Hvala vam devojke na podršci.
Danas je malo tezu dan ali već sutra će biti bolje.
Moramo da budemo hrabre i istrajne.
Mnogo je teško a meni danas teže više zbog mog muža i majke nego zbog mene same.....
ProcI će i ovo
Ja odmaram i jula i avgusta idem u novi pokušaj.
Pozdrav zene, aspiracija bila 3.6., a transfer 1 blastociste 8.6. Kad predlazete prvu betu ili test? Doktor rekao 21.06., necu izdrzati do tada 😅
Blink test mozea pocet raditi vec 5 dana od transfera blastociste. Al nemoj rezultat uzet za ozbiljno onda ako je negativan. Oko 8 dana nakon transfera j3 v3c sigurniji rezultat test. A betu bi trebala vaditi kako ti pise zbog doktora. Sretno
Vaki - duga prica, ali kad mi je prepisano i trece vadenje, nisan se bunila. A i lipo je gledat kako brojke rastu! :) nisam u Hr tako je ovdi di san to sve malo drugacije.
Laganini - naravno, samo šta te puno pikaju... 😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Drage moje.. Meni je danas 4 dnt, mog malog smrzlića.. Puno mi je lakše nego u postupku odmah nakon stimulacije..tada su me jako boljeli jajnici.Mislila sam to je to..simptomi kao pms samo jači, a na kraju nije uspio... 😪 Sad nemam baš nekih simptoma. Kakve ste vi imale simptome u ovakvom postupku😘😘? Da li mirujete, radite više ni sama nisam pametna...
Nives i ja sam danas 4dnt jednog smrzlica. Isto nikakvih simptoma nemam. Imala sam 2 svjeza transfera i svaki put bi me vec u ovo vrijeme grcilo ko da cu svaki cas dobiti M, a sad nista. Mislim da je i to grcenje posljedica stimulacije, sad u FET-u nismo toliko nafilovane svime i svacim. Dolje nikakav osjecaj, grudi normalne, nikakavih simptoma. Za prva dva transfera sam uzela bolovanje do bete, sad idem normalno da radim. Izludila bi kod kuce. Normalno pazim da se ne forsiram, ne zurim, ne dizem tesko, a sve ostalno radim normalno.
Nivesi ja sam danas 4dnt jednog smrzlica. Isto nikakvih simptoma nemam. Imala sam 2 svjeza transfera i svaki put bi me vec u ovo vrijeme grcilo ko da cu svaki cas dobiti M, a sad nista. Mislim da je i to grcenje posljedica stimulacije, sad u FET-u nismo toliko nafilovane svime i svacim. Dolje nikakav osjecaj, grudi normalne, nikakavih simptoma. Za prva dva transfera sam uzela bolovanje do bete, sad idem normalno da radim. Izludila bi kod kuce. Normalno pazim da se ne forsiram, ne zurim, ne dizem tesko, a sve ostalno radim normalno.
Draga Kika22 ns dvihe zajedno čekmo..🙏🙏. Ja sam uzel bolovanje jer mi je poo baš stresan i ne mogu se otkčiti jad sam tamo.. Kad vadis betu?😊😊😊
Nives ženo pratimo se 🤞❤ Ako je tako i bolje sto si uzela bolovanje. Odmaraj i čuvaj smrzlica 🐧
Termin za betu mi je 24.06. dalekooo...
Kad ti vadis? Jel ti ovo prvi transfer ili si vec imala neki?
Nivesženo pratimo se 🤞❤ Ako je tako i bolje sto si uzela bolovanje. Odmaraj i čuvaj smrzlica 🐧
Termin za betu mi je 24.06. dalekooo…
Kad ti vadis? Jel ti ovo prvi transfer ili si vec imala neki?
Znači na isti datum vadimo i betu😉😊😊😊. 24.6. je naš dan. ❤🙏 Meni je ovo 2 postupak. Prvi je bio odmah nakon stimulacije.. A ovaj put mi je puno lakše, bez tih inekcija i svega..osjećam se puno bolje. Brzo će nam to proći. Ovaj put sam odlučila da ne kupujem testove.... Moramo izdržati do bete
Sortiraj odgovore
Najstariji