Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    14. Lipanj 2019. 10:50

Kika, Nives Cure, sve su to simptomi od stimulacije, zato se ne opterećujte što ih sad nemate, rano je za bilo kakve simptome trudnoće, nadajte se pozitivnom ishodu, a i mi ćemo zajedno sa vama i mora uspjeti 😄 24.06.je moj rođendan, želim vam svu sreću taj dan, da ga uvijek pamtite kao dan visoke bete 😊

14. Lipanj 2019. 10:58

Lala27

Kika, NivesCure, sve su to simptomi od stimulacije, zato se ne opterećujte što ih sad nemate, rano je za bilo kakve simptome trudnoće, nadajte se pozitivnom ishodu, a i mi ćemo zajedno sa vama i mora uspjeti 😄 24.06.je moj rođendan, želim vam svu sreću taj dan, da ga uvijek pamtite kao dan visoke bete 😊

Hvala ti draga❤❤❤. Ovaj puta ja sam baš opuštena što bude bit će.. 😊😊😊😊

Kika22
    14. Lipanj 2019. 11:13

Lala i ja mislim da su sve ono bili simptomi od stimulacije cak i nakon transfera. Neka nam tvoj rođendan donese srecu 😊
    Nives opuštene smo i pozitivne, sve će bit uredu 🤗 Napravile smo sve sto je u nasoj moci i kako smo najbolje znale. Sad moramo samo cekati...

14. Lipanj 2019. 11:37

Kika22

Lala i ja mislim da su sve ono bili simptomi od stimulacije cak i nakon transfera. Neka nam tvoj rođendan donese srecu 😊
    Nivesopuštene smo i pozitivne, sve će bit uredu 🤗 Napravile smo sve sto je u nasoj moci i kako smo najbolje znale. Sad moramo samo cekati…

🙏😊😉❤

Vaki
    14. Lipanj 2019. 14:43

Cure - sretno! Svaka vam čast na strpljenju. Ja ne mogu nikad čekati betu. Uvijek nakupujem testova...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Zbunjena30
    14. Lipanj 2019. 18:46

Evo da ja prijavim danasnju ponovljenu betu znacu 14 dan 1641... sad valjda je to ok duplanje, 11 dan je bila 621,8.

• Lala27
    14. Lipanj 2019. 19:25

Zbunjena30

Evo da ja prijavim danasnju ponovljenu betu znacu 14 dan 1641… sad valjda je to ok duplanje, 11 dan je bila 621,8.

Jeste, divna beta 😄😄😄 Jesi li zvala da vidiš kada bi mogla uraditi ultrazvuk? 

Vaki
    14. Lipanj 2019. 19:50

Zbunjena - zamalo me nešto presjeklo. Napisala si prvo novu betu pa onda staru tako da sam pomislila da je pala. Uh, odmah sam išla ponovo čitat jer mi nije bilo jasno. Čestitam, super ti je beta! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Kika22
    14. Lipanj 2019. 20:46

Zbunjena divna je beta ❤ da mi je taku docekat... 😊
    Čestitam i da samo tako se nastavi 🤞

14. Lipanj 2019. 22:04

Čestitam na divnoj betici😊😊😊😊😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.