POZZZ stare moje ženice a pozdrav i za nove 😍😍
Jaooo dugo me nije bilo i drago mi je da imamo trudnica i čekalica..💗
Ostalim dragim ženicama kojima nije uspijelo želim kao prvo puno zagrljaja te zdravlja i punoooo snage i strpljenja samo naprijed i ne gubite nadu🍀🌷💗
U brzom preljetanju porukica pročitah da je jedna napisala da je par dana ili isti dan čučnula da nešto podigne (nisam sad zapamtila) pa se je zabrinula jel sve ok., pa željela bih da kažem da ne brine jer sam nakon transfera odmah išla piškiti prvo sam pomislila da ne smijem da će otići ali su se samo nasmiješili i rekli bez brige samo ti piški i normalno nastavi životom . :🙂🥰
LALICEEE gdje si mi kako si mi ti i mrvica?🥰
Hej cure kad ste radile test ako ima koja koja je imala trransfer 3 dan?
Cure pozdrav, ako ima neka slicno iskustvo neka mi pomogne. Imala sam transfer 24.9.vracena 1 balatocista 5 dan. Sad vec jedno 2-3 dana imam dosta bolove ako se tako mogu nazvati, malo grčevi, probadanja, kada se nakašljem, kihnem ili nasmijem sve zijezde vidim koliko me probode. Koristim utrogestan vaginalno 3x2 da li moguce da je od njega to sve? Jucer sam napravila test i pozitivan je❤️😘, koliko mi zbog toga drago toliko me je strah jer je bol iritantna i konstanto tako par dana, kao nekakvo žuljanje, narocito kada stavim utrogestan poslije podne. Tada sva buknem ko balon, trbuh kao kamen bude. Samo me utjesite da ne sve ok. Test bi po pravilu sutra trebala napraviti tako mi je receno ali me je povuklo zbog svega navedenog da napravim jucer.
Cure pozdrav, ako ima neka slicno iskustvo neka mi pomogne. Imala sam transfer 24.9.vracena 1 balatocista 5 dan. Sad vec jedno 2-3 dana imam dosta bolove ako se tako mogu nazvati, malo grčevi, probadanja, kada se nakašljem, kihnem ili nasmijem sve zijezde vidim koliko me probode. Koristim utrogestan vaginalno 3x2 da li moguce da je od njega to sve? Jucer sam napravila test i pozitivan je❤️😘, koliko mi zbog toga drago toliko me je strah jer je bol iritantna i konstanto tako par dana, kao nekakvo žuljanje, narocito kada stavim utrogestan poslije podne. Tada sva buknem ko balon, trbuh kao kamen bude. Samo me utjesite da ne sve ok. Test bi po pravilu sutra trebala napraviti tako mi je receno ali me je povuklo zbog svega navedenog da napravim jucer.
Ma to je sve normalno, bitno da je test pozitivan, kad vadis betu🙈😀
Ma to je sve normalno, bitno da je test pozitivan, kad vadis betu🙈😀
Sutra moram javiti rezultat doktorici tako mi je rekla pa ce mi onda reci kada da vadim betu. Inace sam sve radila privatno zato joj moram javiti pa ce mi dati sve daljnje upute. Hvala ti
Super, super! Ja u ponedjeljak vadim betu pa javim rezultate, sretno nam svima 💕
Super, super! Ja u ponedjeljak vadim betu pa javim rezultate, sretno nam svima 💕
Hvala, sretno💕
Čekalice... ima li kakvih lijepih vijesti?
Ja polako ludim čekajući🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯
Meni danas bio transfer. 2 vratili, od 5 oplodjenih jedna dosla do blastociste, druga do kompaktacije. Sad cekanje 🙈🙈🙈
Jel vi odmarate? Ja sam na bo i rekla sam da cu bas odmarati alo evo vec sam danas izludjela od lezanja i setanja...recimo da sutra malo peglam ili napravim rucak...to nije bed jel tak?
Ima vas baš dosta, ne mogu sve popamtiti, ali želim svima sreću, plusiće i lijepe betice 😄
Svi simptomi koje sam pročitala su sasvim normalni i ponavljam kao i uvijek da se ne treba time opteretiti, jer su simptomi od samog postupka, rano je za simptome trudnoće, pa tako da se ne treba brinuti ko nema simptome, ne znači da nije došlo do trudnoće 😄
A da pozdravim moju dragu Mimimimi 😊
Često te se sjetim 😊 Ja sam super, ušli smo u sedmi mjesec, nekad malo bole kukovi i leđa, pa više ne znam kako spavati, ali sve je to super, ništa se ne žalim 😊 Kako si ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji