Ej Cure,
Nova sam na forumu, ali ne i u ovoj priči IVF-a. Pregledala sam sve vaše postove…. i naravno, nema se šta tu dodati osim da je lijepo što su žene jedne drugima podrška…..
uglavnom, krajem mjeseca sam imala FET (2x blastociste, 5-o dnevne), nikad me nije bolio transfer do ovog puta, i nikad nisam bila ovako nervozna, nemoguća sam, pijem estrofem 2x1 i crinon gel vaginalno. Beta je naravno tek 11.10…. do tada ću si propucati glavu… pitanje, ima li koga da je imao takve simptome od crinone gela? …. i dajte mi neke dobre vijesti 😇😇😇😇😇😇😇
Sad cemo skupa cekati! 😀Ja uzimam utrogestan pa ne mogu ništa reći za crinone gel 🖐
Ja sam na tom gelu i osijecam mucnine od njega. To jedino...
Ej Cure,
Nova sam na forumu, ali ne i u ovoj priči IVF-a. Pregledala sam sve vaše postove…. i naravno, nema se šta tu dodati osim da je lijepo što su žene jedne drugima podrška…..
uglavnom, krajem mjeseca sam imala FET (2x blastociste, 5-o dnevne), nikad me nije bolio transfer do ovog puta, i nikad nisam bila ovako nervozna, nemoguća sam, pijem estrofem 2x1 i crinon gel vaginalno. Beta je naravno tek 11.10…. do tada ću si propucati glavu… pitanje, ima li koga da je imao takve simptome od crinone gela? …. i dajte mi neke dobre vijesti 😇😇😇😇😇😇😇
Sad cemo skupa cekati! 😀Ja uzimam utrogestan pa ne mogu ništa reći za crinone gel 🖐
Ja sam na tom gelu i osijecam mucnine od njega. To jedino…
Meni je danas isto počela mučnina, a nerzova nestala.🤔...ovo je ludo🙈😂🙈😂
Pozdrav, danas je 6dnt i na nagovor prijateljica napravila sam teret i pokazalo je negativno. 😏 da li je prerano to bilo za ikakav test ili možemo vjerovati testu?
Pozdrav, danas je 6dnt i na nagovor prijateljica napravila sam testi pokazalo je negativno. 😏 da li je prerano to bilo za ikakav test ili možemo vjerovati testu?
Pozzic svima meni je 7 dan blastice beta 7.10.
Imam jake grceve i jajnici pikaju,osim toga nista.
Nisam sigurna mogu li popit sta za te grceve tipa dr.mi se cini je rekao paracetamol kad sam bila prvi put.
Mogu li napraviti test recimo u subotu?
Pozzic cekalice,da nam bude +++++++++++++++++++
Pozdrav, danas je 6dnt i na nagovor prijateljica napravila sam testi pokazalo je negativno. 😏 da li je prerano to bilo za ikakav test ili možemo vjerovati testu?
Draga Anya17, mislim da bi trebala pricekati barem 10-i dnt
Da bi napravila test
Da bi napravila test
Da i ja sam mislila da će biti prerano; ali simptoma nemam nikakvih pa ni sama nisam pametna 🤷🏼♀️
Da bi napravila test
Da i ja sam mislila da će biti prerano; ali simptoma nemam nikakvih pa ni sama nisam pametna 🤷🏼♀️
Ako sam dobro razumjela (čitala na netu)U razdoblju od transfera do bete ne postoje neki simptomi koji bi ukazivali na to da se plod I dalje razvija... sve simptome koje osjecamo rezultat su I reakcija na primljene hormone. Tako da Anya, ne brini, pricekaj Dan za betu.
P.s. koji ti je ovo postupak po redu?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji