Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimimimi
    20. Lipanj 2019. 09:44

Baš mi je žao Nina ali glavu gore i opusti se sad na moru pa u nove pobjede ...šaljem ti punooo sreće i snage za dalje 🤗❤😘🌷

Kika22
    20. Lipanj 2019. 11:47

mamaNina jako mi je žao 😔 tugujemo zajedno 😢 isto 10dnt test negativan i osjetim da menga stize. 
    Osjecam se tako prazno i bezvoljno. 

• mamaNina
    20. Lipanj 2019. 12:28

Kika 22 ne mora biti...nemojte sad sve padati u depru!! Glave gore sve koje jos imate betu u pon!! Nista jos nije gotovo! Saljem pozitivnu vibru 😍😘🙏🙏💖💖

20. Lipanj 2019. 13:33

Drage moje idemo hrabro u ponedjeljak🙏🙏🙏🤝🤝

• Lala27
    20. Lipanj 2019. 14:37

Jaoj, Kika pa zar i ti 😩 Tako mi je žao. Ne dajte se, nije lako kroz ovo sve proći ni kad uspije, a naročito kad na kraju ne uspije. Ali sreća vas negdje čeka, možda baš iz sledećeg postupka. Šaljem vam puno zagrljaja ❤️

• Zbunjena30
    20. Lipanj 2019. 16:49

Cure sve vas pozdravljam! Vi koje ste dobile M nemojte dugo tugovat jer morate s osmjehom u novi postupak..dajte si sad oduška- sve će to doći na svoje vjerujte mi. I ja sam mislila da je uspjeh nemoguca misija, ali nije. Sad ce netko rec da je lako pricat kad je beta pozitivna,ali s njom dolaze i novi strahovi i nove radosti. Samo cu jos reci da vam svakoj zelim srecu da ne trpite jos puno stimulacija, al na kraju jedne od njih cete sigurno svaka doci do cilja! Pozdrav svima!!! 

21. Lipanj 2019. 11:39

Blink123 jesi vadila beticu??? Sa nestrjenjem te čekamooo😊😊😊😊😊😊

• blink123
    21. Lipanj 2019. 12:25

Nives35

Upravo stigao nalaz, beta 403 🤗🤗🤗 13-i dnt, nadam se da je to ok 😄😄

21. Lipanj 2019. 12:33

blink123

Nives35

Upravo stigao nalaz, beta 403 🤗🤗🤗 13-i dnt, nadam se da je to ok 😄😄

😍😍😍😍😍😍😍😍😍Čestitam draga moja❤❤❤ Meni se to čini skroz super😍😍  

• Lala27
    21. Lipanj 2019. 13:13

Blink Divna beta, čestitam ❤️ Da i u ponedjeljak budu takve bete 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.