Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anya17
    04. Listopad 2019. 14:16

Vise sreće drugi puta 😏
    9dnt stigla menstruacija. Cure sretno svima i puno plusica vam želim 🙂

• nuša
    04. Listopad 2019. 16:32

anya17

Vise sreće drugi puta 😏
    9dnt stigla menstruacija. Cure sretno svima i puno plusica vam želim 🙂

😘😘😘😘... samo hrabro dalje, nema vremena za tugu... idemo dalje....  hvala na dobrim željama😘😘😘            

• Emy20
    04. Listopad 2019. 21:22

Cure moja prva beta danas 15.dan od aspiracije 201.3💕💕

• lucija2020
    04. Listopad 2019. 22:49

Emy20

Bravo, cestitam 💕💕💕

Vrapčić123
    05. Listopad 2019. 10:19

Emy20

Čestiram od 💓

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    05. Listopad 2019. 20:47

Emy20 cestitkee🎉🎉😍❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

mimimimi
    06. Listopad 2019. 02:26

Lala27

Ima vas baš dosta, ne mogu sve popamtiti, ali želim svima sreću, plusiće i lijepe betice 😄

Svi simptomi koje sam pročitala su sasvim normalni i ponavljam kao i uvijek da se ne treba time opteretiti, jer su simptomi od samog postupka, rano je za simptome trudnoće, pa tako da se ne treba brinuti ko nema simptome, ne znači da nije došlo do trudnoće 😄

A da pozdravim moju dragu Mimimimi 😊
    Često te se sjetim 😊 Ja sam super, ušli smo u sedmi mjesec, nekad malo bole kukovi i leđa, pa više ne znam kako spavati, ali sve je to super, ništa se ne žalim 😊 Kako si ti?

Draga moja Lala27 i ja sam ušla u sedmi mjesec 🙂 zna ne žgaravica/kiselina mučiti, a i mene nekad donji dio leđa zaboli malo i gornji alo gornji je on od položaja i onako umor malo ali sve u svemu srećom dobro sam sve super ništa posebno da bih se požalila 😊 
    Za spavanje imam jastuk dobila sam od zdravstvenog pa mi je malo lakše ☺️
    Mali pišonja mi sjedi na mjehuru pa često moram da piškim😁

Jao kad se sjetim kad smo počele pisati čekalice sve a gle sad kako vrijeme leti brzo 😱😱😍

Kad ti je termin? Meni 25.12😍😍

💗💗🌷

• Marijamagda
    06. Listopad 2019. 16:55

Zene 
    Ja sam juce imala aspiraciju  
    Da li je neka od vas imala krvarenje posle toga?
    Danas sam primetila da imam malo krvi na donjem vesu,,braonkaszo je ali je ipak krv.

• nuša
    07. Listopad 2019. 11:08

Drage moje čekalice..... danas 10 dnt test pozitivan 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 odmah napravila betu, čekam  rezultate, držite mi fige 

• lucija2020
    07. Listopad 2019. 11:52

Marijamagda

Zene
    Ja sam juce imala aspiraciju
    Da li je neka od vas imala krvarenje posle toga?
    Danas sam primetila da imam malo krvi na donjem vesu,,braonkaszo je ali je ipak krv.

Ja nisam imala krvarenje, ali mislim da je normalno ako je malo 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.