Evo da ja prijavim danasnju ponovljenu betu znacu 14 dan 1641… sad valjda je to ok duplanje, 11 dan je bila 621,8.Jeste, divna beta 😄😄😄 Jesi li zvala da vidiš kada bi mogla uraditi ultrazvuk?
Kad sam javila dr betu rekao mi je da dodjem na uzv 4 tj nakon transfera. Znaci zadnji tjedan u 6.mj
Zbunjena divna je beta ❤ da mi je taku docekat… 😊
Čestitam i da samo tako se nastavi 🤞
Naravno da ces ju docekat i ti i svi ostali ☺ sve dodje na svoje kad tad.
Evo da ja prijavim danasnju ponovljenu betu znacu 14 dan 1641… sad valjda je to ok duplanje, 11 dan je bila 621,8.Jeste, divna beta 😄😄😄 Jesi li zvala da vidiš kada bi mogla uraditi ultrazvuk?Kad sam javila dr betu rekao mi je da dodjem na uzv 4 tj nakon transfera. Znaci zadnji tjedan u 6.mj
Super, brzo će to, tad bi se i srculence moglo vidjeti 😄 Mislim da bi tad bila već 6 tt
Kika22 draga jesu počeli kakvi simptomi? Mene počele boliti grudi, jajnici kao pms... Jučer tupa bol preponama...ma svasta nesto.... 🙏😉
Nives kod mene nema nikakvih simptoma 😔 Bas sam juce muzu rekla da imam osjecaj ko da nisam imala transfer. Sve je normalno. Bazalna temperatura mi nije skocila, normalna je za ovaj dio ciklusa 36,60-36,80. Jesi ti mjerila bazalnu? Ne znam jel bas uvijek bude promjene i mora li bazalna skocit ako dodje do implantacije. Pretpistavljam da mora, ali eto ipak se nadam.
Drage moje cestitam na divnim betama ,a cekalicama zelim srecu 👶👶 Ja cekam prvi ultrazvuk u utorak kada cu biti 6plus 2 i u takvom sam stresu da vam ne mogu objasniti .Postalo je nenormalno ..Samo iscitavam o pobacajima,pratim simptome ,toliko da mislim da cu da poludim :( Cak me svaki dan boli stomak onako kao da cu da dobijem ,cak juce me je boleo u jednoj tacki sa desne strane kad se savijem i ispravim ,kao neko zatezanje ..Jako sam uplasena ,.Ima li neko iskustvo sa takvim bolom ?
Bebana
Drage moje cestitam na divnim betama ,a cekalicama zelim srecu 👶👶 Ja cekam prvi ultrazvuk u utorak kada cu biti 6plus 2 i u takvom sam stresu da vam ne mogu objasniti .Postalo je nenormalno ..Samo iscitavam o pobacajima,pratim simptome ,toliko da mislim da cu da poludim :( Cak me svaki dan boli stomak onako kao da cu da dobijem ,cak juce me je boleo u jednoj tacki sa desne strane kad se savijem i ispravim ,kao neko zatezanje ..Jako sam uplasena ,.Ima li neko iskustvo sa takvim bolom ?
Nemoj se ništa brinuti, sve će biti u redu, nemoj to ni da čitaš, nema razloga da se desi. I sama sam bila takva, nisam vjerovala da je uspjelo, i sad se uspaničim pred kontrolu, a stvarno nema potrebe. Uživaj dok nisu krenule mučnine 😄 Ja sam govorila želim simptome, hoću da mi je muka, da povjerujem da sam trudna, pa se sad kajem jer nije uopšte lijepo povraćati 😄 Zato se opusti i uživaj. Ja takve bolove imam i sad ponekad, sve je to normalno.
Nives kod mene nema nikakvih simptoma 😔 Bas sam juce muzu rekla da imam osjecaj ko da nisam imala transfer. Sve je normalno. Bazalna temperatura mi nije skocila, normalna je za ovaj dio ciklusa 36,60-36,80. Jesi ti mjerila bazalnu? Ne znam jel bas uvijek bude promjene i mora li bazalna skocit ako dodje do implantacije. Pretpistavljam da mora, ali eto ipak se nadam.
Hej draga, sad sam mjerila temp mi je37. 😯😯😯😯 Pa je li to previsoko????Ma bit ce to nama sve super..vidjet ćeš. Na tko zna da li su nam svi ti simptomi psiohološki kad samo o tome razmišljamo. Ti si ba poslu pa i ne stigneš stalno misliti o tome.. I ja bih se vratila odmah raditi da ne radim sa ljudima i da mi nije stresno.... Ti samo pomalo poslu i ne forsiraj se...😘😘. Ja sam danas isla na kavicu i malo do dućana i odmah mi je super.. Ovaj puta sam prva tri dana pomalo po kuci i to je to... Prošli put sam bila po svuda..pa rekoh idem malo usporiti...
Lala27 a kad krecu mucnine ??Je l meni nisu trebale vec da krenu ?Jao tako i ja ,samo kukam i zelim neki simptom da bih znala da je sve u redu 😭😭😭
Bebana
Sortiraj odgovore
Najstariji