Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ladyluu
    06. Rujan 2019. 21:51

Lala27

ladyluu

Cure,valjda nisma.promasila..ali vi ste ovo sve prošle sto mene zanima?
    Imam u subotu embriotransfer,kakav je bio endome,koji je bio dan embrija,sve sto mi.mozete reci pišite mii :)
    Trema mw.vec puca,strah me od neuspjeha …kako,sta paziti sveee sveee

Meni je bio transfer peti dan, dvije blastice, jedna je izdržala i već sam u šestom mjesecu trudnoće 😄 To nam je bio prvi postupak i hvala Bogu uspjelo je. Za endometrij se ne sjećam sad koliko je bio, uglavnom dobar, odličan kako mi je doktorica rekla. Meni su savjetovali da se ponašam sasvim normalno, nema potrebe za konstantnim mirovanjem, ali naravno sa druge strane ne da perem prozore 😂 Nekako sve umjereno. Kako sam bila na bolovanju dok sam čekala rezultat, onda jesam više odmarala, ali normalno sam i kuvala i čistila bez pretjerivanja, npr.nisam usisavala, ribala parket…

10 dnt sam uradila test, a 14 dnt betu. Što se tiče straha, naravno, to je sve normalno, ni meni nije bilo svejedno, naročito nakon transfera kad sam se pitala da li je uspjelo, ali opet probaj što manje da se opterećuješ, čitaj neki roman, gledaj filmove, šetaj, druži se, da ti dani brže prođu, a i da što manje razmišljaš. Sa srećom, da javiš pozitivne rezultate 🍀🍀🍀

Puno hval z podrsku..nadam se da ce biti i meni kao.tebi :)
    Znači, mozda da sutra odmaram..a.vec nedjelju setnja i normala.:)

• Amraa
    06. Rujan 2019. 21:52

Pa do bete sigurno cu skupiti snage za jedan testic ali cekat cu da prodje vikend 😁 pa i ja vjerujem da su ovi simptomi od utrogestana ali eto covjek se uvjek nada ... sta god bude od Boga je 🤷 svaki dan kazem e neces danas nista citati ,istrazivati i sipak,ja dodjem ovdje 😂😂

• Lala27
    06. Rujan 2019. 22:16

ladyluu I ja ti želim to od srca, kao i Amri 🙏 Da, možeš tako, ali opet nemoj ništa previše ni raditi, kao što sam ti već i rekla, a sa druge strane nema potrebe ni da samo ležiš. Onako po osjećaju, kad vidiš da si se umorila tad i odmori, bez ikakvog forsiranja ☺️

Amra Kažem ti, simptomi ne znače trudnoću, a ni obrnuto, zato se nemoj njima opterećivati 😊 Do tad se opusti, nađi zanimaciju i dani će brzo proći 😄 

• Amraa
    09. Rujan 2019. 11:59

Lala27

ladyluuI ja ti želim to od srca, kao i Amri 🙏 Da, možeš tako, ali opet nemoj ništa previše ni raditi, kao što sam ti već i rekla, a sa druge strane nema potrebe ni da samo ležiš. Onako po osjećaju, kad vidiš da si se umorila tad i odmori, bez ikakvog forsiranja ☺️

AmraKažem ti, simptomi ne znače trudnoću, a ni obrnuto, zato se nemoj njima opterećivati 😊 Do tad se opusti, nađi zanimaciju i dani će brzo proći 😄

Lala pozitivan test danas sam radila ,jos sam u soku 😁😁

• Lala27
    09. Rujan 2019. 12:13

Amra Pozitivaaaan? 😄😄 Jao, pa divno, baš mi je drago, vidiš da može i bez simptoma trudnoće 😁 Oni tek kasnije dolaze, ništa se ne sikiraj, kasnije ćeš reći kad će ove mučnine proći više 😂 Sretno sa betom, ali to je to 😍

• Amraa
    09. Rujan 2019. 12:22

Lala27

AmraPozitivaaaan? 😄😄 Jao, pa divno, baš mi je drago, vidiš da može i bez simptoma trudnoće 😁 Oni tek kasnije dolaze, ništa se ne sikiraj, kasnije ćeš reći kad će ove mučnine proći više 😂 Sretno sa betom, ali to je to 😍

• Amraa
    09. Rujan 2019. 12:24

Da pozitivan je😍 kupila sam clearblue,da li moze biti lazno pozitivan? Pokusala sam sliku staviti al nece  da ocita 🤔 jos sam u soku 

• Lala27
    09. Rujan 2019. 12:51

Amra I ja sam isti taj uzela prvi put i isto pozitivan 😁 Sledeći dan sam neki drugi, ne sjećam se koji, neki najobičniji, ali clearblue mi uvijek izvuče osmijeh kad čujem za njega i čuvam tu sliku, mislim da je nikad neću izbrisati, taj prvi plus 😄 Ne mogu se postaviti slike već neko vrijeme, ali čuvaj ti za sebe 😄 Javi betu 😊

• Amraa
    09. Rujan 2019. 17:35

Lala27

AmraI ja sam isti taj uzela prvi put i isto pozitivan 😁 Sledeći dan sam neki drugi, ne sjećam se koji, neki najobičniji, ali clearblue mi uvijek izvuče osmijeh kad čujem za njega i čuvam tu sliku, mislim da je nikad neću izbrisati, taj prvi plus 😄 Ne mogu se postaviti slike već neko vrijeme, ali čuvaj ti za sebe 😄 Javi betu 😊

Da da javit cu svakako,hvala ti puno na ogromnoj podrsci srce si zeno 😘😘. Test ne da cuvam nego od jutros samo virim da nije pobjegla ona druga crta 😁

• Lala27
    09. Rujan 2019. 18:39

Amra Hahahha, samo ti nju nadgledaj 😂 Nema na čemu, znam koliko je meni značilo i uvijek se vratim ovdje, jer možda mogu nekome pomoći, kao što su meni kad mi je trebalo 

😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani