Baš mi je žao Nina ali glavu gore i opusti se sad na moru pa u nove pobjede ...šaljem ti punooo sreće i snage za dalje 🤗❤😘🌷
mamaNina jako mi je žao 😔 tugujemo zajedno 😢 isto 10dnt test negativan i osjetim da menga stize.
Osjecam se tako prazno i bezvoljno.
Kika 22 ne mora biti...nemojte sad sve padati u depru!! Glave gore sve koje jos imate betu u pon!! Nista jos nije gotovo! Saljem pozitivnu vibru 😍😘🙏🙏💖💖
Jaoj, Kika pa zar i ti 😩 Tako mi je žao. Ne dajte se, nije lako kroz ovo sve proći ni kad uspije, a naročito kad na kraju ne uspije. Ali sreća vas negdje čeka, možda baš iz sledećeg postupka. Šaljem vam puno zagrljaja ❤️
Cure sve vas pozdravljam! Vi koje ste dobile M nemojte dugo tugovat jer morate s osmjehom u novi postupak..dajte si sad oduška- sve će to doći na svoje vjerujte mi. I ja sam mislila da je uspjeh nemoguca misija, ali nije. Sad ce netko rec da je lako pricat kad je beta pozitivna,ali s njom dolaze i novi strahovi i nove radosti. Samo cu jos reci da vam svakoj zelim srecu da ne trpite jos puno stimulacija, al na kraju jedne od njih cete sigurno svaka doci do cilja! Pozdrav svima!!!
Blink123 jesi vadila beticu??? Sa nestrjenjem te čekamooo😊😊😊😊😊😊
Upravo stigao nalaz, beta 403 🤗🤗🤗 13-i dnt, nadam se da je to ok 😄😄
Blink123 jesi vadila beticu??? Sa nestrjenjem te čekamooo😊😊😊😊😊😊
Upravo stigao nalaz, beta 403 🤗🤗🤗 13-i dnt, nadam se da je to ok 😄😄
😍😍😍😍😍😍😍😍😍Čestitam draga moja❤❤❤ Meni se to čini skroz super😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji