekalice sve a gle sad kako vrijeme leti brzo 😱😱😍

💗💗🌷

Na Bozič divnooo i cestitkee velikee 🎉🎉😘😘❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    07. Listopad 2019. 18:50

Lala27

mimimimi

Lala27

💗💗🌷

Baš tako, ti povremeni bolovi stvarno nisu ništa, samo neka je sve u redu 😊 Imam i ja taj jastuk skoro od početka trudnoće i stvarno je spas, ne bih mogla spavati bez njega, sva bih se ukočila.

I moj je zadnja 2 dana na bešici, pa samo čekam da se okrene, jer mi je mnogo ljepše kad visoko osjećam udarce 😁

Da, ja ne mogu vjerovati da vrijeme tako brzo ide, uskoro ćemo se i poroditi 😂 Stvarno sam više dosadna, ali nešto sam posebno vezana za ovu temu i opet ću ponoviti da svim curama koje su sad ovdje želim plusiće i lijepe betice, kao što smo mi imale prije par mjeseci 😊

Čestitam na ovim plusićima i betama koje su već tu, da tako bude i svim ostalim curama ❤️

Lala27 mimimim🎉🎉❤❤❤😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Lala27
    07. Listopad 2019. 19:56

Belaaa

mimimimi

Lala27

💗💗🌷

Na Bozič divnooo i cestitkee velikee 🎉🎉😘😘❤

E da, termin mi je po svim aplikacijama 25.12., a doktorica je izračunala 27.12. 😁 

Bela Hvala ti, vaše će biti ljetne bebice 🙏🙏🙏

• mmare
    09. Listopad 2019. 13:22

Evo dame moje da Vam javim. Danas je napravljen FET 2 osmostanicna embrija stara 3 dana ( nedavno je doslo do “greske” u komunikaciji pa mi je receno da imam smrznute samo dvostanicne 😕) 
    Tako da sada pijem tabletice, odmaram i cekam 21.10. za betu. 🤞🤞🤞
    Kako ste mi Vi ostale? Ima kod koga kakvih novosti? 😘😘❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.