Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kika22
    16. Lipanj 2019. 09:01

Nives evo mjerila jutros 36.87 je, jos uvijek nikakvih promjena kod mene. Kako si ti?
    Blink dobro vidis 😁 to je pravi plus! Cestitam 🎉❤
    Grizli uff bilo bi dobro da ovako prvi put bez simptoma i bude onda napokon pogodak 🐧🤞

16. Lipanj 2019. 09:06

Kika22 hej draga i meni je takva temp..ista kao tvoja.  Ma nemam ni ja sad više nekih simptoma..malo me bole grudi..tu i tamo me prosiječe dole kao pred stvari i to je e to... Jedino mi je ra temp jucer bila cudna.... Jooj sva se pokusavam suzdrzati da ne odem po testić😂😂😂

• blink123
    16. Lipanj 2019. 09:06

Nives35 i Kika22hvala i vama želim isto 😘😘 8dnt je danas, beta 21-og 😅 

Grizli
    16. Lipanj 2019. 09:42

Blink cestitam lijep plusic! Nek i bet bude lijepa i uredna. 

• Bebana
    16. Lipanj 2019. 10:56

Grizli meni od simptoma ostale jos samo bolne grudi ,stomak takodje ravan ,tek ponekad dole zigne ..Ultrazvuk u utorak ..Nadam se da ce biti bas tako kao sto kazes ,a ja se svakako javljam u utorak 😍

Bebana

Simba 1989
    16. Lipanj 2019. 11:08

Cure koje čekate betu držim vam fige.. Vidim i lijepe plusice i čestitam.. Dosta radim pa nisam toliko aktivna ovdje, ali u srijedu idem na konzultacije pa se nadam pomaku🙏

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Zbunjena30
    16. Lipanj 2019. 12:21

Cure recite mi smijem li se bar malo okupat u moru ili da cekam uzv pa pitam doktora? Citala sam na netu i verzije da se ne smije i verzije da ti nema nikakve veze?

Vaki
    16. Lipanj 2019. 13:04

Blink - to mora da su blastice u pitanju. Čestitam! 
    Zbunjena - ja sam čula jako puno loših stvari o kupnju u ranoj trudnoći da bih na tvom mjestu prvo pitala ginekologa. Možeš li ga nazvati sutra ujutro pa da provjeriš? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Zbunjena30
    16. Lipanj 2019. 13:18

Vaki

Blink - to mora da su blastice u pitanju. Čestitam!
    Zbunjena - ja sam čula jako puno loših stvari o kupnju u ranoj trudnoći da bih na tvom mjestu prvo pitala ginekologa. Možeš li ga nazvati sutra ujutro pa da provjeriš?

Mogu, tako cu i napravit pa da budem sigurna....

• Lala27
    16. Lipanj 2019. 13:52

blink123

Jel dobro vidim??? 😬😬😬

Da, da, daaaaa 😍😍😍 Divan plus, baš se lijepo vidi, mnogo mi je dtago, sretno dalje 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.