Drage moje da li vam se moja crtica čini preblijeda obzirom da je danas 11dnt?
Nives a zasto te muci taj tbrdi koziji sir? Ako je pasteriziran nemoras se brinut, mislim da i nace nema brige al kao mjera opreza je da se ne jedu ti nepasterizirani.
Ovaj test sad ne kuzim jel ti 11 ili 21 dnt? Ako je 11dnt onda dwfinitvno nije presvijetla nego taman.
Nives a zasto te muci taj tbrdi koziji sir? Ako je pasteriziran nemoras se brinut, mislim da i nace nema brige al kao mjera opreza je da se ne jedu ti nepasterizirani.
Ovaj test sad ne kuzim jel ti 11 ili 21 dnt? Ako je 11dnt onda dwfinitvno nije presvijetla nego taman.
11 mi je dnt😊.. A sir je iz domaće proizvodnje, a danas sam doma pa sam se svega načitala, pa paničarim bezveze .... Hvala ti😘
Borilice, meni je danas 10.-i dan, jos uvijek nista ne osjecam, bas nikakvu promjenu... Jutros napravila test, naravno negativan, nema cak ni blijedu crtu 😢 sutra vadim betu...
Blastice - ja se uvijek referiram na začetnicu teme koja je tek 11.dt ugledala plus, prije je imala negativan test. Tako da još nije gotovo. Sretno sutra!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ništa nije gotovo dok ne izvadimo betu... Meni je danas 12dt. Jutros sam dobila dobila neki rozi iscjedak..tako da sam skroz u bedu...boli me kao pred stvari...a na testu mi je plus... Nema tu nikakvih pravila...🙏🙏
Zelim nam svima danas velike bete!!! Ja svoje rezultate cekam💪🍀🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji