Drage ženice, nova sam ode al vas sve puno pozdravljam.I ja sam još jedna koja ovi dana živi u iščekivanju Bete 20.06.💓☺️
Drage ženice, nova sam ode al vas sve puno pozdravljam.I ja sam još jedna koja ovi dana živi u iščekivanju Bete 20.06.💓☺️
Draga kacacokot dobrodošla😊😊😊😍😍😍.. Pa ti imas jos malo...za čas će 20-ti... kako se osjećaš? Da li ti je to prvi postupak? 😊😊😊
Hvala puno.Ovo mi je prvi postupak. Prvi par dana mislila sam MOGU SVE, nikakvi simptomi. Mada sam se CUVALA, jer mi doktor reko STROGO MIROVANJE. Al od petka imam povremeno bolove u donjem delu. Pa se bojim, neznam jel to normalno.Probam šetati, oma bolovi, dok ležim sve ok.A kafa mi uopšte nije ukusna, a prija sam pila po 3 na dan. Ženice jel vam sve ukusno ko i do sad?Mene puno stvari nije.
Nivesja se osjecam ko da nisam u postupku. Nemam nikakvih simptoma. Ne znam sto bi ti rekla 😕 Jos mi se nije dogodilo da nista ne osjecam dok sam u postupku. Kako ide ko tebe?
mamaNinadobro dosla u cekalice koje vade betu 24.06. 😁 tu smo Nives i ja uz tebe i nama je beta kad i tebi, drzim 🤞❤
Ženice, sretno! Držim 🤞
Kacacokot bok i prvo ti zel veliku pozitivnu bete uskoro. Drugo ako unosis bilo koji oblik progesterona sasvim je normalno osjecat promjene okusa. Prosla sam 5.trasfera i u 2 nisam kavu mogla namirisat i razno razne mucnine bile prije dolaska menge, dok sad u uspjesnom postupku su se te mucnine javile tek tjedan nakon izostanka menge. A opet s druge strane u 1 prirodnoj trudnoci koja je lose zavrsila pocela sam povracat ravno 6 dana nakon ovulacije. Tako da mjogo tih simptoma u fazi cekanja moze i ne mora ništa znaciti. Puno se mi opterećujemo s tim svi simptomima a velika vecina nema veze sa trudnocama nego lijekovima i postupcima. Zelim ti od aveg scra uspjeha i strpljenja jos tih par dana.
Jutro drage moje da li netko vidi crticu ili se meni pricinja.... nije mi prvi urin... sv sm zbinjena...
Hej djevojke da se javim. Cini mi se da mi je ovo s clamidijom malo bolje...od prekjucer sam skroz promijenila prehranu, ne jedem uopce slatko sto mi najteze u biti pada😂😂
Simptomi smijeh...kako sad koristim canasten kremu, utrogestan uzimam oralno 6 komada dnevno...nit mi je muka od toga nit mi se spava nikalve nuspojave nemam! Tako da sam komotno tako mogla od pocetka, mozda mi se ne bi sve poseremetilo dole.
Jucer me probadali jajnici, al periodicno i ko pms. Danas nista. Skroz se dobro osijecam. Nego...jel bi mogla testic uskoro napraviti? Barem nesto?? Danas mi je tek 8dt ne znam kad bi se ista moglo vidjeti...
Sortiraj odgovore
Najstariji