Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Lipanj 2019. 21:09
    Cure da li mi je malo preblijeda crtica obzirom da mi je danas 21dnt. Jedva čekam ponedjeljak...
    Cure da li mi je malo preblijeda crtica obzirom da mi je danas 21dnt. Jedva čekam ponedjeljak...

Drage moje da li vam se moja crtica čini preblijeda obzirom da je danas 11dnt?  

Grizli
    22. Lipanj 2019. 21:30

Nives a zasto te muci taj tbrdi koziji sir? Ako je pasteriziran nemoras se brinut, mislim da i nace nema brige al kao mjera opreza je da se ne jedu ti nepasterizirani.
    Ovaj test sad ne kuzim jel ti 11 ili 21 dnt? Ako je 11dnt onda dwfinitvno nije presvijetla nego taman. 

22. Lipanj 2019. 21:45

Grizli

Nives a zasto te muci taj tbrdi koziji sir? Ako je pasteriziran nemoras se brinut, mislim da i nace nema brige al kao mjera opreza je da se ne jedu ti nepasterizirani.
    Ovaj test sad ne kuzim jel ti 11 ili 21 dnt? Ako je 11dnt onda dwfinitvno nije presvijetla nego taman.

11 mi je dnt😊.. A sir je iz domaće proizvodnje, a danas sam doma pa sam se svega načitala, pa paničarim bezveze .... Hvala ti😘

• blastica01
    23. Lipanj 2019. 10:29

Borilice, meni je danas 10.-i dan, jos uvijek nista ne osjecam, bas nikakvu promjenu... Jutros napravila test, naravno negativan, nema cak ni blijedu crtu 😢 sutra vadim betu... 

Vaki
    23. Lipanj 2019. 10:39

Blastice - ja se uvijek referiram na začetnicu teme koja je tek 11.dt ugledala plus, prije je imala negativan test. Tako da još nije gotovo. Sretno sutra! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

23. Lipanj 2019. 10:45

Ništa nije gotovo dok ne izvadimo betu... Meni  je danas 12dt. Jutros sam dobila  dobila neki rozi iscjedak..tako da sam skroz u bedu...boli me kao pred stvari...a na testu mi je plus... Nema tu nikakvih pravila...🙏🙏

• Lala27
    23. Lipanj 2019. 21:02

Sretno sutra svim curama, čekamo rezultate i bodrimo 😘😘😘

• blastica01
    24. Lipanj 2019. 10:52

Zelim nam svima danas velike bete!!! Ja svoje rezultate cekam💪🍀🙏❤️

24. Lipanj 2019. 11:15

🙏🙏🙏i ja čekam, do srijede..sutra ne rade a danas im gužva....

• blastica01
    24. Lipanj 2019. 12:16

Drage moje, moha beta na zalost 0.
    😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.