Evo da ja prijavim danasnju ponovljenu betu znacu 14 dan 1641… sad valjda je to ok duplanje, 11 dan je bila 621,8.
Jeste, divna beta 😄😄😄 Jesi li zvala da vidiš kada bi mogla uraditi ultrazvuk?
Kad sam javila dr betu rekao mi je da dodjem na uzv 4 tj nakon transfera. Znaci zadnji tjedan u 6.mj
Zbunjena divna je beta ❤ da mi je taku docekat… 😊
Čestitam i da samo tako se nastavi 🤞
Naravno da ces ju docekat i ti i svi ostali ☺ sve dodje na svoje kad tad.
Evo da ja prijavim danasnju ponovljenu betu znacu 14 dan 1641… sad valjda je to ok duplanje, 11 dan je bila 621,8.
Jeste, divna beta 😄😄😄 Jesi li zvala da vidiš kada bi mogla uraditi ultrazvuk?
Kad sam javila dr betu rekao mi je da dodjem na uzv 4 tj nakon transfera. Znaci zadnji tjedan u 6.mj
Super, brzo će to, tad bi se i srculence moglo vidjeti 😄 Mislim da bi tad bila već 6 tt
Kika22 draga jesu počeli kakvi simptomi? Mene počele boliti grudi, jajnici kao pms... Jučer tupa bol preponama...ma svasta nesto.... 🙏😉
Nives kod mene nema nikakvih simptoma 😔 Bas sam juce muzu rekla da imam osjecaj ko da nisam imala transfer. Sve je normalno. Bazalna temperatura mi nije skocila, normalna je za ovaj dio ciklusa 36,60-36,80. Jesi ti mjerila bazalnu? Ne znam jel bas uvijek bude promjene i mora li bazalna skocit ako dodje do implantacije. Pretpistavljam da mora, ali eto ipak se nadam.
Drage moje cestitam na divnim betama ,a cekalicama zelim srecu 👶👶 Ja cekam prvi ultrazvuk u utorak kada cu biti 6plus 2 i u takvom sam stresu da vam ne mogu objasniti .Postalo je nenormalno ..Samo iscitavam o pobacajima,pratim simptome ,toliko da mislim da cu da poludim :( Cak me svaki dan boli stomak onako kao da cu da dobijem ,cak juce me je boleo u jednoj tacki sa desne strane kad se savijem i ispravim ,kao neko zatezanje ..Jako sam uplasena ,.Ima li neko iskustvo sa takvim bolom ?
Bebana
Drage moje cestitam na divnim betama ,a cekalicama zelim srecu 👶👶 Ja cekam prvi ultrazvuk u utorak kada cu biti 6plus 2 i u takvom sam stresu da vam ne mogu objasniti .Postalo je nenormalno ..Samo iscitavam o pobacajima,pratim simptome ,toliko da mislim da cu da poludim :( Cak me svaki dan boli stomak onako kao da cu da dobijem ,cak juce me je boleo u jednoj tacki sa desne strane kad se savijem i ispravim ,kao neko zatezanje ..Jako sam uplasena ,.Ima li neko iskustvo sa takvim bolom ?
Nemoj se ništa brinuti, sve će biti u redu, nemoj to ni da čitaš, nema razloga da se desi. I sama sam bila takva, nisam vjerovala da je uspjelo, i sad se uspaničim pred kontrolu, a stvarno nema potrebe. Uživaj dok nisu krenule mučnine 😄 Ja sam govorila želim simptome, hoću da mi je muka, da povjerujem da sam trudna, pa se sad kajem jer nije uopšte lijepo povraćati 😄 Zato se opusti i uživaj. Ja takve bolove imam i sad ponekad, sve je to normalno.
Nives kod mene nema nikakvih simptoma 😔 Bas sam juce muzu rekla da imam osjecaj ko da nisam imala transfer. Sve je normalno. Bazalna temperatura mi nije skocila, normalna je za ovaj dio ciklusa 36,60-36,80. Jesi ti mjerila bazalnu? Ne znam jel bas uvijek bude promjene i mora li bazalna skocit ako dodje do implantacije. Pretpistavljam da mora, ali eto ipak se nadam.
Hej draga, sad sam mjerila temp mi je37. 😯😯😯😯 Pa je li to previsoko????Ma bit ce to nama sve super..vidjet ćeš. Na tko zna da li su nam svi ti simptomi psiohološki kad samo o tome razmišljamo. Ti si ba poslu pa i ne stigneš stalno misliti o tome.. I ja bih se vratila odmah raditi da ne radim sa ljudima i da mi nije stresno.... Ti samo pomalo poslu i ne forsiraj se...😘😘. Ja sam danas isla na kavicu i malo do dućana i odmah mi je super.. Ovaj puta sam prva tri dana pomalo po kuci i to je to... Prošli put sam bila po svuda..pa rekoh idem malo usporiti...
Lala27 a kad krecu mucnine ??Je l meni nisu trebale vec da krenu ?Jao tako i ja ,samo kukam i zelim neki simptom da bih znala da je sve u redu 😭😭😭
Bebana
Sortiraj odgovore
Najstariji