Kacacokot bok i prvo ti zel veliku pozitivnu bete uskoro. Drugo ako unosis bilo koji oblik progesterona sasvim je normalno osjecat promjene okusa. Prosla sam 5.trasfera i u 2 nisam kavu mogla namirisat i razno razne mucnine bile prije dolaska menge, dok sad u uspjesnom postupku su se te mucnine javile tek tjedan nakon izostanka menge. A opet s druge strane u 1 prirodnoj trudnoci koja je lose zavrsila pocela sam povracat ravno 6 dana nakon ovulacije. Tako da mjogo tih simptoma u fazi cekanja moze i ne mora ništa znaciti. Puno se mi opterećujemo s tim svi simptomima a velika vecina nema veze sa trudnocama nego lijekovima i postupcima. Zelim ti od aveg scra uspjeha i strpljenja jos tih par dana.
Grizli, fala puno🤗
MamaNina Znači, tebi nisu blastice. Onda sacekaj još koji dan, bilo bi ti zaista prerano ☺️ I imaš gore iznad prozora za komentar slovo B 😁
Lala27 hvala ti😂😂😂 plavusa! E sad vjerojatno glupo pitanje? Sto znaci da meni nisu blastice? Dvije su mi js vracene 3dt. U kojoj si ti fazi?
Kika22 mamaNina i sve druge drage čekalice doći ćemo do svog cilja..🙏🙏🙏🙏🙏❤❤
Lala27 hvala ti😂😂😂 plavusa! E sad vjerojatno glupo pitanje? Sto znaci da meni nisu blastice? Dvije su mi js vracene 3dt. U kojoj si ti fazi?
To znači da su tebi vraćeni osmerostanični embriji, a takvi bi trebali biti 3. dan. Kod njih su čekali 5. dan da se razviju u blastociste. Da su tebi čekali još 2 dana isto bi bile blastice. No, kad žene imaju manje embrija onda im vraćaju ranije kako ne bi slučajno propale prije 5. dana. Tako im daju veće šanse da se razviju kod tebe.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
MamaNina Evo Vaki je lijepo objasnila 😊 Tebi su vraćeni 3.dan, a kad se vrate 5.dan to su blastociste i tad se može malo ranije uraditi test, zato ti sačekaj još. Ja sam u bila u postupku, sada sam 12+5 tt 😄 Uspjelo je iz prvog puta 😊
Lala27 cestitam!! Ajme super, divnoooo...ja imam vec jednu misku od 3 god, prirodno. Sada nije islo 2 god pa su nam preporucili ivf s obzirom na losiji muzev spermiogram i moje god. Zato mi je dosta toga jos uvijek nepoznato....
Vaki hvala na objasnjenju. Da meni je onaj antimilerov bio jako velik pa se i dr iznenadila kad sam imala samo 5 folikula, 2 su uspijele i njih su mi 3 dan vratili.
Sad cekam😩😩😩😂😂😂
MamaNina Ni ja do prije par mjeseci nisam znala ništa o tome, zapravo jako malo, ali sam dosta toga saznala i ovdje na forumu, a i od doktora kroz postupak, ali opet nekako cure koje ovdje pišu proživljavaju isto i znaju kako je to, dok doktori znaju samo u teoriji. Zato svratim i dalje da čitam i da bodrim čekalice😄
Lala27 bas lijepo od tebe😊😊 sad he najgore to iscekivanje...mi cemo u cet na more do nedjelje(naravno ja se necu kupati) ali brze ce mi proci vrijeme do ponedjeljka🙈🙈🙈
Jesi ti imala ikakve simptome prije bete?
Ja nista, inace imam jako izrazen pms...bas znam kad cu dobiti, ovaj put nista nista. Jedan dan su me malo jajnici probadali i to je to.
Sortiraj odgovore
Najstariji