Lala27 a kad krecu mucnine ??Je l meni nisu trebale vec da krenu ?Jao tako i ja ,samo kukam i zelim neki simptom da bih znala da je sve u redu 😭😭😭
Ja sam bila tačno 5+6 kad su mi krenule, bukvalno najednom od tog dana, mislim da si sad i ti toliko, ali ne mora značiti da svima krenu u isto vrijeme, a takođe ni da ćeš ih uopšte imati. Možda budeš te sreće, bolje da ih nemaš 😄 Tačno znam kako ti je, ali vjeruj da će ti sve biti lakše bez mučnina. Čim mi nije muka, bolje jedem, ljepše se osjećam. Utorak će brzo, vidjećeš da će sve biti u redu 😊
Lala,ja sam tacno 6 i mucnina nema 😭😭😭😭 A isto tako kao ti sve bih dala da ih ima da znam da je sve ok 😂😂😭😭❤️
Bebana
Lala, sutra ujutro ću 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Sve me strah, pa odgađam 😬
Kad budeš spremna, tad uradi i javi nam obavezno 😊 Sa srećom 😍
Lala,ja sam tacno 6 i mucnina nema 😭😭😭😭 A isto tako kao ti sve bih dala da ih ima da znam da je sve ok 😂😂😭😭❤️
Nema to veze, možda ti počnu za nekoliko dana, tad ćeš me se sjetiti, vidjećeš da je bolje bez njih 😆 Znam, lude smo malo, ali sigurna sam da će ti sve biti dobro, utorak će brzo, samo se zabavi nečim😊
Hvala mila na utehi ,znace ove reci ❤️ Javljam se ja u utorak da kazem sta se desava 👶🙏🤗
Bebana
Hvala mila na utehi ,znace ove reci ❤️ Javljam se ja u utorak da kazem sta se desava 👶🙏🤗
Nije to samo da te utješim, nego sam i sama prošla kroz to, pa znam kako ti je, ali tek u utorak ćeš vidjeti da nije bilo razloga za brigu. Vidjećeš srculence i sve brige će nadmašiti sreća 😊 Sretno i javi obavezno❤️
Nives kod mene nema nikakvih simptoma 😔 Bas sam juce muzu rekla da imam osjecaj ko da nisam imala transfer. Sve je normalno. Bazalna temperatura mi nije skocila, normalna je za ovaj dio ciklusa 36,60-36,80. Jesi ti mjerila bazalnu? Ne znam jel bas uvijek bude promjene i mora li bazalna skocit ako dodje do implantacije. Pretpistavljam da mora, ali eto ipak se nadam.Hej draga, sad sam mjerila temp mi je37. 😯😯😯😯 Pa je li to previsoko????Ma bit ce to nama sve super..vidjet ćeš. Na tko zna da li su nam svi ti simptomi psiohološki kad samo o tome razmišljamo. Ti si ba poslu pa i ne stigneš stalno misliti o tome.. I ja bih se vratila odmah raditi da ne radim sa ljudima i da mi nije stresno…. Ti samo pomalo poslu i ne forsiraj se…😘😘. Ja sam danas isla na kavicu i malo do dućana i odmah mi je super.. Ovaj puta sam prva tri dana pomalo po kuci i to je to… Prošli put sam bila po svuda..pa rekoh idem malo usporiti…
37 temperatura je cak pozeljna. Cini mi se to dobro kod tebe 😉
Radim i ja s ljudima odnosno kupcima, al naucila sam iskontrolirat stres na poslu. Prije sam se na sve lozila i dala lako istresirat. Kako kazu: Na jedno cuj na drugo pusti...
Ma baš tako..treba misliti na sebe..ljudi grabe koliko im dozvoliš... Da mi nisi rekla za temperaturu ne bi ni mjerila..sad mi je pala na 36.7...Kako mi se ti osjećaš?😊😊😘
Sortiraj odgovore
Najstariji