Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    21. Lipanj 2019. 13:17

Kacacokot Da li si ti radila betu? 

• kacacokot
    21. Lipanj 2019. 16:23

Lala27

KacacokotDa li si ti radila betu?

Jesam, 19-og,al moram čekati rezultat po ponediljka.😥Juče u Nemačkoj neradni dan, danas u ordinaciji spojili praznik i vikend, tako da sam baš baksuz. Nikako da dodje ponediljak. Poludicu, drage moje. 

• kacacokot
    21. Lipanj 2019. 16:26

blink123

Nives35

Blink123 jesi vadila beticu??? Sa nestrjenjem te čekamooo😊😊😊😊😊😊
    Upravo stigao nalaz, beta 403 🤗🤗🤗 13-i dnt, nadam se da je to ok 😄😄

Čestitam od 💓 

Vaki
    21. Lipanj 2019. 17:34

Čestitam na lijepoj beti. Čekalicama želim sreću! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Zbunjena30
    21. Lipanj 2019. 19:36

Molim vas recite mi smijem li jesti ribu oradu?

21. Lipanj 2019. 20:47

Mislim da možemo sve jesti samo ne sushi, kofeina puno....jedna kavica dnevno i to je to. Pitala sam biologa pa mi je tako rekao....

• Taine
    22. Lipanj 2019. 13:21

Pozdrav, ima li netko iskustva sa femisan A kapina? Navodno pomazu kod liječenja mioma. Iskustva? 

Taine

Vaki
    22. Lipanj 2019. 16:39

Zbunjena - riba se preporuča trudnicama, samo ne sirova i ne puno tunjevine. Navali na oradu!
    Taine - nemam iskustva s njima, javit će ti se cure koje više znaju.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    22. Lipanj 2019. 20:45

Zbunjena u trudnoci mozes jesti ribu nije preporucljivo tunu, sabljarku, morskog psa i skoljke. Od tune je zaprvo najpozeljnije jesti onuniz konzerve i to najvise 1 tjedno tako su meni rekli, dok svijezu nije pozeljno jer se ona zapravno malo samo prepece lagano. Opcenito mozes jest sve samo mora biti dobro kuhano/peceno. I nije preporucljivo jest sireve i mlijecne proizvode koji nisu pasterizirani. A voce i povrce samo dobro oprati. Jaja nikako sirova, a opernzo i sa kremama koje su od jaja napravljene. 

22. Lipanj 2019. 21:03

Drage moje ja sam danas jela neki tvrdi kozji sir...nisam znala da se ne preporuča... Ma ja još ni betu nisam vadila ali sam se sad full prepala da mi taj sir ne naškodi.. 😔😔.. Utješite me malo...😔😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.