Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kika22
    17. Lipanj 2019. 10:00

Nives vidi se crtica 😁

• Lala27
    17. Lipanj 2019. 10:09

Nives Definitivno se vidi crtica 😄 Tebi je danas sedmi dan? Napravi opet sutra, biće još deblja crtica 😊Kika Čekamo i tebe sa testom  😆MamaNina Super što se bolje osjećaš, vidi se i po pisanju da si bolje nego prije par dana. Ako ti je petodnevni, možeš već testić uraditi 😊

17. Lipanj 2019. 10:13

Lala27

NivesDefinitivno se vidi crtica 😄 Tebi je danas sedmi dan? Napravi opet sutra, biće još deblja crtica 😊KikaČekamo i tebe sa testom 😆MamaNinaSuper što se bolje osjećaš, vidi se i po pisanju da si bolje nego prije par dana. Ako ti je petodnevni, možeš već testić uraditi 😊

Drage moje danas mi je 6dnt. Ne vjerujem još uvijek... ovo dijelim smo sa vama..još nisam spremna reci ni mm. 😊😊😊😊😚😊

Kika22
    17. Lipanj 2019. 10:42

Kod mene bjelina. Nema ni sjenine sjene 7dnt blastice 😔

• Lala27
    17. Lipanj 2019. 10:57

Nives Sretno dalje, vjerujem da će sve biti dobro 😄 Kika Možda je rano, sve zavisi kad kome dođe do stvaranja hcg-a, ima još nade, nemoj padati, navijamo svi zajedno za plusić 😄 Ja sam tek 10.dan radila test i tad je bila blijeda crtica, sigurno mi se ne bi vidjela 7.dan

17. Lipanj 2019. 10:59

Kika 22 danas nam je tek 6dnt dan transfera se ne racuna.. Ja još uvijek ne vjerujem... Idemo i  sutra probati zajedno. Mislim da nam.je prerano❤❤

Kika22
    17. Lipanj 2019. 11:02

Lala hvala na potpori ❤ svjesna sam da je mozda rano, ali bas mi je palo raspolozenje 😦 
    Ovo mi je 3 transfer i pitam se hoce li nam ikad upalit. Znam da su neke cure imale i vise transfera i da nemam pravo kukat, al bas sam deprimirana.
    Ponovit cu test za 2 dana to ce onda biti 9dnt pa sta bude.

Kika22
    17. Lipanj 2019. 11:04

Nives, meni je transfer bio prosli ponedjeljak 10og i taj dan nisam ni brojala. Nadam se da je prerano...

• mamaNina
    17. Lipanj 2019. 11:08

Cure ne znam kako boldati da se zna kojoj se obracam😂😂🙈🙈🙈 prvi put sam na ivfu i prvi put na forumu🙈🙈
    Nives, Kika mislim da vam je rano? Vi ste 5d imale transfer? To je koji 11 dan? Nije svakom isti rast hcga...meni je jedna prijateljica 12 dan imala betu 800, a druga 14 dan 50...tako da...Kika probaj za 2,3 dana opet...
    Meni je 3dan bio transfer. Ako kazete da se prvi ne racuna(sto isto nisam znala) meni ke tek onda 7dt pa cu sacekati do petka za neki test? Sto mislite? 

• mamaNina
    17. Lipanj 2019. 11:10

I naravno, cestitam svim plusicima i visokim betama. Kadd to procitam i vidim sva sam happy 😊😊
    Samo naprijed cure!!😍😍😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.