Pozdrav svim curama! Nova sam ovdje s jednim problemom koji bi htijela s vama podijeliti pa da me savjetujete...5 mi je dan od transfera, prvi Ivf...danas me uzasno pocelo peci i svrbiti sve dole, boliti sok mokrim, otisla navecer na hitnu i imam candidu. Ne znam kako, nisam nikad nista imala...kaze dr.pad imuniteta. Dobila canasten. Znate li ikoga kome je postupak uspio s candidom ili tko je imao slican slucaj??? Ili da se vec sad prestanem nadati?😔😔😔😔
MamaNina - mislim da je na Rodinom forumu pisala Katka kako je dobila tu beštiju i otpisala postupak, a za nekoliko dana je beta bila pozitivna. Eto, neki dan je rodila.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
MamaNina - mislim da je na Rodinom forumu pisala Katka kako je dobila tu beštiju i otpisala postupak, a za nekoliko dana je beta bila pozitivna. Eto, neki dan je rodila.
Ajme hvala ti na ovome Vaki!! Sva sam ukomirana veceras, cak sam prvi put i Normabel uzela...😔😔
Ovo mi ke trebalo da cujem! Hvala ti....🙏🙏
Nisam bas u sve upucena, nekako sam isla u sve kao sto manje znam bit ce mi lakse...sad mialim da sam se ipak trebala vise informirati, uzimati bar probiotike prije utrica itd...al ako sad ne uspije bit cu pametnija za 2x. Beta mi je 24.6. Do tad cu vjerojatno prolupati🙈🙈🙈🙈
Nives ja se osjecam ko da nisam u postupku. Nemam nikakvih simptoma. Ne znam sto bi ti rekla 😕 Jos mi se nije dogodilo da nista ne osjecam dok sam u postupku. Kako ide ko tebe?
mamaNina dobro dosla u cekalice koje vade betu 24.06. 😁 tu smo Nives i ja uz tebe i nama je beta kad i tebi, drzim 🤞❤
Kika22 ako te ista tjesi ni ja nemam nikakvih simptoma. Ono sto je bilo, bila su prva dva dana ali vjerujem da je to bio jos utjecaj hormona...sad nista. Jedino sto imam nesanicu kao sto se vidi😂😂 ali to pripisujem vremenu. Znaci tri nas vadi betu 24og? Zakonnnn🙈🙈🙈
Bebana vidim da pises za mucnine. Ne brini sto ih nemas najcesce krecu tek od 8 tt, ako uopce krenu. Ja sam par dana prije prvog uzv se bojala da je sve stalo jer nisam imala niti pola od jednog simptoma, trbuh dosao skroz ravan nakon prijasnje napuhanosti. Bila sam se bas i zabrinula u jednom momentu, al me moja mpo utjesila kad sam joj se pozalila na pregledu i rekla da se tijelo naoon nekog vremena navikne na rast hcg pa se sve unormalizira i da je to sve dobro. Zato bez panike i sretno na uzv da bude srceko i sve savrseno uredno.
mamaNina zao mi je da si dobila candidu, nazalost cesto u trudnoci smo sklone takvim problemima. Pokusaj smanjiti sto vise unos secera jer on pomaze daljnjem razvoju candide i unositi sto vise alkalnih namjernica jer onda stvoris uvijete u kojima ona ne moze zivjeti. I ne brini bilo je uspjesnih trudnoca i sa candidom, meni prijateljica cijelu trudnocu vodila borbu s time, al beba se rodila ziva i zdrava. Tako da samo odradi terapiju i zelim ti 24.6 pozitivnu i urednu betu.
Za simptome cure ne marite previse ne morate ih ni imati. Mi ivf cure ocekujemo puuuno simptoma, a koliko sam shvatila po iskustvu drugih cura najmanje ih imale sve bas u onim uspjesnim postupcima. Tako da ne brinite. Puno simptoma uzrokuje i progesteron koji koristimo.
Nivesja se osjecam ko da nisam u postupku. Nemam nikakvih simptoma. Ne znam sto bi ti rekla 😕 Jos mi se nije dogodilo da nista ne osjecam dok sam u postupku. Kako ide ko tebe?
mamaNinadobro dosla u cekalice koje vade betu 24.06. 😁 tu smo Nives i ja uz tebe i nama je beta kad i tebi, drzim 🤞❤
Jutro Kika22 i mamaNina... Kako ste mi? Jeste mjerile temperaturu?
Jel dobro vidim??? 😬😬😬
blink123 koji lijepiiiii plusić😘😘😘 Čestitaaam. Koji dan ti je?
Sortiraj odgovore
Najstariji