Drage moje ,evo mene posle ultrazvuka :) Culi smo srce ,doktor kaze sve idealno ❤️ Kaze mozes se normalno ponasati,putovati,plivati ..Sve :) jos 5 nedelja terapija Duphaston i to je to :) Sreci nema kraja ❤️
Tako sam i mislila, divne vijesti 😄 Vjeruješ li sad da si trudna ili i dalje hoćeš mučnine? 😂 Opusti se sad i uživaj ❤️
Blastica01 i ja u pon radim betu, ajme koliko nas je🙈🙈
Ne brini, ovo sto Lala kaze, i ja vjerujem da je jos rano za bilo kakve simptome. Ni ja nemam nit jedan.
Jesi mislila neki test raditi prije pon?
Joj nemam srece s tim testovima, samo me bace u bedak! Do sad jos niti jednom nisam vidjela plusic, ovo mi je treca VTO 😞 pa se bojim opet negativnog rezultata. Iako sam ga vec kupila za svaki slucaj da ne izdrzim 😂
Kad najranije mogu napraviti? Jedna blastica je u pitanju
Blastica01 ja ti nisam mjerodavna za ista...ja sam mislila napraviti u subotu test, to bi bio 12 dan transfera. Al nisam sigurna dal da uopce radim ili ne...
Bebana cestitam od 💖!! Divnooooo...uzivaj samo😍😍😍😍
Bebana..čestitam od ❤❤.... divnooo.. Blastica01 , mamaNina, Kika22 zbilja nas ima u ponedjeljak za vađenje betice.. jos malo. Što se tiče simptoma ja osijećam stalno nesto dole i bole me malo cike....i 8mam temperaturu 37 koja mi krene od prijepodneva pa do večeri . Mislim da su ti simptomi kod svih drugačiji.. Ja sam sas opt napravila test i vidi se mali plusić...🙏🙏🙏🙏🙏🙏..
Nives Ovo je drugi pozitivan, zar ne? 😍 I ja jedva čekam ponedeljak sa vama 😄
Lala27 Daaa😍😍😍...još sutra možda ponovim i čekanje betice.. Još sam jedan danas naprsvila i crtica je jedva vidljiva
...zbilja je najbolje test raditi odmah ujutro..ovako se urin razrijedi..a sve smo sveže od teansfera.🙏🙏🙏🙏
Bebana cestitam na urednom uzv nalazu. Sretnu trudnocu.
Nives nije ti to uopce mali plusic to je konkretan plus! Cestitam i da beta bude divna i uredan uzv.
Bebana cestitam na urednom uzv nalazu. Sretnu trudnocu.
Nives nije ti to uopce mali plusic to je konkretan plus! Cestitam i da beta bude divna i uredan uzv.
Grizli strah me veseliti se😘😘🙏. Hvala ti na ohrabrenju😘😘
Nives super!!!! Bas se dobro vidi, mislim da ce ti beta biti odlicna do ponedjeljka!!😍😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji