Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    18. Lipanj 2019. 11:13

Hoće, uživaj u hladu i ne misli na simptome, vrijeme brzo prođe, ali jeste to čekanje najgore, i meni je bilo ☺️ Ja sam imala blagu hiperstimulaciju, pa sam imala vjerovatno više izražene simptome, bolove u donjem dijelu stomaka, bolne grudi, bradavice, nadutost, stalno sam imala osjećaj da mi se piški 😁 Ali to je sve nekako prošlo u prvih par dana, smanjilo se, tako da je bilo samo od stimulacije, zato uvijek govorim curama koje čekaju  da je rano za simptome trudnoće, da se ne opterećuju njima. I sama sam pratila simptome, ali kad bih opet prolazila kroz to ne bih se njima bavila, jer simptomi trudnoće ne mogu tako rano  početi ☺️ Ti ih nemaš i to ništa ne znači do rezultata, zato bez opterećenja 😄

• mamaNina
    18. Lipanj 2019. 11:39

Lala27hvala ti!! Da, prva 3 dana sam i ja imala ovo sto ti opisujes ali sam i pretpostavljala da je od hormona i terapije i svega sto sam koristila.i koristim. A nista...cekamo i nadamo se najboljem 🙏🙏🙏💖💖💖 

• Lala27
    18. Lipanj 2019. 11:53

Jeste, bila si već tridna, znaš i sama da ti simptomi dođu malo kasnije 😊 Naravno, držimo figice za sve čekalice ❤️❤️❤️

• blastica01
    18. Lipanj 2019. 12:59

Drage borilice, nova sam na forumu, nekako mi je lakse dok citam Vasa iskustva i komentare... Danas mi je 5.dan od FETa, apsolutne nikakve promjene ne osjetim! Cak ni bol u grudima i natecene grudi od utrica... Znam da je jos rano, ali ako moze pomoc? Da li je neka od vas imala isto iskustvo a da je sve bilo ok? Hvala

• Lala27
    18. Lipanj 2019. 15:41

blastica01

Drage borilice, nova sam na forumu, nekako mi je lakse dok citam Vasa iskustva i komentare… Danas mi je 5.dan od FETa, apsolutne nikakve promjene ne osjetim! Cak ni bol u grudima i natecene grudi od utrica… Znam da je jos rano, ali ako moze pomoc? Da li je neka od vas imala isto iskustvo a da je sve bilo ok? Hvala

Ja nemam iskustva sa FET-om, ali budući da su svi moji simptomi bili od stimulacije, onda mislim da je sasvim normalno što ti nemaš simptome. Bilo je cura koje su imale dosta nekih simptoma, pa je nalaz bio negativan, a bilo je i onih koje nisu imale simptome, pa je bio pozitivan. Zato se opusti i ne misli o simptomima 😄 Opet ponavljam, za bilo kakav simptom trudnoće je rano, sve i da osjetiš nešto to bi bilo od terapije. Znam trudnice koje nemaju nikakve simptome trudnoće ni u odmakloj trudnoći, bukvalno samo stomak raste☺️ Kada radiš test ili betu? 

• blastica01
    18. Lipanj 2019. 15:59

Lala27

blastica01

Drage borilice, nova sam na forumu, nekako mi je lakse dok citam Vasa iskustva i komentare… Danas mi je 5.dan od FETa, apsolutne nikakve promjene ne osjetim! Cak ni bol u grudima i natecene grudi od utrica… Znam da je jos rano, ali ako moze pomoc? Da li je neka od vas imala isto iskustvo a da je sve bilo ok? Hvala
    Ja nemam iskustva sa FET-om, ali budući da su svi moji simptomi bili od stimulacije, onda mislim da je sasvim normalno što ti nemaš simptome. Bilo je cura koje su imale dosta nekih simptoma, pa je nalaz bio negativan, a bilo je i onih koje nisu imale simptome, pa je bio pozitivan. Zato se opusti i ne misli o simptomima 😄 Opet ponavljam, za bilo kakav simptom trudnoće je rano, sve i da osjetiš nešto to bi bilo od terapije. Znam trudnice koje nemaju nikakve simptome trudnoće ni u odmakloj trudnoći, bukvalno samo stomak raste☺️ Kada radiš test ili betu?

Betu bi trebala raditi u ponedjeljak, 24.6. 🙄
    FET je bio 13.6. sto znaci da mi je danas tek 5.dan ako dobro racunam s nultim danom?
    Znam da je jos prerano za simptome ali brine me sto nista bas ne osjetim, ni menstruacijske bolove ni ziganja, probadanja... Bas nista! Grudi nikad manje 🤔😠

• Lala27
    18. Lipanj 2019. 16:10

Taj dan imamo čini mi se 4 betice 😄 Nemoj se zamarati time, nemaš ništa ni od toga da te sve boli, to ne znači da si trudna, a niti ovo znači da nisi ☺️ Ponedjeljak će brzo doći, držimo figice 😄

• blastica01
    18. Lipanj 2019. 16:19

Lala27

Taj dan imamo čini mi se 4 betice 😄Nemoj se zamarati time, nemaš ništa ni od toga da te sve boli, to ne znači da si trudna, a niti ovo znači da nisi ☺️Ponedjeljak će brzo doći, držimo figice 😄

Hvala! 😊
    Javljam promjene do ponedjeljka, a u ponedjeljak betu!
    Zelim svima veeelikeee bete! ❤️

• mamaNina
    18. Lipanj 2019. 16:53

Blastica01 i ja u pon radim betu, ajme koliko nas je🙈🙈
    Ne brini, ovo sto Lala kaze, i ja vjerujem da je jos rano za bilo kakve simptome. Ni ja nemam nit jedan.
    Jesi mislila neki test raditi prije pon? 

• Bebana
    18. Lipanj 2019. 17:28

Drage moje ,evo mene posle ultrazvuka :) Culi smo srce ,doktor kaze sve idealno ❤️ Kaze mozes se normalno ponasati,putovati,plivati ..Sve :) jos 5 nedelja terapija Duphaston i to je to :) Sreci nema kraja ❤️

Bebana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.